De Affiliate Marketing Revolutie, wanneer je op zoek gaat naar een cursus om meer te leren over affiliate marketing zal je veel lezen over deze cursus.
Is deze affiliate marketing cursus echt zijn geld waard?
Is dit de beste cursus voor affiliate marketing van Nederland?
Wie is Jacko Meijaard en wat is Internet Succes Gids?
In deze affiliate marketing revolutie review deel ik mijn ervaringen graag met je!
En je vindt een exclusief interview met Jacko speciaal voor Mama met Vrijheid in deze review.

leestijdGemiddelde leestijd: ca 55 minuten                 
updateUpdate: 26-03-2021

 

De Affiliate Marketing Revolutie is de bekendste affiliate marketing cursus van Nederland. De naam Jacko Meijaard daar hebben de meeste mensen die bekend zijn met affiliate marketing wel van gehoord. Ze zijn bekend met de resultaten die hij haalt. 

Affiliate marketing is een steeds populairdere manier om online geld te verdienen. Steeds meer mensen willen alles leren over deze manier van passief inkomen.

Wil je direct beginnen? Klik op de oranje button om de Affiliate Marketing Revolutie tijdelijk met 84% korting te kopen!
Heb je nog twijfels? Dan raad ik je aan om deze review te lezen.

 

Zie jij het al voor je?
Dat je de vrijheid hebt om te werken waar en wanneer jij wil?
Dat je geld verdient terwijl je op dat moment met hele andere dingen bezig bent?
En dat je zelf bepaalt hoeveel je werkt?

Het klinkt als een droom. Maar het is écht mogelijk… En dat weet jij!

Nu alleen nog in actie komen om deze droom waar te maken. Daarvoor ben je op zoek naar informatie over de Affiliate Marketing Revutie en Internet Succesgids. Je wil weten wie Jacko Meijaard is en of hij je echt kan helpen met het opzetten van een goede affiliate website.

Je bent niet de enige die dit wil weten. De affiliate marketing revolutie is ontzettend populair!
Iedere maand zoeken er meer dan 3000 mensen naar ervaringen en reviews over de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard.

In 2017 stond ik zelf op het punt dat ik meer wilde weten over affiliate marketing.

Ik las over mogelijkheden van geld verdienen op het internet. Mooie verhalen van mensen die konden werken waar en wanneer zij wilden. Die vrijheid hebben.

Wauw, dat leek mij ook helemaal geweldig! Ik wil ook mijn eigen baas zijn en zelf over mijn leven bepalen. Als moeder is het ideaal als je zelf je werktijden bepaalt. Affiliate marketing is een ideaal verdienmodel

Het idee dat ik geld kan verdienen terwijl ik met mijn gezin andere dingen aan het doen ben, dat is geweldig!

Ik las over affiliate marketing en mijn interesse voor deze manier van geld verdienen was gewekt. Hier wilde ik meer over leren.

Ik verdiepte me er verder in en kwam uit bij de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie. Daar zegt Jacko: Hoe ik met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdien. Wauw, dat klinkt goed.

Ook het feit dat Jacko zegt dat je vooraf geen technische kennis nodig hebt is precies wat ik nodig had.

Want een website opzetten, daar had ik op dat moment nog geen kaas van gegeten.

Voor de prijs hoefde ik het ook niet te laten, want €47 is niks voor de beloftes Jacko doet.
Ik investeerde dit bedrag en ging aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie.

Hoe dat is verlopen, wat je allemaal leert, mijn ervaringen en wat de minpunten zijn van de Affiliate Marketing Revolutie vertel ik je in deze review.

 


Disclaimer: Ik wil eerlijk tegen je zijn. Dit artikel bevat affiliate links. Als je via deze link een aankoop doet betaal je zelf niks meer, maar ik krijg wel een commissie. Ik promoot alleen dingen waar ik zelf volledig achter sta. Waar ik zelf ervaring mee heb en cursussen die ik zelf gevolgd heb. Ik geef jou de meest uitgebreide informatie zodat jij kunt kijken of het wat voor jou is. Wanneer je dat besluit, dan zou ik het heel tof vinden als je via mijn affiliate link koopt.

 

 

Hoe lees je dit artikel en wat leer je in deze review

Dit is een hele uitgebreide review over de Afiliate Marketing Revolutie, afgekort AMR, met niet alleen algemene feiten. Ik vertel je veel over mijn eigen ervaring met deze affiliate cursus en het contact met Jacko Meijaard.

Het artikel heeft een leestijd van ca 55 minuten. Als je nu niet zoveel tijd hebt om het te lezen bookmark het dan voor later of lees alleen de hoofdstukken met informatie waar jij naar op zoek bent. Vergeet vooral ook de bonussen niet te checken 

In deze review lees je het volgende:
– Je leest ervaringen van anderen met de AMR en mijn eigen ervaringen met deze affiliate cursus.
– Hoe ik persoonlijk het contact met Jacko Meijaard ervaren heb
– Of Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar zijn
– Alle pluspunten van de Affiliate Marketing Revolutie
– De prijs en de bonussen
– De minpunten van deze affiliate marketing training.
– De reden waarom veel mensen geen succes hebben met affiliate marketing en hoe jij wel succes wordt
– Wie Jacko Meijaard is
– Een EXCLUSIEF interview met Jacko van meer dan 30 min. speciaal voor Mama met Vrijheid
– Dat Jacko alleen de maand januari (2021) meer dan €100.000 verdiende
– Wat Internet Succes gids is
– Meer over het Internet Succes Gids forum
– Hoe je inlogt bij Internet Succes Gids
– Meer over de Internet Succes Gids blog
– De podcast van Jacko Meijaard
– Meer over het boek van Jacko: De Laptop Lifestyle
– Of je de Affiliate Marketing Revolutie zou moeten kopen en welke 2 bonussen je van mij krijgt
– Veel gestelde vragen

Onderaan lees je mijn conclusie en de 2 verrassingsbonussen die je krijgt als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt via mijn affiliate link.

