Jacko Meijaard, wanneer je je verdiept in affiliate marketing is dat de naam die je vaak hoort.

Jacko Meijaard en affiliate marketing zijn in Nederland onlosmakelijke met elkaar verbonden.

Wie is hij en is hij betrouwbaar?
Dat is iets dat veel mensen, die willen beginnen met affiliate marketing, zich afvragen wanneer ze zijn naam en cursus voorbij zien komen.

Waarom noemt iedereen hem? Is er iets bijzonders aan Jacko?

In dit artikel leer je Jacko beter kennen. Ontdek je waarom hij en affiliate marketing in één adem genoemd worden. En of hij betrouwbaar is.

Door middel van een exclusief interview dat ik met hem had

leestijd Leestijd: ca. 9 minuten

schrijven Geschreven: 29-03-2021

 

Het is eind 2017 wanneer ik besluit dat ik mijn leven wil veranderen. Meer vrijheid. Zelf bepalen waar ik werk, wanneer ik werk en hoeveel ik werk.

Als moeder van 3 jonge kinderen wil ik zelf mijn werktijden bepalen. Dit afstemmen op mijn gezin. Niet de deur uit hoeven om te werken.

Geld verdienen via het internet werd steeds populairder en ik ga op onderzoek uit. Wat wil ik en wat past bij mij?

Tijdens mijn zoektocht kom ik uit bij affiliate marketing als ideaal verdienmodel en besluit daar meer over te willen leren.

Zo leerde ik Jacko in 2017 kennen door het volgen van zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie.

Net als jij nu ging ik op onderzoek uit en kwam ik ook uit bij Jacko Meijaard en zijn affiliate marketing cursus.

Ik zocht via Google naar ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie en met Jacko Meijaard en vond veel positieve verhalen.

Het was mijn eerste investering in mijzelf en de lage prijs trok me. Daar kon ik geen grote miskoop aan doen.

Inmiddels zijn we jaren verder en heb met veel plezier zijn Affiliate Marketing Revolutie gevolgd, ben ik lid van Jacko’s 10K club, heb ik hem geïnterviewd, telefonisch gesproken en we hebben via de mail regelmatig contact.

Ik heb zoveel van hem geleerd de afgelopen jaren, dat ik je in dit artikel graag meer over Jacko en mijn ervaring met hem vertel

 

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko is een jonge internetondernemer uit Zeeland die zich richt op affiliate marketing. Hij was pas 19 jaar toen hij, vanaf zijn zolderkamer bij zijn ouders thuis, begon met affiliate marketing.

Op dat moment studeerde hij journalistiek in Utrecht. Tijdens het interview dat ik met Jacko deed vertelde hij dat hij eigenlijk helemaal niet wist waarom hij deze studie volgde. Het leek hem op dat moment leuk, maar hij wilde geen journalist worden. Hij wilde überhaupt niet voor een baas werken.

Jacko vertelt: In die periode ben ik gaan Googelen naar manieren om online geld te verdienen en zo kwam ik terecht bij affiliate marketing.

Vrijheid vind ik het meest belangrijke in mijn leven en affiliate marketing geeft mij die vrijheid.

Ik begon aan dit avontuur met als doel €7500 per maand te verdienen. Dag en nacht werkte ik aan mijn affiliate website.

Na 3 maanden zat ik in de auto toen ik een mailtje kreeg dat ik mijn eerste commissie had verdiend. Dat moment vergeet ik nooit meer. Dat was de bevestiging die ik nodig had om door te gaan. De bevestiging dat wat ik wilde echt kon.

Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar verder. Mijn inkomsten zijn meer dan het tienvoudige van waar ik destijds over droomde. Dit had ik echt nooit verwacht!

 

 

Jacko Meijaard is de oprichter van Internet Succes Gids

Daar zit je dan alleen op je zolderkamer. Niemand om je heen die begrijpt wat je doet.

De mensen om je heen vinden het raar, snappen er niks van en lachen je uit. Ze proberen je te behoeden voor de grootste fout in je leven.

Jij gelooft in jezelf en in jouw droom. Je hebt een doel voor ogen.

Je zoekt mensen om je heen die snappen waar je mee bezig bent en die hetzelfde doen.

