De e cursus Nooit meer zorgen of stress is een online stress cursus van Frank de Moei.
Jij wilt weten of deze cursus je echt afhelpt van jouw stress.
Of de cursus het geld waard is.
Ik heb deze cursus zelf 3 jaar geleden gevolgd toen ik veel last van stress had.
Onlangs ben ik er weer helemaal opnieuw voor je ingedoken.
In deze review geef ik je mijn mening over de e cursus Nooit meer zorgen of stress

leestijdLeestijd: ca 18 minuten
updateUpdate: 02-11-2020

Je bent bij deze blog gekomen, omdat je waarschijnlijk niet lekker in je vel zit en je op zoek bent naar hulp. Je wilt je weer goed voelen en positief in het leven staan.

Misschien ben je specifiek op zoek naar informatie over de cursus Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei. Misschien ken je deze cursus nog niet en ben je op zoek naar een training die je leert omgaan met stress.

Stress is vaak moeilijk onder controle te krijgen en hulp hierbij is geen overbodige luxe.

Ikzelf had een paar jaar geleden behoorlijk last van stress en het lukte me zelf niet om het alleen op te lossen. Ik bleef maar piekeren, me zorgen maken en me gestrest voelen. Ik wilde daar zo graag van af en me weer goed voelen.

Ik besloot op zoek te gaan naar hulp en kwam zelf uit bij de cursus nooit meer zorgen of stress. In dit artikel vertel ik je of deze stress cursus je echt kan helpen om van je stress af te komen. Ik deel mijn ervaring met je en vertel wat er in de cursus aan bod komt.

Hoe lees je dit artikel en wat ga je leren in deze review

Deze review is anders dan de meeste artikelen, omdat ik deze cursus zelf gevolgd heb in een periode dat ik het echt nodig had. Ik spreek uit eigen ervaring over deze cursus. Iets dat niet veel affiliates doen. Het is meer dan een opsomming van alleen wat feiten. 

Als je nu ca 18 minuten de tijd hebt begin dan lekker met lezen. Heb je dat niet bookmark dan dit artikel om het later makkelijk terug te kunnen vinden. Scrol nu snel naar de hoofdstukken die jij graag wilt lezen. En check de bonus onderaan voordat je weg gaat 😉

In deze review ga je het volgende lezen:
– Mijn verhaal over hoe zorgen en stress de grootste blokkades waren op weg naar geluk.
– Dat stress en zorgen voort komen uit je gedachten en dat deze cursus meer is dan een opsomming van een paar lullige tips.
– Wat je leert tijdens deze cursus en hoe de volgorde van de lessen is.
– Door wie de cursus is gemaakt.
– Mijn ervaring met de e cursus Nooit meer zorgen en stress.
– Wat ik de meest waardevolle les vind.
– Voor wie de cursus geschikt is en voor wie niet.
– Wat anderen zeggen over deze cursus.
– Wat de pluspunten en minpunten zijn van deze stress cursus zijn.
– Mijn conclusie en 2 verrassingsbonussen. 

De leestijd is ongeveer 18 minuten. Als je deze tijd nu hebt ga dan lekker lezen. Anders bookmark het artikel voor een later moment of scroll naar de stukken die jouw interesse hebben. En vergeet niet de bonussen te checken.

 

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet betaal je niet meer, maar ik ontvang een kleine commissie. Ik promoot alleen dingen waar ik zelf achter sta of ervaring mee heb.

 

 

Zorgen en stress zijn de grootste blokkades op weg naar geluk

Ik was iemand die mijn leven liet bepalen door zorgen en angst. Jarenlang heb ik grote financiële problemen gehad. Ze beïnvloeden mijn leven. Maakten me bang. Gaven mij zorgen over hoe ik de maand door kon komen.

Ik stak mijn kop in het zand. Nam totaal geen verantwoordelijkheid over mijn leven en mijn problemen. Ik voelde me een slachtoffer. Gefrustreerd door het feit dat het voelde alsof ik zelf niet de touwtjes in handen had.

Tegelijkertijd was ik ook een control freak, maar probeerde ik controle uit te oefenen op de dingen waar ik geen controle over had. Controle over andere mensen. Over regels die er in ons land zijn.

In mijn gedachten was ik continu bezig met mijn problemen en de oplossingen die er niet leken te zijn. Dodelijk vermoeiend!