 

 
 

Jij bent op zoek naar informatie over de Affiliate Marketing Revolutie of Jacko Meijaard. Anders was je vast niet op deze pagina terecht gekomen.

 

 

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Ik schrijf deze review, omdat ik zelf heel enthousiast ben over affiliate marketing en de affiliate marketing revolutie. Zo enthousiast dat ik hoop dat veel meer mensen beginnen met affiliate marketing. Zodat je ook bouwt aan je eigen passieve inkomen die altijd door lopen.

Daarom wil ik mijn ervaring (en de ervaring van anderen) graag met je delen. Want wat is er nou mooier dan op deze manier geld te verdienen. Dat jij de vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je werkt en wanneer je werkt. Je zelf bepaalt wat je doet, hoeveel je doet en toch een heel goed inkomen verdient.

Er zijn ook vele andere enthousiaste leden te vinden op het Internet Succes Forum. Leden die al langer bezig zijn en veel geld verdienen en mensen die net starten en helemaal in de begin fase zitten.

affiliate marketing revolutie ervaringen

Mijn eigen successen na het volgende van de Affiliate Marketing Revolutie

Mooi om deze successen van anderen te lezen. Ik zal ook mijn successen met je delen.

In 2017 volgde ik zelf de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. Het was eind 2017 dat ik mijn eerste commissie van €27 verdiende. Dat gevoel van die eerste commissie is onvergetelijk. Het gevoel van: “Wauw, dit kan gewoon echt! En als het 1 keer kan, dan kan het ook vaker.”

Ik werkte verder aan mijn droom en in 2018 behaalde ik via PayPro 10 commissies en een paar euro via bol.com.

Heel eerlijk moet ik bekennen dat ik echt wel meer verwacht had. Dat werd nergens genoemd bij de training. De tijd die er in gaat zitten en dat je echt wel geduld moet hebben.

Ik ging mezelf vergelijken met anderen. (wat sowieso al een slecht idee is. Iedereen bewandelt zijn eigen pad)

Ik ga misschien niet zo snel als een ander. En niet om daarvoor allerlei excuses te verzinnen, maar ik heb ook nog een baan en 3 kinderen die de nodige aandacht vragen. De uurtjes die over blijven om in mijn website te stoppen zijn er niet zoveel.

Misschien is mijn valkuil dan ook nog eens dat ik het zelf wil doen en niet wil uitbesteden. Deze resultaten zorgden er wel voor dat ik op dat moment ging twijfelen aan affiliate marketing en of het voor mij wel zo ideaal was.

Ik verloor mijn focus en besloot om andere dingen te doen met mijn website Mama met Vrijheid. Zo heb ik een coliving georganiseerd voor andere ondernemende moeders met een eigen bedrijf. Zette ik een succesvolle Facebook community op waar ik honderden van deze ondernemende moeders bij elkaar bracht en testte ik of het bij mij paste om 1-op-1 coaching te geven aan anderen over het veranderen van je mindset en de Wet van Aantrekking.

Ik liet affiliate marketing versloffen en deed er niet zoveel mee. Af en toe bleven er nog steeds wel commissies binnen komen en iedere keer als ik een mailtje kreeg maakte mijn hart een sprongetje. Kwam dat gevoel terug van “Zie je wel, het kan wel!”

Zo haalde ik in 2019 toch 35 commissies binnen via PayPro. Ik meldde me nog aan voor de 10K Club van Jacko die ik wel volgde, maar was eigenlijk ondertussen met hele andere dingen bezig dan affiliate marketing.

paypro eigen commissies

Het eerste gedeelte van 2020 heeft Affiliate Marketing ook nog niet mijn prioriteit gehad. Tijdens de Corona crisis met de kinderen thuis om mij heen merkte ik dat ik tijd stoppen in 1-op-1 coaching nu helemaal niet ideaal vond.

Ik wilde weer terug naar het passieve inkomen en zelf bepalen wanneer ik werk zonder allerlei afspraken te hebben staan. Terug naar de website van Internet Succes gids en de cursus van Jacko Meijaard.

Ik dook opnieuw in de Affiliate Marketing Revolutie en ging opnieuw aan de slag met deze kennis. Verdiepte me nog verder in affiliate marketing met een andere cursus over Affiliate Marketing. Ik hou van zoveel mogelijk leren over dingen en mijn kennis verder laten groeien.

Kan ik er zelf op dit moment al van leven? Nee, nog niet.
Geloof ik dat dit mogelijk is? Ja zeker weten.

