Wil jij een passief en locatie onafhankelijk inkomen? Dan kan affiliate marketing wel eens de oplossing voor jou zijn!

Je wilt kunnen werken waar en wanneer je wilt.
Je wilt als mama je eigen tijd kunnen indelen.
Of als digital nomad gezin leven en online je geld verdienen.
Een inkomen wat passief is.
Heb je al eens gehoord van affiliate marketing?

Jij wilt werken waar en wanneer jij wilt. Je ziet het helemaal voor je om iedere dag je eigen tijd in te delen. Iedere dag te kunnen bepalen hoeveel uur je werkt. Zelf te kunnen bepalen wat je doet. Zelf te kunnen bepalen of je werkt in je pyjama aan de keukentafel of te kunnen werken vanuit een warm en zonnig land. Een inkomen wat passief is. Meer over hoe je een passief inkomen kunt verdienen lees je hier.

Maar om dit te kunnen bereiken is het nodig om je geld locatie onafhankelijk te verdienen. Als dat je lukt, dan maakt het niet uit waar je bent om toch geld te verdienen. Kun je tijdens de schooltijd van je kinderen of in de avonduren je geld verdienen.

Maar hoe ga je dit doen?

Ken je affiliate marketing?

Ben jij in je zoektocht naar mogelijkheden om online locatie onafhankelijk geld te verdienen affiliate marketing al tegen gekomen? Weet jij al dat dit een hele goede manier voor jou als mama is om geld te verdienen? Weet jij al dat affiliate marketing precies is wat jij zoekt?

Affiliate marketing is namelijk het antwoord op de vraag hoe je makkelijk online een passief inkomen kunt gaan verdienen. Ik ga je precies waarom. Ik ben zelf helemaal fan!

Affiliate marketing, wat is het?

Affiliate marketing is geld verdienen door het verkopen van producten van anderen. Het is simpel. Je hoeft geen eigen product te hebben. Geen spullen op voorraad. Geen tijd te steken in het schrijven van een boek of het maken van een cursus. Je hoeft zelf geen klantenservice te verlenen. Dat gaat allemaal via de gene waarvan het product is.

Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat er mensen op jouw site komen. Die via jou het product of de dienst willen kopen

Dat klinkt toch gelijk al alsof het niet moeilijk is en iedereen het kan? En dat is ook zo. Iedereen kan geld verdienen met affiliate marketing. Als je maar geduld hebt en niet vandaag gelijk rijk wilt worden.

zwemmen geld

Waarom verdienen dan zo weinig mensen geld met affiliate marketing

Nu zal je je misschien afvragen waarom er dan zo weinig mensen geld verdienen met affiliate marketing als het zo makkelijk is.

Voordat ik je meer ga vertellen over affiliate marketing wil ik je eerst even wat laten weten. Zodat jij wel 1 van de mensen wordt die geld verdient met affiliate marketing en niet hoort bij de 99% van de mensen die afhaakt.

Affiliate marketing werkt op de lange termijn

Als je begint met affilaite marketing moet je niet verwachten dat je vandaag een website maakt en dat morgen het geld binnen stroomt.

Het gaat je niet lukken om binnen een paar weken al goed geld te verdienen met affiliate marketing. Om überhaupt al iets te verdienen misschien.

Veel mensen beginnen met affilaite marketing en stoppen na een paar weken al weer. Ze zijn teleurgesteld, omdat iemand ze verteld heeft dat het makkelijk is. Hadden verwachtingen dat ze binnen deze paar weken al veel bezoekers zouden hebben en geld zouden verdienen. Ze hebben een verkeerde mindset en totaal verkeerde verwachtingen.

Als dat ook jouw verwachtingen zijn, stop dan maar hier. Dan weet ik zeker dat jij bij de 99% hoort die stopt en nooit geld zal verdienen met affiliate marketing.

Hoe werkt affiliate marketing dan?

Maar hoe werkt het dan wel? Waarom zo veel tijd stoppen in iets waarvan je niet gelijk resultaat ziet?

Je moet echt een lange termijn visie hebben als je aan de slag wilt met affiliate marketing. Bereid zijn er tijd (en geld) in te steken voordat je resultaat ziet en iets gaat verdienen. Weten waar jij uiteindelijk wil komen en wat jouw weg daar naar toe gaat worden.