Ik kreeg er zoveel stress van.

Jaren later werd mijn man ziek. Ik ging door op de automatische piloot. Nog steeds hadden we het financieel zwaar. In deze eerste periode van zijn ziek zijn lag mijn man veel in het ziekenhuis.

Ik was thuis met 2 kleine kinderen. Was zwanger van ons derde kindje. Had een parttime baan waar ik naar toe moest. Moest opvang zien te regelen voor de kinderen. En ook nog proberen om tussendoor bij mijn man op bezoek te gaan.

Misschien kun je je voorstellen dat ik stress had. Ik probeerde uit alle macht alle ballen hoog te houden. Maar vergat daarbij ook voor mezelf te zorgen.

Alles bij elkaar werd het me te veel. Zat ik tegen een burn-out aan. Dit kon zo niet langer. Mijn leven moest veranderen. Als ik in deze negatieve spiraal door zou gaan, dan zou het niet goed gaan. Niet voor mezelf, niet voor mijn man en niet voor mijn kinderen.

Maar als je in zo’n neerwaartse spiraal zit, vind dan maar eens een oplossing.

En toen vond ik de e cursus Nooit meer zorgen of stress. “Zou mij dit kunnen helpen?” vroeg ik me af.
Het leek mij op dat moment ideaal dat ik het thuis in mijn eigen tijd kon volgen. En ook de prijs sprak me aan, want veel geld te besteden had ik niet. Maar €59 dat moest wel lukken.

Stress en zorgen komen voort uit je gedachten

Online kun je veel tips vinden over wat je praktisch kunt doen om stress te verminderen. Ik heb er zelf ook een paar blogs geschreven over stress.

Bijvoorbeeld:
Stress symptomen – Wat doet het stresshormoon en langdurige stress met je

Kun je doodgaan aan stress?

Deze cursus gaat veel dieper dan een paar lullige tips tegen stress. Tips zoals zorg voor voldoende slaap, voldoende beweging en gezond eten.

Ja, goed voor jezelf zorgen helpt. Maar alleen als er daarnaast nog iets essentieels verandert.

Stress en zorgen komen namelijk voort uit je gedachten. Ze worden niet veroorzaakt door de situatie, maar door hoe jij denkt en reageert op de situatie.

Daar gaat de cursus Nooit meer zorgen of stress over. Het veranderen van je gedachten en gevoelens. Het veranderen van hoe jij tegen dingen aan kijkt en er mee om gaat. Daar ligt namelijk de basis!

Ik heb zelf ervaren hoe dit werkt. Geld bleef voor mij na het praktisch op orde brengen van mijn financiën een vreselijk iets. Pas toen ik mijn denkwijze over geld ging veranderen, veranderde mijn financiële situatie echt.

Pas toen ik door deze cursus anders ging kijken naar zorgen maken en stress kon ik ontspannen en me gelukkig voelen.

 

 

Wat leer je tijdens de e cursus Nooit meer zorgen of stress?

Deze cursus gaat je helpen om positiever te leren denken. Daardoor ga je je minder zorgen maken, krijg je meer vertrouwen en meer innerlijke rust. Het leert je stoppen met je negatieve gedachten en dit omzetten in iets positiefs. Je leert er bewust voor te kiezen om je spanning los te laten.

Je ontvangt iedere week 2 mails met opdrachten die je hierbij gaan helpen. De lessen zijn opgebouwd in een volgorde die je helpt om steeds de volgende stap te kunnen zetten. Totaal duurt deze anti stress cursus 9 weken en ontvang je 19 e-mails. Zie hieronder de volgorde van de lessen.

e cursus nooit meer zorgen of stress volgorde van de lessen

Volgorde van de lessen van de e cursus Nooit meer zorgen of stress

Door wie is de e cursus nooit meer zorgen of stress opgezet? Stresscoach Frank de Moei

Frank de Moei heeft deze online cursus opgezet. Hij is een professionele coach en trainer die diploma’s heeft in Life Coaching en Positieve Psychologie. Frank de Moei is aangesloten bij de Nederlandse orde voor beroepscoaches (NOBCO) en het European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

frank de moei

Frank de Moei eigenaar van Newstart

Hij begeleidt mensen naar een positief leven en naar innerlijke rust.

Op zijn website Newstart.nl biedt Frank veel waardevolle informatie en tips en aan je vindt al zijn cursussen.