Dat is waar ik aan werk en wat gaat lukken met de juiste mindset. Ik laat me daarbij ook graag inspireren door het verhaal van Jacko, zijn resultaten en wat hij heeft bereikt in 10 jaar tijd. Opnieuw vraag ik Jacko regelmatig om hulp en feedback.

Ik merk dat mijn resultaten met sprongen vooruit gaan sinds affiliate marketing weer mijn volledige focus heeft. In december 2020 verdiende ik meer dan €500 aan passieve inkomsten.

Contact opnemen met Jacko Meijaard?

Ik vraag regelmatig hulp en feedback aan Jacko. Mijn ervaring met Jacko als persoon zijn heel positief. Hij is zelf actief lid op zijn forum en reageert daar op de vragen die je stelt.

Ook is hij per mail makkelijk te bereiken en reageert hij heel snel. Zo stuurde ik hem onlangs nog een mailtje en kreeg ik diezelfde dag nog antwoord. Dat is niet bij iedere ondernemer zo.

Ik heb zelf de Affiliate Marketing Revolutie en de 10K Club van Jacko gevolgd en daardoor meerdere keren zowel per mail als telefonisch contact met hem gehad.

Jacko is wanneer ik hem mail of spreek altijd enorm behulpzaam en bereid om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Het is ook leuk dat je ook echt Jacko zelf spreekt.

Wil je zelf contact met Jacko om hem een vraag te stellen, dan is dat heel eenvoudig via het forum of via de mail.

Ik vind het altijd super fijn als iemand die een training verkoopt toegankelijk is en het contact persoonlijk is. Dat je het gevoel krijgt dat iemand echt even de tijd voor je neemt en dat ze je niet behandelen als een nummertje.

jacko meijaard contact

Mijn mail contact met Jacko Meijaard

Is Jacko Meijaard betrouwbaar? Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Je vraagt je misschien af Jacko Meijaard geen oplichter is. Of Jacko en de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar zijn. Of je waar krijgt voor je geld.

Dat zijn vragen die ongetwijfeld bij je op komen. Want je wil zeker weten dat je niet geld over maakt naar iemand en er nooit iets voor terug ziet. Of dat het gene wat je krijgt zo waardeloos is dat je er niks mee kan.

Op de vraag of Jacko Meijaard betrouwbaar is en of de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is durf ik volmondig JA te zeggen. Zoals je hierboven leest verloopt het contact met Jacko heel soepel en snel. Mocht je twijfelen aan zijn betrouwbaarheid stuur hem dan zelf een mailtje. Dat kan naar jacko@internetsuccesgids.nl 

De Affiliate Marketing Revolutie is ook meer dan betrouwbaar en zijn geld zeker waard. In deze review vertel ik je meer over deze cursus zodat jij voor jezelf bepaalt of het bij jou past.

Bekijk hieronder ook even de rondleiding door het ledengedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie. Je ziet wat er gebeurt nadat je de Affiliate Marketing Revolutie koopt.

 

Pluspunten van de Affiliate Marketing Revolutie

Zoals je misschien al gemerkt hebt ben ik zelf enthousiast over deze cursus. Het heeft mij heel erg geholpen om de basis van affiliate marketing te leren.

Hoe je een affiliate website opzet, zoekwoordenonderzoek doet of goede artikelen schrijft daar had ik nog geen kaas van gegeten.

Dat is wat ik leerde van de Affiliate Marketing Revolutie.

De pluspunten van de affiliate marketing revolutie:

 • Het is een makkelijk te volgen videocursus. De affiliate marketing revolutie bestaat in uit 7 modules, 6 instructie blokken, een module vol met inspiratie en motivatie en een module die je vertelt hoe je het beste het schrijven van teksten uitbesteed. De training bestaat uit totaal maar liefst 40 video’s die jou verder helpen met geld verdienen met affiliate marketing. De cursus is simpel en effectief opgezet.
 • affiliate marketing revolutie

 • Zonder technische kennis kun je aan de slag. Als je de affiliate marketing revolutie volgt, dan leer je stap voor stap hoe je een affiliate website opzet. Je begint bij nul en aan het einde heb je je eigen website met de eerste content staan.

  Je wordt aan de hand mee genomen en door middel van alle video’s leer jij precies in de juiste volgorde alles wat nodig is.

 • Je leert van de beste en doet precies na wat Jacko doet. Hij heeft inmiddels 10 jaar ervaring opgedaan en behaalt resultaten van duizenden euro’s per dag. Jacko heeft zoveel geleerd en uitgeprobeerd dat hij je nu precies kan leren wat werkt.

  Als ik een cursus of training volg, dan wil ik persoonlijk altijd leren van iemand die één van de besten is op dat gebied. Die zelf ruime ervaring en goede resultaten haalt. Er zijn genoeg trainingen van mensen die zelf weinig ervaring hebben of geen resultaten hebben gehaald. Daar geef ik mijn geld liever niet aan uit.

 • Het contact met Jacko Meijaard soepel, snel en persoonlijk.

  Je krijgt dezelfde dag binnen een paar uur al reactie op je mail. Jacko is altijd heel behulpzaam en als je nog meer vragen hebt dan mag je ze altijd stellen. Hij neemt de tijd voor je en geeft je niet het gevoel maar een nummertje te zijn.