Zo ontstond de website droomsucces.nl waar Jacko begon met bloggen over affiliate marketing, zoekmachine optimalisatie, een website maken enzovoorts. Droomsucces.nl werd later Internet Succes gids.nl

Jacko wilde in contact komen met andere mensen die ook bezig waren met affiliate marketing. Het is best eenzaam om helemaal alleen op je zolderkamer bezig te zijn met affiliate marketing zonder mensen om je heen te hebben die hetzelfde doen.

Hij besloot het Internet Succes Gids Forum op te richten om zo in contact te komen met andere mensen die ook bezig zijn met affiliate marketing.

Iedereen die de Affiliate Marketing Revolutie koopt krijgt toegang tot het Internet Succes Gids Forum. Inmiddels is dit het grootste affiliate marketing forum van de Benelux met meer dan 12.000 leden.

Wanneer je op zoek bent naar gelijkgestemden die ook bezig zijn met affiliate marketing, dan is dit the place to be!

internet succes gids forum aantal leden

Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie

Jacko’s blog begon veel bezoekers te trekken en hij kreeg per mail steeds meer dezelfde terugkerende vragen over affiliate marketing.

Dat was het moment waarop hij het besluit nam om een videocursus te maken om iedereen die alles wilde leren over het opzetten van een goede affiliate website voor te doen hoe je dat doet.

Een leuk verdienmodel naast zijn inkomen als affiliate.

Jacko maakte de meeste uitgebreide videocursus over affiliate marketing die er is. In deze video’s laat hij je stap voor stap zien wat je moet doen wanneer je een succesvolle affiliate website wil maken. Je doet precies na wat Jacko doet.

Wil je meer weten over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard? Lees dan hier de review die ik schreef over deze affiliate cursus

Jacko Meijaard: succesvol en heel gewoon

Een geboren en getogen Zeeuw is Jacko. Zeeuwen worden gezien als stugge en nuchtere mensen.

Stug is Jacko niet. Hij is altijd enorm behulpzaam en vriendelijk als je hem iets vraagt.

Nuchter is hij zeker wel. Geen gladde praatjes. Geen opschepperig gedrag. Lekker nuchter en gewoon.

Mooi vind ik dat om te zien wanneer succesvolle mensen zichzelf niet ophemelen en ze zo lekker gewoon blijven. Dat zijn de mensen die echt succesvol zijn. Die hoeven zichzelf niet te verkopen met praatjes. Hun resultaten spreken voor zich.

Wat verdient Jacko Meijaard?

In het interview vraag ik Jacko wat hij tegenwoordig verdient met affiliate marketing. Hij is hierin een beetje voorzichtig, maar geeft aan dat hij meer dan het tienvoudige verdient dan de €7500 per maand waar hij vroeger van droomde.

Begin 2021 krijg ik een mail van Jacko, omdat ik zijn cursus volgde sta ik op zijn maillijst.
In deze mail deelt Jacko dat hij in januari 2021 meer dan een ton omzet had in alleen die ene maand!

Resultaat Jacko Meijaard januari 2021

Afbeelding van het boekhoudprogramma van Jacko Meijaard

Ook deelt Jacko iedere dag op Instagram in zijn stories zijn verdiensten van die dag. Waarbij ik bedragen van €4000 / €5000 per dag voorbij heb zien komen.

Jarenlang had Jacko ongeveer honderd affiliate website, waarvan hij er een heleboel verkocht heeft. Inmiddels verdient hij zijn geld met zo’n 25 grote niche websites.

Het boek van Jacko Meijaard: De Laptop Lifestyle

In 2020 schreef Jacko zijn boek de Laptop Lifestyle. Het leek hem heel leuk om een keer een boek te schrijven en dat hij zichzelf auteur kan noemen. Het was iets dat al een tijd op zijn bucketlist stond.

Vorig jaar was het zover, hij lanceerde zijn eerste boek De Laptop Lifestyle.

Een boek dat ik als affiliate fanaat natuurlijk in de kast heb staan!

de laptop lifestyle van jacko meijaard inhoudsopgave

Inhoudsopgave van het boek De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard

Het boek staat boordevol informatie. Over Jacko’s verhaal vanaf zijn begin tot nu, een heel waardevol stuk over het hebben van de juiste mindset. Je vindt er een stappenplan hoe je een succesvolle affiliate website opbouwt van 0 naar alles. Allerlei casestudy’s.