Ik heb een uitgebreid artikel over Frank de Moei en Newstart geschreven zodat je Frank beter kunt leren kennen. Klik hier om alles te weten te komen over Frank de Moei en Newstart te lezen voordat je de training koopt

Mijn ervaring met de cursus Nooit meer zorgen of stress

Tot een paar jaar geleden zag mijn leven er heel anders uit dan nu. Ik heb heel lang in een negatieve spiraal gezet en veel stress gehad. Door geldzorgen en het ziek worden van mijn man.

Ik maakte me zo druk om dingen waar ik geen invloed op had, terwijl ik niet de verantwoordelijkheid nam om te veranderen waar ik wel invloed op had. Totdat ik niet meer kon. Ik wist niet wat ik moest doen.

Dat was het moment dat ik op zoek ging naar hulp. Ik zocht iets dat bij mij paste en dat ik kon doen wanneer het mij uit kwam. Ik was veel alleen thuis met 2 kleine kinderen, dus wilde ik iets hebben waarbij ik zelf kon bepalen wanneer ik er tijd voor maakte.

Zo kwam ik uit bij een online cursus. De online e-cursus Nooit meer zorgen of stress.

“Zou dit me kunnen helpen?” vroeg ik mezelf af. Ik besloot de gok te wagen. Voor €59 durfde ik die gok wel aan. En anders zou ik ook nog gebruik kunnen maken van de 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Ik had de hele pagina waarop alle informatie over deze online cursus om te leren ontspannen doorgelezen. Beschreven wordt dat het een systematische, praktische en effectieve methode is om spanning te leren loslaten.

Ik kreeg de lessen binnen per mail. Ze waren heel anders dan ik van tevoren had gedacht. Heel erg gericht op het veranderen van je mindset. Op dat moment was ik daar nog totaal niet mee bezig.

Ik vroeg me serieus af of dit me zou gaan helpen, maar besloot om het een kans te geven. Ik had nu toch al betaald en door de opdrachten bij de lessen werd het veranderen van je mindset toch iets praktisch gemaakt.

De meest waardevolle les van deze cursus tegen stress

Ik wil je graag vertellen wat de meest waardevolle les is, maar dat kan ik niet. Want er waren zoveel waardevolle lessen die ik uit deze training heb gehaald. Daarom zal ik meerdere waardevolle lessen met je delen.

De eerste waardevolle les zat al gelijk in les 2  – Waar komt stress vandaan
In deze les leerde ik dat stress en zorgen voort komt uit je gedachten en niet door een situatie. Dat 2 mensen die precies in een zelfde situatie zitten dat allebei anders kunnen beleven.

e cursus nooit meer zorgen of stress les 2

 

In les 4 – Je bent niet je gedachten –  ga je hier dieper op in.
In les 5 – Ondersteunen je overtuigingen je zorgen – leer je dat je zorgen voort komen uit het verschil tussen de realiteit en tussen wat je wilt. Je leert in deze les dat je 3 keuzes hebt

Daarna ga je door met het leren van de juiste vragen aan jezelf stellen en hoe je focus je kan helpen met het afkomen van je stress. De reden dat de één fluitend door het leven gaat terwijl de ander vol zorgen zit komt door de focus van beide personen.

In les 8 – Van zorgen naar actie – leer je hoe je in actie kunt komen om je zorgen op te lossen. Problemen lijken vaak heel complex, maar komen meestal neer op 1 ding.

e cursus nooit meer zorgen of stress les 8

Je leert ook dat controle loslaten het mooiste cadeau is dat je jezelf kunt geven en hoe het opschrijven van je zorgen je helpt ze uit je hoofd te krijgen.

Ik heb heel veel mooie lessen en inzichten uit deze cursus gehaald voor mezelf. Stuk voor stuk inzichten die me geholpen hebben om me minder zorgen te maken en zo minder stress te hebben.

Voor wie is de cursus omgaan met stress geschikt?

Je vraagt je nu misschien af of deze cursus tegen stress ook geschikt is voor jou. Ik ga een paar punten voor je op een rijtje zetten wanneer deze cursus wel of niet geschikt is voor jou.