 • Je krijgt toegang tot de Internet Succes Gids community met een forum waar je iedereen je helpt. Er zijn inmiddels meer dan 11.000 leden. Het is een actief forum waarop je makkelijk toegang hebt tot kennis van andere affiliates.

  Als je ergens tegenaan loopt stel je je vraag op het forum en krijg je snel reactie van één van de andere leden of van Jacko zelf.
  Ook vind je er veel informatie en inspirerende successen van anderen.

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Een ongelofelijk groot pluspunt van de Affiliate Marketing Revolutie vind ik de prijs. De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is €47. Het is een meer dan complete cursus. Voor dit lage bedrag leer je alles over affiliate marketing en begin je zelf een affiliate website.

Dat was voor mij zeker één van de redenen om te beginnen aan de Affiliate Marketing Revolutie. Ik dacht: voor dat bedrag kan ik het altijd uitproberen.

Op dat moment was ik nog niet zo gewend om te investeren in mijzelf. En een paar tientjes, dat leek mij een prima idee.

Daarnaast biedt Jacko ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Je probeert de affiliate marketing revolutie 30 dagen uit. Wanneer je het niks vindt vraag je je geld terug. Zo loop je geen risico.

 

affiliate marketing revolutie aanmelden

Het vragen van zo’n lage prijs kan ook een risico met zich mee brengen dat mensen denken dat de cursus niet waardevol is. Dat je voor zo’n bedrag niet zoveel kunt verwachten.

Toch is de cursus van Jacko bewust zo goedkoop. Niet omdat hij veel mensen een site wil laten bouwen, maar omdat hij op andere manieren nog geld aan je kan verdienen. Zo is er de 10K club upsell en hoopt hij dat mensen Marketheme en Enormail gebruiken waar hij aan verdient als affiliate. 

Wat zijn de minpunten van deze affiliate marketing cursus?

Zijn er ook minpunten aan deze cursus? Ja, die zijn er ook. Ik zal je niet vertellen dat die er niet zijn, want niks is helemaal perfect.

De punten die ik minder goed vind zal ik hier ook met je delen.

X – Ik wil graag beginnen met een minpunt die je al ziet voordat je begint aan de Affiliate Marketing Revolutie. Het gaat om de claim op de homepage van internet succesgids: Hoe ik met 1 – 2 uur werk per dag minimaal 10K per maand verdien. Dit is voor Jacko waar, maar deze claim kan de suggestie wekken dat het super makkelijk is om snel veel geld te verdienen met affiliate marketing.

Dan blijkt het voor veel mensen toch tegen te vallen dat het niet snel gaat en het niet direct om zulke grote bedragen gaat. Waardoor het op een teleurstelling uitloopt. Je zult in je achterhoofd moeten houden dat affiliate marketing geen quick fix is om super snel geld mee te verdienen.

Affiliate marketing is niet een manier om van de een op de andere dag direct veel geld te verdienen. Je zult er tijd in moeten steken en geduld moeten hebben. Het begint met 1 commissie en dan moet je door blijven zetten. Zo groeit het langzaam uit.

Kijk eens naar de resultaten die Jacko Meijaard nu na 10 jaar heeft. Het zeker de moeite waard om consistent door te blijven bouwen. Om die ene commissie er steeds meer te laten worden.

Resultaat Jacko Meijaard

X –  Daarnaast is bijna de hele cursus opgebouwd rond het WordPress systeem Marketheme. Een thema dat door Jacko samen met ElementMedia is ontwikkeld.

Marketheme is meer dan alleen een WordPress thema. Het is een systeem dat ook je hosting en back-ups verzorgt. Super handig als je dat zelf niet wil regelen en jij je daar verder niet in wil verdiepen.

Ikzelf gebruik Marketheme niet. Dan is het wel wat extra werk om met de cursus toe te passen. Er zijn instructieblokken die je helpen je website op te zetten zonder Marketheme en je helpen om WordPress goed in te stellen. Die helpen je met het registreren van je domeinnaam, hosting en WordPress installeren.

Verder zijn alle modules gebaseerd op Marketheme.

Toch heb ik ervoor gekozen om geen Marketheme te gebruiken, omdat ik destijds zag dat veel van de websites die met Marketheme gemaakt zijn heel erg op elkaar lijken. Ik vond deze stijl en kleuren niet mooi.

Ook de kosten vind ik hoog. Je betaalt maandelijks €67 om gebruik te maken van Marketheme. Persoonlijk vind ik dat veel geld en dan vind ik het thema ook nog eens niet mooi.

marketheme 2.0

Het WordPress thema dat ik zelf gebruik is Divi van Elegant themes. Dit is wereldwijd het meest gebruikte WordPress Thema.

Divi heeft veel mogelijkheden om je website helemaal in jouw eigen stijl te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik ben zelf nog steeds meer aan het ontdekken en leren over Divi.

Divi werkt ook heel simpel. Dat is wat mij aansprak. Je bouwt super simpel aan de achterkant van je website. Maar door de Visual Builder pas je ook heel simpel dingen aan de voorkant aan, waardoor je gelijk ziet hoe het er uit ziet als je dingen aan past.

De kosten die ik heb voor Divi samen met de domeinnaam registratie en hosting via Versio zijn een stuk lager dan de €67 per maand die je betaalt voor Marketheme.

