Wil je dé beste manier ontdekken om online geld te verdienen?

Wil jij werken waar en wanneer je wil?
Op je eigen voorwaarden?
Een lekker salaris binnen halen?
Ik deel de 6 beste mogelijkheden voor online geld verdienen!

Je wil meer vrijheid in je leven. Kunnen werken waar en wanneer je wil. Onder jouw voorwaarden en wanneer het jou uit komt. Dit is in ieder geval een onderdeel van mijn droomleven!

Maar er moet ook brood op de plank komen. Er zal geld binnen moeten komen om je vaste lasten te betalen. De boodschappen te kunnen doen. Lekker te kunnen leven.

Een baan in loondienst geeft je vaak niet veel vrijheid in het zelf kunnen indelen van je dagen. Het kunnen werken waar en wanneer je wil. Bij een baan in loondienst wordt je toch vaak ergens verwacht en wordt er van je verwacht dat je op bepaalde tijden werkt.

Hoe kun je dan wel de vrijheid in je leven krijgen om te kunnen werken waar en wanneer je wil? En een fijn salaris binnen halen? 

Wil jij een online ondernemer worden?

Het internet heeft tegenwoordig heel veel te bieden. Hoe vaak zit je zelf op internet? Hoe vaak zoek je iets op? Koop je online iets in plaats van naar een winkel te gaan?

Op het internet kun je alles vinden en alles kopen. Eindeloos veel pagina’s met informatie, cursussen om dingen te leren, webshops, boeken.

Dat jij het daar allemaal kunt vinden en alles online kunt kopen betekend dat je als ondernemer met internet ook heel veel mogelijkheden hebt.

Daar kun je gebruik van maken als je graag meer vrijheid in je leven wil. Als jij graag iemand wil zijn die zelf bepaalt wanneer je werkt. Die zelf bepaalt waar je dat werk doet.

Ik vertel je meer over de 6 beste mogelijkheden waarmee je echt geld kunt gaan verdienen. Niet de tips zoals ga online enquêtes invullen. Want daar gaat heel veel tijd in zitten en zet weinig zoden aan de dijk.
Maar het zijn ook geen mogelijkheden waarmee je morgen slapend rijk bent geworden. Je zult er wel voor moeten werken.

Wat zijn de 6 beste mogelijkheden om online je salaris te verdienen?

Allereerst met online geld verdienen bedoel ik dan niet een paar tientjes. Maar een volwaardig salaris. Waarvan jij jouw vaste lasten gewoon kunt betalen en je boodschappen. Waarbij je ook nog geld over kunt houden om wat leuks van te doen.

Wordt virtual assistant

Als virtual assistant ben je een assistent van ondernemers. Je bent alleen niet bij de betreffende ondernemer op de zaak aanwezig, maar je werkt op afstand.

Vaak wordt een virtual assistant gezien als secretaresse of personal assistant op afstand. Als iemand die de planning controleert, e-mail en agendabeheer doet of de boekhouding.

Maar het is veel meer dan dat! Als virtual assistant kun je je namelijk in alles specialiseren waarbij je andere ondernemers op afstand kunt helpen. Met allerhande werkzaamheden.

Wat kun je doen als Virtual assistant?

Denk bijvoorbeeld aan social media beheren. Helpen met SEO. E-mail marketing. Telefoondiensten. Websites bouwen. Grafisch design. Je kunt helpen met kantoorartikelen bestellen. Zakenreizen plannen. Boodschappen bestellen. Evenementen organiseren. Klantencontact.
Hier lees je 100 dingen die je als VA kunt doen. Kun je inspiratie opdoen. Kijken of er voor jou wat tussen zit.

Je kunt zelf bepalen waar je dit werk doet. Of je nu aan de keukentafel zit, op een flexwerkplek of aan de andere kant van de wereld aan het zwembad. Je kunt je werk als VA allemaal online uitvoeren.

Het ligt een beetje aan de opdrachten die je doet hoeveel vrijheid je hebt in het bepalen wanneer je werkt. Als je kiest om de telefoondienst en het klantencontact op je te nemen zit je meer vast aan bepaalde werktijden dan dat je bijvoorbeeld social media beheert of de e-mail marketing op je neemt.

Kies dus uit wat bij jou past en bij de vrijheid die jij wil hebben.