Het is een compleet boek voor mensen die met affiliate marketing een passief inkomen willen opbouwen.

Een boek dat niet in je kast mag ontbreken wanneer je succesvol wil zijn met affiliate marketing

Wil je dit boek ook lezen? Bestel hem hier en betaal alleen de verzendkosten

 

 

Contact met Jacko Meijaard

Ikzelf zoek regelmatig contact met Jacko om tips en advies te vragen. Vaak via de mail, maar ook via het Internet Succes Gids Forum stel je Jacko makkelijk vragen.

Het contact verloopt altijd snel. Jacko is heel vriendelijk en behulpzaam in zijn antwoorden. Altijd krijg ik waardevolle tips waar ik zelf weer mee aan de slag kan.

jacko meijaard contact

Mijn mail contact met Jacko Meijaard

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Uit eigen ervaring kan ik deze vraag alleen beantwoorden met JA. Ja, Jacko Meijaard is betrouwbaar.

Wanneer je zijn cursus koopt krijg je direct toegang tot de online leeromgeving en het Internet Succes Gids Forum.

Als je Jacko wat wil vragen hoef je alleen een post op het forum te plaatsen of een mail te sturen en binnen korte tijd heb je antwoord op je vraag.

Er zijn nog steeds mensen die denken dat het niet mogelijk is om zoveel geld te verdienen met affiliate marketing. Die denken dat Jacko Meijaard een oplichter is. Niks is minder waar.

Wanneer je een droom hebt, de juiste mindset en consistent blijft bouwen dan is dit voor iedereen mogelijk.

Er zijn weinig succesvolle mensen die zo makkelijk te bereiken zijn en die zo behulpzaam zijn als Jacko.

Persoonlijke coaching van Jacko – de 10K Club

Naast de Affiliate Marketing Revolutie heeft Jacko de 10K Club waarin hij mensen persoonlijk coacht.

In 2019 besloot ik me aan te melden bij de 10K Club en heb ik een tijd persoonlijke coaching van Jacko gehad. We hadden veel contact via de mail en hebben elkaar een paar keer telefonisch gesproken.

Helaas kreeg ik last van het Shiny Object Syndrom (oftewel de ziekte van de afleiding) en ging ik allerlei andere dingen proberen in mijn bedrijf. Ik liet affiliate marketing een tijdje links liggen en deed ook niks meer met de coaching van Jacko. (Zonde!)

Door de Corona crisis kwam ik weer terug bij affiliate marketing als ideaal verdienmodel. Ik ging meer leren over affiliate marketing en nam weer contact op met Jacko om zijn hulp in te schakelen. Het mooie aan Jacko is dat hij je dan net zo graag weer verder helpt.

Wanneer je nieuwe dingen wil leren, je dromen hebt, zoek dan mensen die al zijn op de plek waar jij wil zijn. Voor affiliate marketing is één van deze mensen voor mij Jacko Meijaard. Hij is op een plek waar ik graag wil zijn. Van hem persoonlijk wil ik leren hoe dat moet.

jacko meijaard 10k club

Ervaringen met Jacko Meijaard

Zoals je in dit artikel en mijn review van de Affiliate Marketing Revolutie leest zijn mijn ervaringen met Jacko heel positief.

Ik snap dat je nu misschien denkt: Waarom zou ik jou vertrouwen? Ik ken jou ook niet…

Daarom wil ik graag een aantal ervaringen van anderen op het Internet Succes Gids met je delen hieronder.

affiliate marketing revolutie ervaringen

Samenwerken met Jacko Meijaard?

Ik hoop dat dit artikel al je vragen beantwoord heeft. Dat je nu alles weet over Jacko wat je wil weten. Mocht dat niet zo zijn, stel je vraag dan in een reactie onder dit artikel. Dan kan ik jouw vraag alsnog beantwoorden.

Mocht je alles willen leren over affiliate marketing, dan is Jacko de gene waar je moet zijn.

Ben je overtuigd en wil je samenwerken met Jacko Meijaard?
Volg dan zijn cursus de Affiliate Marketing Revolutie