 

X – Verder werkt Jacko in het instructieblok The mailing is in the list met het mailprogramma Enormail. Als je met een ander mailprogramma werkt, dan zul je voor je eigen mailprogramma moeten uitzoeken hoe dit werkt.

Ikzelf heb destijds voor een ander mailprogramma (MailBlue) gekozen. MailBlue zijn de Nederlandse partner van het Amerikaanse ActiveCampaign.

Onlangs heb ik zelf een proefperiode bij Enormail geprobeerd. Persoonlijk vind ik MailBlue fijner werken en overzichtelijker. Er zijn zoveel mogelijkheden en functies. Ik heb besloten om zelf bij MailBlue te blijven. 

Mocht je een proefperiode van MailBlue willen, klik dan hier

X – Een ander minpunt dat je kunt ervaren zijn de taalfoutjes die je in de Affiliate Marketing Revolutie tegen komt en misschien stoor je je aan het accent van Jacko.

Ik persoonlijk stoor me daar niet aan. Ik weet van mezelf dat mijn Nederlands ook niet foutloos is. Ik vind dat het om de inhoud gaat en let dan niet zo op de foutjes die iemand maakt.

Zolang de inhoud goed is en je snapt wat iemand bedoeld stoor ik me niet aan taal of spellingfouten. Er zijn mensen die zich hier heel erg aan storen en de cursus dan niet meer serieus nemen.

X – Wat ik mis bij deze cursus is een stuk informatie over hoe je onderzoek doet naar je concurrenten. Welke concurrenten heb je? Hoe zorg je ervoor dat je beter bent dan dat zij zijn? Zodat bezoekers ook bij jou terecht komen en via jouw link kopen.

 

Moet je omwille van deze minpunten de Affiliate Marketing Revolutie niet volgen? Ik denk het niet. Ik ben nog steeds blij dat ik deze cursus gevolgd hebt, ook al zijn er een aantal dingen minpuntjes en heb ik zelf besloten niet dezelfde tool te gebruiken als Jacko.

Als jij een doorzetter bent en wil leren van een van de beste dan wordt de claim op de homepage voor jou wellicht ook werkelijkheid en dan kom je wel over de taal en spellingfoutjes heen.

Dan lukt het jou ook de Affiliate Marketing Revolutie te volgen als je geen Marketheme of Enormail gebruikt.

Check voor het analyseren van je concurrenten en het meetbaar maken van je affiliate links even mijn verrassingsbonussen in dit artikel.

Wat is de reden waarom veel mensen geen succes hebben met affiliate marketing en hoe word jij wel succesvol?

Eén van de redenen is dat heel veel mensen verkeerde verwachtingen hebben van affiliate marketing. Mede ook door de gouden bergen die je belooft worden.

Zorg ervoor dat je reële verwachtingen hebt van affiliate marketing. Dat je weet dat het tijd en moeite kost. Dat het begint met 1 commissie, dat het er dan steeds meer worden waardoor je een constante stroom aan passief inkomen krijgt.

Want die tijd en energie die je er in moet steken, daar is waar het bij veel mensen mis gaat. Je moet echt een lange termijnvisie hebben als je geld wil verdienen met affiliate marketing. Veel mensen willen snel geld verdienen en rijk worden.

Ze beginnen vandaag en verwachten morgen, of misschien volgende week, al geld te verdienen. Zo werkt affiliate marketing niet. Het is, zoals ik al eerder schreef, geen quick fix methode.

Je moet bereid zijn er tijd (en geld) in te steken voordat je resultaat ziet en iets verdient. Want een goedlopende affiliate website opzetten kost tijd. Je moet tijd steken in het maken van goede waardevolle content.

Dat is het allerbelangrijkste. Je moet waarde bieden aan de bezoekers die op jouw website komen. Je moet boven andere affiliates uit stijgen. Lezers moeten bereid zijn om via jouw affiliate link het product of de dienst te kopen.

Het maken van die content en het scoren in Google nemen tijd in beslag. Tijd die je erin moet stoppen voordat het je wat oplevert.

Veel mensen verwachten in korte tijd veel te veel, waardoor het enorm tegen valt. Ze gooien de handdoek in de ring, wat heel zonde is.

Ook veel mensen kiezen een verkeerde niche of verkeerde producten uit. Dingen waar ze zelf geen feeling mee hebben en producten waar ze zelf geen ervaring mee hebben. Alles om te proberen geld te verdienen. Ik denk dat het heel moeilijk is om lange tijd te schrijven over een onderwerp waar je weinig tot niks mee hebt. Het helpt je om succes te hebben als je ergens plezier in hebt en er kennis over hebt. 

Is het al die tijd en moeite waard? Ik geloof zeker van wel! Het is in ieder geval de reden dat het mijn volledige focus weer heeft en ik resultaat hiervan begin te zien.

Als je dit weet en je hier van bewust bent, dan heb je al een enorme voorsprong om succes te hebben met affiliate marketing. Om echt resultaat te halen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Geef niet te snel op. Blijf consistent bouwen aan je eigen website. Dan haal je ook de resultaten die Jacko nu na 10 jaar haalt

Lees ook: 3 tips om zo snel mogelijk succes te behalen met affiliate marketing

Jacko Meijaard inkomsten PayPro

Inkomsten van Jacko Meijaard met affiliate marketing

Jacko Meijaard review en Internet Succes Gids review

Hieronder vertel ik meer over Jacko Meijaard zelf, over zijn Internet Succes Gids en het bijbehorende forum.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is geboren in 1991 en woont in Zeeland. Hij is eigenaar Meijaard Media, van de website Internetsuccesgids.nl, de oprichter van de online cursus Affiliate Marketing Revolutie en talloze affiliate sites.