Deze cursus is geschikt voor jou als:

 • Je bereid bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen over je leven.
 • Als je helemaal klaar bent met het hebben van stress en je wilt gaan kiezen voor ontspanning.
 • Wanneer je de discipline hebt om zelf aan de slag te gaan met de mails en opdrachten zonder dat iemand je helpt en je een stok achter de deur hebt.
 • Je bereid bent om te werken aan je mindset. Als jij je denkwijze over dingen wilt veranderen.
 • Wanneer jij het geduld hebt om 9 weken lang iedere week 2 maal aan de slag te gaan met de e-mails die je krijgt.
 • Als je wilt groeien als persoon.

Deze cursus is niet geschikt voor jou als:

 • Je in de slachtofferrol wilt blijven zitten en niet zelf de verantwoordelijkheid over jouw leven wilt nemen.
 • Als je liever hebt dat iemand je bij de hand neemt en je een stok achter de deur nodig hebt.
 • Wanneer je niet gelooft in het werken aan je mindset.
 • Je resultaten verwacht zonder de cursus echt volledig te volgen en de opdrachten te doen.
 • Als je een psychische stoornis, verslaving, depressie of trauma hebt. Raadpleeg dan een psycholoog.

Wat zeggen anderen over Nooit meer zorgen en stress?

Er zijn meer dan 15.000 mensen die een cursus via Newstart van Frank de Moei gevolgd hebben. Er zijn heel veel tevreden mensen en heel veel positieve reacties online te vinden. Ook op de Facebook pagina van Newstart komen veel positieve beoordelingen voorbij en krijgt Frank 4,8 van de 5 sterren.

e cursus nooit meer zorgen of stress ervaringen

Pluspunten van deze cursus ontspanning

Deze cursus heeft heel veel positieve punten vind ik. Het heeft mij destijds zo goed geholpen om af te komen van mijn stress en op een andere manier in het leven te staan. Voor deze update ben ik weer opnieuw in de cursus gedoken en weer verbaasde het mij hoe goed deze cursus is.

Frank heeft een hele mooie kijk op het oplossen van je zorgen en stress. Hij heeft een hele mooie manier om je te helpen om te leren ontspannen en tegelijkertijd ook te groeien als persoon. Iets wat heel belangrijk is als je stressvrij wilt leven.

De mails zijn waardevol en staan iedere keer weer bomvol informatie. De opdrachten die bij iedere les horen zijn heel praktisch en helpen je gelijk om het geleerde in de praktijk te brengen. Dat zorgt er weer voor dat je als snel resultaat merkt als je goed met de cursus aan de slag gaat.

Hieronder vind je alle pluspunten op een rij:

 • Praktische en waardevolle mails.
 • De mails zijn qua onderwerpen goed opgebouwd en sluiten mooi op elkaar aan.
 • Je kunt dit heel goed in je eigen tijd volgen.
 • Naast de e-mail cursus is het ook mogelijk om als upgrade video’s te ontvangen.
 • Frank leert je hoe je op een blijvende manier kunt ontspannen.
 • Mindset is de basis van iedere verandering. Daar gaat deze cursus heel goed op in.
 • Door de opdrachten ga je gelijk met de theorie aan de slag en kun je de veranderingen nog sneller toepassen.

 

Wat zijn de minpunten van deze stress cursus?

Niks is perfect en daar wil ik ook eerlijk over zijn. Ik vond ook een paar minder goede punten aan deze cursus. Die wil ik je niet onthouden, zodat jij voor jezelf goed kunt bepalen of deze anti stress cursus wat voor jou is.

 • Het is heel makkelijk om je niet volledig in te zetten voor deze cursus. Er is niemand die een oogje in het zeil houdt. Je zult het helemaal zelf moeten doen. Zelf alle lessen volgen en zelf alle opdrachten doen. Als je dit niet doet is de cursus gelijk veel minder effectief en zal je niet de verwachte resultaten halen.
 • Je moet geloven dat het veranderen van je mindset je gaat helpen. Als je daar niet in gelooft, dan vind je de cursus waarschijnlijk helemaal niks. Als jij blijft hangen in je oude denkwijze en niet op een andere manier situaties wilt gaan benaderen kun je beter je geld ergens anders aan uitgeven.
 • In les 17 wordt gesproken over meditatie en ademhaling. Kort wordt er wordt uitgelegd over ademhalen en mediteren. Maar nergens wordt gesproken over de kracht van mediteren en visualiseren met een geleide meditatie. Dit is een meditatie met muziek en een stem die je begeleidt. Op deze manier is het een stuk makkelijker om geconcentreerd te blijven. Je doet tijdens zo’n meditatie / visualisatie gewoon wat er wordt gezegd. Waardoor het een stuk makkelijker wordt.

