Jij bent op zoek naar meer informatie over Frank de Moei en zijn bedrijf Newstart
Ik heb wat informatie voor je op een rijtje gezet.
Je leest meer in dit artikel en ik deel mijn ervaring met je.

Je denkt erover om één van de trainingen van Newstart te kopen en wilt weten wie Frank de Moei is. Daarom ben je via Google gaan zoeken naar informatie over Frank en zijn bedrijf.

Ik heb alle informatie voor je op een rijtje gezet en deel mijn eigen ervaringen met één van zijn cursussen met je.

Wie is Frank de Moei

Frank is de eigenaar van Capedium Coaching & Training en oprichter van de site newstart.nl

Hij is geboren in 1965 en inmiddels al 25 jaar bezig op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Psychologie, training, coaching en persoonlijke ontwikkeling zijn zijn grootste passies.

frank de moei

Frank de Moei eigenaar van Newstart

In 2005 richtte hij zijn bedrijf Capedium Coaching en Training op waar Newstart een onderdeel van is.

Hij is een internationale trainer en gediplomeerd life-coach, aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Frank is als life-coach een expert in het helpen van mensen bij het positief veranderen van hun leven op een snelle en blijvende manier.

Zijn eigen ervaring en de opleidingen die hij gedaan heeft hebben hem veel gebracht. Hij gelooft erin dat zelfontwikkeling de snelste weg is naar mee geluk en succes in je leven.

Op Newstart deelt hij de waardevolle inzichten en lessen die hij zelf geleerd heeft in alle jaren dat hij al met persoonlijke ontwikkeling bezig is.

Frank heeft op zijn site heel veel waardevolle artikelen staan. Uit deze artikelen kun je al heel veel tips halen voor jezelf.

Frank de Moei is bekend van

Frank is in verschillende media verschenen. Hieronder vind je een selectie van de bedrijven waar hij mee heeft samen werkt, zijn tips heeft gedeeld of door is geïnterviewd.

frank de moei is bekend van

Ervaringen met de cursussen van Newstart

Zelf heb ik in een stressvolle periode de cursus Nooit meer zorgen en stress gekocht. Zo heb ik Frank de Moei leren kennen.

Negen weken lang kreeg ik iedere week een mail in mijn mailbox met praktische tips en waardevolle inzichten.

Het heeft mij heel goed geholpen om mijn stress de baas te worden. Ik schreef er destijds een review over die je hier kunt lezen

En ik ben niet de enige met goede ervaringen. Ik heb een groot deel van de ervaringen door gespit en de mensen die een cursus via newstart volgen zijn positief.

Ook op de Facebook Pagina van Newstart zijn de reviews positief.

newstart ervaringen

Reviews van de website

Cursussen en e-book van Newstart

Frank kiest bewust voor online cursussen, omdat dit voor iedereen toegankelijk is. Voor het volgen van een cursus betaal je net zoveel als dat je betaalt voor eenmaal een 1-op-1 sessie.

Nu heeft Frank al zijn kennis gebundeld in e-cursussen en een e-book die je zelf vanuit huis kunt volgen en lezen op het moment dat het jou uit komt. Hierdoor kan hij de prijs laag en toegankelijk voor iedereen houden.

Blijvend Zelfvertrouwen

De online cursus voor meer kracht en zelfwaardering. Voor een gezond zelfvertrouwen. Waarin je de handvatten en tools krijgt voor een blijvend gevoel van zekerheid, meer respect voor jezelf, blijvend zelfvertrouwen en geloof in je eigen kunnen. Lees hier meer over deze cursus.

Nooit meer zorgen en stress

De online cursus voor meer optimisme en ontspanning. Voor een positiever leven. Waarin je alle handvatten en tools krijgt voor meer innerlijke rust, positiever denken, minder zorgen en meer vertrouwen. Lees hier meer over deze cursus

Geluk – Genieten van het Leven

De online cursus voor meer geluk en leren genieten van het leven. Waarin je de handvatten en tools krijgt om te leren genieten van elk moment, dat je lekkerder in je vel zit, voor een positief en ontspannen leven en oprecht gelukkig en tevreden zijn. Lees hier meer over deze cursus.

Betere relaties met iedereen

De online cursus voor gezonde en positieve relaties. Voor het oplossen van relatieproblemen. Waarin je de handvatten en tools krijgt voor het bewaken van je grenzen, het omgaan met lastige mensen, om sneller echt contact te maken, effectiever communiceren, kiezen voor de juiste relaties en meer inzicht en begrip. Lees hier meer over deze cursus

Vind je ideale baan

De online cursus die je helpt ontdekken wat je echt leuk vindt en voor het vinden van werk dat bij je past. Het geeft je de handvatten en tools om je passie en talenten te ontdekken, van je hobby je werk te maken, meer te verdienen met wat je leuk vindt en voor het ontdekken van je ideale baan. Lees hier meer over deze cursus.

Sleutels van Geluk en Succes

Dit e-book is een praktische handleiding voor een gelukkig en succesvol leven. Je leest de handvatten en tools voor meer succes en resultaat, voor meer ontspannen en genieten, voor meer krach en inzicht en voor meer energie en optimisme. Lees hier meer over het e-book

Conclusie – Je loopt geen enkel risico

Zoals je kunt lezen heb ik zelf positieve ervaringen met Frank de Moei en Newstart. Ik ben tevreden over de cursus die ik gevolgd heb en heb geen problemen ondervonden. 

En zo zijn er met mijn nog vele andere cursisten. Totaal hebben al meer dan 15.000 mensen een cursus van Newstart gevolgd. 

Nu is het tijd voor jou om voor jezelf te kiezen en aan de slag te gaan met de cursus die bij jou past. En bevalt het je toch niet, dan geldt er nog een 30 dagen niet goed geld terug garantie.