Jacko studeerde journalistiek en internationale communicatie. Al na het eerste jaar stopte hij hiermee om zich volledig te storten op affiliate marketing.

Een kantoorbaan met bijbehorende 9 tot 5 mentaliteit was niet wat Jacko wilde. Zijn streven was vrijheid door middel van een passief inkomen. Zijn droom destijds was om passief €7500 per maand te verdienen.

jacko meijaard interview AD

Inmiddels is hij zo’n 10 jaar bezig en verdient nu tienduizenden euro’s per maand door middel van affiliate marketing. Op sommige dagen verdient hij de €7500, waar hij vroeger van droomde om per maand te verdienen, nu per dag.

Hij heeft dit allemaal gerealiseerd door zichzelf helemaal te verdiepen in online geld verdienen met affiliate marketing. Is de beste affiliates van Nederland. Zonder van tevoren enige technische kennis te hebben.

Wat is Internet Succesgids?

Jacko Meijaard is in eerste instantie voor zichzelf begonnen met affiliate marketing. Hij had als jonge jongen de droom om €7500 per maand te verdienen op een passieve manier. Die droom voelde destijds als een bijna onhaalbaar iets. Maar het vlammetje in Jacko brandde om deze droom waar te maken. En het lukte hem!

Jacko heeft van zijn methode een affiliate marketing cursus gemaakt zodat ook jij leert hoe je een goede affiliate website op zet.

Dit deelt hij op zijn website internetsuccesgids.nl

De affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard heet de Affiliate Marketing Revolutie. Het is een online videotraining die je stap voor stap mee neemt in het proces van het opzetten van een goede affiliate website en hoe je ervoor zorgt dat je hiermee online geld verdient op een passieve manier.

In de video’s waaruit de training bestaat laat Jacko je exact zien wat je moet doen. Je kijkt direct mee op zijn scherm en doet precies na wat hij doet.

Zonder enige technische kennis en verstand van het opzetten van een website kan je hier aan beginnen. Ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat dat echt waar is.

 

Exclusief interview met Jacko Meijaard speciaal voor Mama met Vrijheid

Ik kende Jacko al wel en kende zijn verhaal ook. Ik volg hem al een aantal jaar. Iemand zelf spreken over zijn verhaald is toch anders.

Daarom besloot ik Jacko te benaderen voor een interview voor Mama met Vrijheid. Zodat ik zelf Jacko zijn verhaal nog beter leerde kennen en dit ook kan delen met iedereen die dit leuk vindt en meer over Jacko wil weten.

Het is een onwijs leuk en waardevol gesprek. 

In dit interview hebben Jacko Meijaard en ik het over affiliate marketing. Over hoe Jacko begonnen is met affiliate marketing en hoe hij zijn droom gerealiseerd heeft om maandelijks tienduizenden euro’s te verdienen met affiliate marketing.

We hebben het over de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie en waarom Jacko ervoor kiest om de cursus zo goedkoop aan te bieden.

Over Jacko zijn boek De Laptop Lifestyle. En over het hebben vrijheid in je leven en je dromen waar maken.

Daarnaast deelt Jacko zijn beste tips voor beginnende affiliates.

Je bekijkt het hele interview van meer dan 30 minuten hieronder of lees het interview onder de video. 

 

 

Je luistert het interview ook als podcast op de Mama met Vrijheid podcast
Klik hier om de aflevering te luisteren op Soundcloud
Of zoek de Mama met Vrijheid podcast op Spotify of iTunes en scrol dan naar aflevering #81 Het Succes Met Affiliate Marketing Van Jacko Meijaard Van Internet Succes Gids – Interview

 

Hieronder lees je het hele interview

(Heb je het interview gekeken en wil je hem niet lezen? Scrol dan verder naar Internet Succes Gids Forum)

Wat betekent vrijheid voor jou?

Jacko: Vrijheid betekent voor mij zelf je dag indelen hoe je dat wil. Voor mij is daarin het belangrijkste om eigen baas te zijn. Niet elke dag van 9:00-17:00u te hoeven werken voor iemand anders. Zelf bepalen wat je doet en hoe je dag eruit ziet.

Ik wil zelf bepalen wanneer ik bijvoorbeeld naar de tandarts kan, boodschappen doen of ga sporten of wat dan ook. Dat is voor mij echt vrijheid.

Hoe ziet jouw dag er ongeveer uit?

Jacko: Eigenlijk heel saai. Het is eigenlijk gewoon van 9:00-17:00u. Het verschilt wel heel erg.

Dit interview is in de winter en ik vind het totaal niet erg om met mijn business bezig te zijn, dan werk ik gewoon van 9:00-17:00u. Soms langer, soms korter. Ik zit nu in de woonkamer en zit hier gewoon te werken. Maar ik kan wel mijn dag indelen zoals ik het zelf wil.