  Ik vind het een gemis dat daar niet over gesproken wordt in deze les. Want als je nog nooit gemediteerd hebt kan het heel moeilijk zijn om gewoon te gaan zitten, te letten op je ademhaling en niet meer te denken aan je zorgen.

  Daarom heb ik als bonus voor jou een geleide meditatie gemaakt die je krijgt als je via mijn affiliate link de e cursus Nooit meer zorgen of stress koopt.

e cursus nooit meer zorgen of stress les 17

Naar aanleiding van mijn review en het minpunt van het ontbreken van meer informatie over mediteren laat Frank de Moei mij per mail weten dat hij het snapt. Hij geeft aan dat meditatie een te groot onderwerp is om in 1 les van de training Nooit meer zorgen of stress te kunnen behandelen. Het onderwerp komt veel uitgebreider aan bod in de nieuwe training Leven in het nu.

Dus wil je meer leren over mediteren en ademhaling, over leven in het nu volg dan ook zeker deze nieuwe cursus. Ik ga zelf deze cursus in de toekomst ook volgen en zal je er dan meer over kunnen vertellen uit eigen ervaring. Voor nu lees je hier de informatie van Newstart over Leven in het nu

e cursus nooit meer zorgen of stress minpunt

E cursus Nooit meer zorgen of stress review conclusie + 2 VERRASSINGSBONUSSEN

Maar ondanks dat de cursus een paar minpunten heeft vind ik het een hele goede waardevolle cursus die mij persoonlijk van mijn zorgen en stress heeft afgeholpen. Zonder deze cursus had ik mijn negatieve spiraal niet kunnen doorbreken.

En door op deze manier in aanraking te komen met het veranderen van je mindset ben ik gegroeid als persoon. Dit heeft op alle vlakken in mijn leven een positief effect.

Heb jij discipline en doorzettingsvermogen? En wil jij zelf verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven en je mindset wilt veranderen? Dan kan ik je deze cursus zeker aanraden.

Als jij het lastig vindt om zelf aan de slag te gaan zonder stok achter de deur. Of niet gelooft dat je mindset de basis is van iedere verandering. Dan kun je wellicht beter op zoek gaan naar een andere manier van hulp om je stress te verminderen.

Tijd voor jou om de keuze voor jezelf te maken of deze cursus jou kan helpen naar een leven zonder zorgen of stress. 

 

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet betaal je niet meer, maar ik ontvang een kleine commissie. Ik promoot alleen dingen waar ik zelf achter sta of ervaring mee heb.

 

Dan wil ik je graag vertellen welke bonussen je krijgt als je via mijn affiliate link de cursus Nooit meer zorgen of stress koopt. Bij de minpunten heb ik al aangegeven dat ik het jammer vind dat er niet meer wordt verteld over mediteren en het doen van geleide meditaties.

Ik luister zelf vaak meditatiemuziek of doe een geleide mediatie om te ontspannen. Dit helpt mij veel beter dan ergens gaan zitten en focussen op mijn ademhaling.

Daarom heb ik als bonus voor jou een geleide meditatie / visualisatie gemaakt die jou gaat helpen om te ontspannen.
En je krijgt van mij ook 8 ontspanningsoefeningen die je kunt doen op het moment dat je stress ervaart.

meditatie loslaten zorgen en stress banner

Dit moet je doen om de gratis bonus te krijgen

Om deze gratis bonus te kunnen krijgen, moet je ervoor zorgen dat je je aankoop van de e-cursus Nooit meer zorgen of stress doet via één van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie door Frank en ALLEEN dan zul je deze 8 ontspanningsoefeningen en meditatie ontvangen.

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je kunt deze versturen naar info@mamametvrijheid.nl nadat de 15-dagen niet-goed-geld-terug periode van de cursus is verlopen en je hebt besloten het product te behouden.

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je de bonus zult krijgen volg dan de volgende stappen:

 • Open een nieuwe incognito browser tab.
 • Kopieer en plak deze link: https://mamametvrijheid.nl/go/e-cursus-nooit-meer-zorgen-of-stress/
 •  Koop de cursus Nooit meer zorgen of stress en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 15 dagen na je aankoopdatum, wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

LET OP: Om misbruik van deze gratis bonus te voorkomen, zul je de ontspanningsoefeningen en meditatie pas ontvangen 15 dagen nadat de aankoopdatum van de cursus Nooit meer zorgen of stress – wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Tijd om aan de slag te gaan en je zorgen los te laten, zodat jij een leven zonder stress kunt hebben!