Wat is het uurloon van een Virtual assistant?

Er zijn buitenlandse VA’s die voor een heel laag uurloon werken. Sommige ondernemers kiezen daarvoor, omdat het lekker goedkoop is. Maar er zijn ook ondernemers die graag met een Nederlandse VA samenwerken. Zodat de taal geen barrière is. En goede kwaliteit willen.

Het uurloon van een goede Nederlandse VA ligt tussen de €45 – €60 per uur.
Daarmee kun je er prima voor zorgen dat er een fijn salaris binnen komt maandelijks.

Wordt een blogger

Schrijf je graag? Wil je graag jouw verhaal met andere mensen delen? Andere mensen inspireren? Andere mensen helpen?

Denk er dan eens over na om professioneel blogger te worden. Als blogger kun je alle kanten op en heb je veel mogelijkheden.

Hoe kun je als blogger geld verdienen?

Zo kun je als blogger kiezen voor verschillende verdienmodellen.

  • Je kunt kiezen om je geld te verdienen met Google Adsense. Als jouw lezers op een advertentie klikken op je site dan verdien jij daar geld mee. Per klik krijg je daar voor betaald.
  • Er voor kiezen om zelf online cursussen te maken of een e-book te schrijven die jouw lezers bij je kunnen kopen. De lezers zijn dan ook je klanten. Van hen kun je je fans maken, zodat zij graag bij je willen kopen.
  • Je kunt betaalde gastblogs of sponsorblogs schrijven. Dat kan via bedrijven rechtstreeks of via bemiddelingsbureaus zoals linkpizza of blogmij. Je krijgt dan betaald voor de blog die je geschreven hebt.
  • Ook kun je gebruik maken van affiliate marketing op je blog. Door producten te promoten van anderen. Als jouw lezers via jouw link dit product dan kopen, dan krijg jij daar commissie over. Handig om producten die bij je blog passen te promoten en te verwerken in je blogs. Het kost jouw lezers niks extra’s om via jouw affiliate link te kopen.

Voor affiliate marketing kun je je onder andere aanmelden voor het partner programma van bol.com, coolblue, bij AWIN, Daisycon of Paypro.

Als blogger heb je mogelijkheden ten einde. Je kunt bijvoorbeeld ook zelf betaalde events gaan organiseren voor jouw lezers.

Maak een affiliate marketing website

Je las net al dat je affiliate marketing kunt toepassen als blogger, maar je kunt er ook voor kiezen om een affiliate website op te zetten en te bloggen over het onderwerp waar jouw affiliate website over gaat. Precies de omgekeerde volgorde dus.

Je affiliate website is echt helemaal gericht op het affiliate product of de affiliate dienst die je daar aanbiedt. Bijvoorbeeld de site fitchef.nl

Wil jij graag een affiliate site opzetten? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Zelf heb ik de cursus affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard gedaan. Dit is echt een aanrader! Er wordt je door middel van video’s precies voor gedaan wat je moet doen. Ik schreef er hier een review over.

Niet iedereen die een affiliate website maakt is succesvol. Er gaat veel tijd, werk en geduld in zitten. Maar weet jij dit door te zetten dan wordt dit beloond.

Ik was begonnen met een affilate website onlinenomad.nl, maar moet heel eerlijk bekennen dat ik daar de laatste tijd weinig mee gedaan heb, omdat andere dingen prioriteit hebben gekregen. Wie weet pak ik deze site in de toekomst weer verder op.

verdiensten jacko meijaard

Overzicht van verdiensten van Jacko Meijaard

Wordt een online coach

Wil je graag mensen helpen en coachen? Heb je nu een offline coachpraktijk? Je kunt jouw coachkwaliteiten ook prima via het internet inzetten. Door middel van online programma’s of cursussen. Contact via Skype met je klanten.

Als coach ligt de online wereld aan jouw voeten. Jij kunt jouw diensten prima omzetten tot een online dienst. Zodat je niet alleen de mensen bij jou in de buurt bereikt, maar iedereen kunt bereiken.

De online coaches schieten als paddenstoelen de grond uit. Niet iedereen heeft een goed online programma en zal er geld mee verdienen.

Maar als jij als coach onwijs goede kwaliteiten hebt, je weet een super waardevol online programma op te zetten en je weet jouw klanten te bereiken dan kan je een heel goed maandsalaris verdienen als online coach.