We zitten nu in de Corona tijd en we kunnen bijna niks. Normaal zou ik vaker in een restaurant werken.

In de zomer ben ik veel op het water te vinden.

Wil jij ons meenemen naar jouw begin met affiliate marketing? Dat is inmiddels meer dan 10 jaar geleden.

Jacko: Dat klopt. Ik ben nu 29 en was toen 18/19. Ik zat aan de Hoge school van Utrecht en ik studeerde journalistiek. Eigenlijk had ik geen idee waarom ik dat deed. Ik vond het leuk, maar wilde geen journalist worden.

In die periode ben ik gaan Googelen naar manieren om geld te verdienen op het internet. Ik kwam affiliate marketing tegen. Ik ben dat gaan doen en toepassen.

Mensen zeiden tegen me: “Jacko, je doe dat beter niet. Maak je opleiding af.”

Ik wist dat ik nooit voor een baas zou willen werken. Ik zag dat het kon en dat er mensen waren die geld verdienden met affiliate marketing. Ik dacht: Als andere mensen dat doen, dan kan ik dat ook.

Je leest van allerlei verhalen van mensen die op tropische eilanden zitten. Ik dacht “hé, dat wil ik ook”.

Ik ben gewoon begonnen. Na 3 maanden had ik mijn eerste commissie. De eerste 3 maanden heb ik voor niks gewerkt. Een paar keer wilde ik stoppen, maar ik zag dat het kon.

Ik was destijds in de auto aan het rijden en kreeg een e-mailtje dat ik een commissie had verdiend. Die commissie was €30 en ik dacht als ik dit 10 keer op een dag kan doen, dan verdien ik €300 per dag. Dan zit ik tegen de €7500 per maand aan wat destijds mijn droom was.

Ik: Die eerste commissie is de allerleukste. Het geeft je het gevoel als dit 1 keer kan, dan kan het ook vaker.

Jacko: Die eerste commissie is het allerbelangrijkste. Je ziet dan dat het kan. Dat geld verdienen van achter je laptop kan. Dat is het allerbelangrijkste moment.

Dat zie ik ook binnen Internet Succes Gids. Als mensen zien dat het kan is binnen 2 weken vaak de tweede commissie ook binnen. Dan kan het zo hard gaan.

Waarom koos jij ervoor om te beginnen met affiliate marketing en niet met een ander online verdienmodel?

Jacko: Toen had je nog niet die hype die je nu hebt van dropshipping, e-commerce enzovoorts.

Affiliate Marketing leek mij gewoon geweldig. Je hoeft geen klantenservice te doen. Je hoeft geen producten op te sturen. Het is puur je laptop en that’s it. Het is mega passief.

Doordat het zo mega passief is heb ik hiervoor gekozen.

Kan jij een goede definitie geven van passief inkomen? Want daar zijn nog wel eens wat misstanden over. Hoe zie jij passief inkomen?

Jacko: Er bestaat niet zoiets als 100% passief inkomen. Je hebt er altijd werkzaamheden vooraf aan gedaan.

Het is zo dat ik met blogs en video’s die ik 7 jaar geleden online heb geplaatst nu nog steeds geld verdien. Ze scoren nog steeds hoog in YouTube en Google. Ik verdien daar nog steeds geld mee.

Dat is wel redelijk passief. Echt 100% passief bestaat niet. Geld verdienen terwijl je slaapt is mogelijk, alleen wel met werkzaamheden die je daarvoor hebt gedaan.

Ik: Bij mij valt onder passief inkomen ook om niet uurtje-factuurtje te hoeven werken. Je stopt er van tevoren tijd in, heel veel tijd.  Daarna blijft het gewoon doorlopen. Als je dan wat anders aan het doen bent blijf je geld verdienen.

Jacko: Dat is ook heel grappig vind ik. Als ik ergens ben, in de auto aan het rijden ben of op vakantie ben dan lopen de inkomsten nog gewoon door.

Je websites staan nog steeds online. Mensen vinden je content.

In het begin moet je er heel veel werk voor doen voordat je goede rankings krijgt. Al die werkzaamheden die je door de jaren heen doet die stapelen zich op den duur op in de resultaten. Dat is heel gaaf om te zien.

Je bent voor jezelf begonnen met affiliate marketing. Wat was het moment waarop je dacht om dit aan andere personen te leren? Dat je jouw eigen cursus, de Affiliate Marketing Revolutie, hiervoor opzette.

Jacko: Dat was omdat ik heel veel mails kreeg van mensen. Ik ben op Internet Succes gids, wat voorheen Droomsucces.nl heette,  begonnen bloggen over hoe affiliate marketing, zoekmachine optimalisatie enzovoorts werkt.

Dat begon best wel wat bezoekers te krijgen en ik ontving veel mails. Ik hielp mensen zelf nog om handmatig WordPress te installeren en dat soort dingen.

Ik dacht heel logisch: Wat nou als ik hier een cursus van kan maken.

Dat is een leuk verdienmodel.

En er is nog een reden. Ik zat destijds alleen op de zolderkamer bij mijn ouders thuis te werken. Ik dacht dat het leuk zou zijn om zo in contact te komen met andere mensen die affiliate marketing ook leuk vinden en die er ook goed in zijn.

Het is ook als nood geboren om in contact te komen met andere gelijkgestemde mensen.