Veel gestelde vragen

Hieronder lees je veel voorkomende vragen die in dit artikel nog niet beantwoord zijn en de antwoorden op deze vragen.

Wat is de prijs van de e cursus Nooit meer zorgen of stress?

De prijs die je betaalt voor deze online cursus is €59. Je krijgt hiervoor 19 lessen per mail. Iedere week 2 lessen voor 9 weken achter elkaar, plus een welkom mail. In elke les krijg je meer inzicht door middel van praktische informatie. Onderaan iedere mail volgen vragen die je helpen om alle informatie in de praktijk te brengen.

Als je de cursus hebt aangeschaft en betaalt, dan krijg je de mogelijkheid om voor €25 een upgrade te doen naar een video cursus. Mocht je liever video’s kijken in plaats van mailtjes lezen, dan kunnen je deze upgrade doen.

Is er een vast lestempo?

Ja, de e-mails worden in een vast lestempo van 2 e-mails per week verstuurd. Maar er is geen deadline. Je bepaalt je eigen tempo voor het volgen van de lessen.

Hoe lang ben je bezig met de vragen en oefeningen?

Over iedere les doe je gemiddeld een half uurtje. Het werkt het beste als je gedurende de week oefent met de inzichten die je gekregen hebt van de lessen. Door er bewust mee bezig te zijn en te oefenen blijven de nieuw geleerde dingen beter hangen.

Moet je huiswerk inleveren?

Nee, je hoeft geen huiswerk op te sturen. De training is zo opgezet dat je door de vragen meer zelfinzicht krijgt. Zo komt de verandering bij jezelf van binnenuit. Het is wel echt aan te raden om voor jezelf alle vragen te beantwoorden en de antwoorden op te schrijven op papier. Dit helpt je om het beste resultaat uit de cursus te halen.

Krijg je ook bonussen als je de cursus koopt?

Frank de Moei geeft bij deze online stress cursus 2 bonussen. 

 1. Een gratis e-boek inzicht in je Kracht twv €25. Een boek van 56 pagina’s vol met inspiratie over je persoonlijke kracht en waardoor je inzicht krijgt in verandering.
 2. Eén coaching sessie per mail twv €25. Na de cursus heb je nog de mogelijkheid om een mail te sturen met al je persoonlijke vraag. Frank beantwoord je vraag door het geven van een inzicht, suggestie of een waardevolle tegenvraag.

Daarnaast geef ik je 2 bonussen als je via mijn affiliate link de cursus koopt. 

 1. Je ontvangt 8 ontspanningsoefeningen
 2. Daarnaast ontvang je een geleide meditatie om je zorgen en stress los te laten en te ontspannen.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja, er geldt een niet-goed-geld-terug garantie van 15 dagen. Wil je je geld terug, omdat je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent stuur dan binnen 15 dagen een mailtje naar frank@newstart.nl

Wat zijn de voordelen van een online training?

Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer jij wilt. Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of telefoon. Nadat je de cursus hebt besteld kun je direct beginnen. Je hoeft nergens naar toe. Elke week wordt je per mail 2 maal herinnerd aan je lessen, zodat je ze niet vergeet.

Kan iedereen stress en zorgen omzetten in ontspanning en positiviteit?

Ja, iedereen kan dat. Je hoeft er geen speciaal talent voor te hebben. Alleen open minded zijn en klaar zijn voor verandering.
Het maakt niet uit hoe lang je al last hebt van spanning of zorgen. Als je echt wilt en je volgt de stappen uit de online training, dan lukt het jou. 

Kun je Frank mailen voor gratis persoonlijk advies?

Helaas is Frank per mail niet bereikbaar voor gratis persoonlijk advies. Wel kun je op de website van Newstart onder artikelen van Frank een vraag stellen met betrekking tot het artikel en krijg je een reactie terug.

Is het mogelijk om persoonlijk gecoacht te worden door Frank?

Nee, helaas is op dit moment persoonlijke coaching niet nodig en geeft Frank alleen de online trainingen waarmee je jezelf leert coachen.