Ga leren beleggen

Je kunt ook gaan beleggen als daytrader.

Wikipedia zegt het volgende over daytraden : “Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag. Alle openstaande posities worden gesloten voor het einde van de handelsdag, zodat er na beurs geen risico’s worden gelopen. Elke dag worden er dus nieuwe posities ingenomen.”

Ik heb mezelf ook een tijdje er in verdiept. Via Google is er heel veel te leren over daytraden. Mijn favoriete site was http://deontwaaktetrader.info/ 

Ik had een proefaccount aangemaakt via plus500. Om te oefenen.
Hield de beurs bij van goud en had voor mezelf een beleggingsstrategie uitgedacht en wilde weten of deze werkte. Zo heb ik een tijdje lang geoefend met inleggen en bij gehouden wat de resultaten waren.

Ikzelf ben er niet mee verder gegaan, omdat daytraden mij te veel tijd achter de laptop kost. Om het echt goed te leren en bij te houden wat de markt doet moet je het veel in de gaten houden. Daar had ik helaas de tijd niet voor met kinderen thuis, want ik geloof er wel in dat als je je er echt in verdiept, je het echt goed leert en je je aan je beleggingsstrategie houdt dat je dan voor een prima maandsalaris kunt zorgen.

Begin een webshop

Iedereen kent ze wel. De webshops. Om online geld te verdienen kun je er ook 1 verdienen.
Je kunt dan prima bepalen waar je werkt.

Het ligt er aan hoeveel vrijheid je wilt hebben. Wil je gewoon lekker in Nederland blijven wonen op een vaste plek, dan kun je prima een gewone webshop opzetten. Je kunt dan zelf je spullen op voorraad hebben en er zelf voor zorgen dat deze verstuurd worden. Prima een paar keer per jaar op vakantie gaan en je klanten daar over inlichten of zorgen dat iemand anders er voor zorgt dat de spullen verstuurd worden.

Maar wat nou als je de vrijheid wil hebben om te kunnen gaan en staan waar je wil? Gaan wonen in het buitenland. Rondreizen. Pendelen tussen het buitenland en Nederland.

Ook dan kun je een webshop beginnen via dropshipping. Als je een bestelling op je webshop krijgt wordt deze automatisch doorgezet naar de leverancier. Die zorgt dan voor de afhandeling en verzending.

Bijkomend voordeel is dat je zelf geen voorraad hoeft te hebben en geen investeringen hoeft te doen. Je enige taak is nieuwe klanten binnen halen. Zo heb jij alle vrijheid om te gaan en te staan waar je wil.

Mijn inziens ook een prima manier om te zorgen voor een goed maandsalaris.

Een keuze kunnen maken?

Je hebt mogelijkheden genoeg om je geld online te kunnen verdienen. Zodat je de vrijheid hebt waar je naar zoekt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om online geld te verdienen, maar ik vind deze 6 manieren echt goede manieren om jezelf te voorzien van een goed maandsalaris. Je zult er wel hard voor moeten werken, maar als je daartoe bereid bent ligt er een wereld voor je open. Het zijn geen manieren om snel rijk te worden zonder er iets voor te hoeven doen.

Sommige van deze manieren leveren je uiteindelijk passief inkomen op. Voor andere manieren moet je zelf aanwezig zijn en je uren werken voor het geld wat je verdient. Maar ze gaan er allemaal voor zorgen dat jij vrijheid hebt en je droomleven kunt gaan leven!

Ondernemer of werknemer?

Ondernemer zijn is heel anders dan loondienst. Waarbij je iedere maand hetzelfde salaris uitbetaald krijgt. Niet iedereen heeft het in zich of wil het om als ondernemer aan de slag te gaan.

Er zijn best mensen sceptisch over geld verdienen via het internet. Je zult ze ongetwijfeld om je heen hebben. Maar met deze 6 mogelijkheden wil ik je laten zien dat het wel kan. Wil ik een vuurtje in je aanwakkeren als je er naar verlangt.

 

Heb jij al gekozen hoe jij online je geld wil verdienen? Ben jij er van overtuigd dat het kan?

 

Leer alles over affiliate marketing! Al meer dan 3.000 mensen gingen je voor.