Als jij die tijd er in wilt steken. Echt bereid bent om niks anders te doen als bezig zijn met affiliate marketing. Als jij er 100% achter staat dat dit de manier is waarop jij geld wilt gaan verdienen. Dan gaat het je lukken!

Stop niet.
Haak niet na een paar weken af.
Ga door, ook al is het moeilijk.
Al zie je niet het resultaat wat je gehoopt had.
Ook al voelt het soms zinloos wat je aan het doen bent.
Als jij waarde levert dan wordt dat beloont.

geld groeit

Wat ga je doen?

Je begint met het uitzoeken van een product of dienst wat je wilt gaan promoten. Iets wat bij je eigen interesses past is het makkelijkste.

Je maakt een website waarop je dit gaat promoten. Je moet waarde leveren aan de mensen die het probleem hebben waarvoor jij de oplossing hebt.

Dat is namelijk wat het is. Mensen hebben een probleem. Wat doe je tegenwoordig als je een probleem hebt? Juist, Google is your best friend. Je zoekt via Google een oplossing voor jouw probleem.

Als jouw website ergens boven aan tevoorschijn komt in Google zullen mensen naar jouw website komen om hun probleem op te lossen. Ze zullen via jouw website de dienst of het product aanschaffen wat hun probleem oplost.

Maar dit doen mensen niet zomaar. Niet gelijk de eerste keer dat ze op jouw site komen. Hiervoor moeten ze er op vertrouwen dat hun probleem écht opgelost wordt als ze via jouw site het product of de dienst aanschaffen.

Daar zit het hem in. Jouw website komt niet zomaar hoog in Google. Google plaatst alleen websites hoog die echt waardevol zijn. Die mensen echt helpen. Die vol met informatie staat over het probleem waarop gezocht wordt.

Het heeft tijd nodig om een waardevolle website te krijgen die Google hoog plaatst. Zorg er voor dat je iedere week een waardevolle artikel van 1000 woorden of meer plaatst. Dat je in dat artikel échte waarde levert. Als je dat vol houdt dan ga je na een paar weken/maanden/jaren vanzelf het resultaat zien. Dan gaan mensen jouw website vinden. Zijn ze bereid om via jou het product of de dienst aan te schaffen.

Wil jij het echt graag?

Wil jij echt graag online geld verdienen met affiliate marketing?

Ben jij echt bereid er de tijd in te steken die nodig is?

Heb jij het er voor over om alles aan de kant te schuiven en je volledig hier op te focussen?

Is het antwoord op deze vragen volmondig JA dan kan ik je zeggen dat jij zeker weten geld gaat verdienen met affiliate marketing. Dat dit de perfecte manier is om online geld te verdienen. Het uiteindelijk een passief inkomen voor jou gaat worden waarmee je geld verdient ook als je niet aan het werk bent. Dat jij zelf kunt gaan bepalen waar je werkt, wanneer je werkt en hoeveel je werkt.

Meer leren over affiliate marketing?

Wil jij precies leren hoe je een affliate website maakt? Wil je leren hoe je je artikelen moet schrijven en vorm geven? Meer leren over SEO?

Ik kan je de affiliate marketing revolutie echt aanraden! Je leert precies wat je nodig hebt. Ik had helemaal geen verstand van affiliate marketing en van websites maken überhaupt. Met deze online cursus heb ik stap voor stap geleerd om een website te maken en wat ik moet doen voor affiliate marketing.

Zet vandaag de eerste stap naar jouw passieve en locatie onafhankelijke inkomen. Zodat jij ook kunt werken en leven zoals jij dat wilt. Hier lees je de review die ik er over schreef.

Ik ben zelf helemaal fan van deze e-cursus. Als je een affiliate website wilt maken en je weet niet hoe of waar je moet beginnen kan ik je dit zeker aanraden!

Wil je de cursus doen? Doe hem dan via mijn affiliate link. Dan krijg ik commissie. Het kost je niks extra’s!

Affliate Marketing Revolutie (+ kortingslink en proefperiode)

Op de link hieronder kun ook jij de Affiliate marketing Revolutie aanschaffen voor maar €47. Je krijgt een proefperiode van 30 dagen. Niet goed geld terug dus!

 

Wil jij geld verdienen met affiliate marketing? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn! Al meer dan 3.000 mensen gingen je voor.