Er zitten op het Internet Succes Gids forum ook veel mensen tussen die dat niet zijn.

Het is er heel gezellig en ik haal er heel veel voldoening uit. Dat je mensen ook echt helpt met affiliate marketing. Iedere keer als mensen hun succesverhalen met mij delen vind ik dat hele leuke dingen om te horen. Het is gewoon heel tof om dat mee te maken.

Inmiddels zijn er meer dan 10.000 leden op het forum.

Heb jij een idee hoeveel procent van de mensen op Internet Succes Gids ook echt succesvol zijn?

Er zijn heel veel mensen die de cursus kopen en die je nooit hoort. Dat is heel zonde. Die beginnen er niet mee.

Ik krijg heel veel mails van mensen die zeggen dat ze toch geen tijd hebben of aangeven dat het toch niks voor ze is.

Als je geen tijd hebt is het juist een reden om extra hard eraan te werken vind ik.

Ik durf het niet te zeggen hoeveel procent echt succesvol is. Van de 10.000 mensen denk ik dat er tussen de 50 en 100 zijn die volledig leven van affiliate marketing dankzij mij.

Dat is een heel laag succes percentage.

Ik heb nooit een mail gehad van mensen die zeggen dat de cursus niet goed is. Mensen die geen succes halen zijn altijd mensen die er geen tijd voor hebben, die er geen zin meer in hebben en ermee stoppen.

Ik: De cursus heb ik zelf ook gevolgd. Die is heel duidelijk. Je doet stap voor stap jouw video’s na en doet wat jij doet om een website op te bouwen.

Jacko: Dat klopt, je doet het gewoon stap voor stap na. Waar het fout gaat bij de meeste mensen is het geduld om er wat van te maken.

Ik werk met zoekmachine optimalisatie en het duurt een paar maanden voordat je scoort. De meeste mensen hebben niet dat geduld en denken niet op die lange termijn.

Ik zeg altijd tegen mensen: Doe het eens een jaar lang. Wat is nou een jaar op je leven. Als je echt een jaar lang hiermee aan de slag gaat, dan is de kans heel groot dat je volgend jaar ontslag neemt van je baan in loondienst.

De meeste mensen stoppen al na 1 maand. Dat geeft gewoon aan dat mensen niet graag genoeg willen. Je ziet het al heel snel aan de mindset van de mensen. Je ziet ook heel snel aan de mindset van de mensen die wel succesvol worden hoe zij beginnen en hoe ze niet te stoppen zijn.

Lees ook: De 5 meest gemaakte fouten bij affiliate marketing

Ik: Dat vind ik ook heel mooi in de Affiliate Marketing Revolutie, in de 10K Club en in jouw boek. Je richt je heel erg op het stuk mindset.

Jacko: Ja, dat is gewoon het allerbelangrijkste. Je leert overal hoe je geld verdient met affiliate marketing, maar je moet gewoon de juiste mindset hebben. Dat stukje coaching en doorzettingsvermogen dat moet je leren.

Natuurlijk zijn er tips en tricks die je met weten, maar het stukje mindset is gewoon heel erg belangrijk.

Ik: Ik denk het allerbelangrijkste. Het maakt niet uit waarvoor. Bij iedere verandering die je wil doorvoeren, bij alles wat je wil doen en bij alles wat je wil leren is mindset mijn inziens het allerbelangrijkste waar je mee moet beginnen.

Jacko: Dat klopt. Ik vergelijk het zelf altijd met sporten en de sportschool. Op 1 januari is het ieder jaar de meest drukke dag in de sportschool. Iedereen krijgt dezelfde spullen en dezelfde fitness apparaten. Er loopt een klein percentage rond met een six-pack.

Hoe komt dat? De mensen die een six-pack hebben gaan elke dag naar de gym en die oefenen elke dag. Die passen heel hun leven daarop aan.

Dat is het grote verschil. Ik vind dat een hele goede vergelijking met internet marketing of ondernemen of wat dan ook. Iedereen heeft dezelfde tools, alleen een klein percentage is bereid om het een jaar lang te doen.

Hoeveel uur in de week werk jij gemiddeld?

Jacko: Het kan met een uurtje per dag. Nu werk ik wel van 9:00-17:00u of langer. In de zomer werk ik ongeveer een half uurtje per dag en doe ik daarna andere dingen. Het is heel erg verschillend.

En wat is echt werk? Ik zit de hele dag achter de laptop met pauzes tussendoor. Ik lees en ik sport. Ik zie mijn hele leven als een soort van werk, maar ook als vakantie.

Ik: Dat vind ik lastig inderdaad met de kinderen om mij heen. Wat is werk. Wat doe je voor de leuk. Hoe pas je dat in elkaar. Want het is allemaal leuk.

Jacko: Klopt, eigenlijk ben je altijd aan het werk en tegelijkertijd nooit. Zo zie ik het ook. Als ik op vakantie ben vind ik het fijn om alles even te onderhouden. Ik sta een half uurtje eerder op en dan doe ik even de mails en wat andere dingen. Aan de ene kant ben ik aan het werk en aan de andere kant ben ik niet aan het werk.

Als ik ergens aan het lopen ben of aan het sporten ben, dan luister ik een podcast. Dan ben ik ook aan het werk en aan de andere kant ook weer niet.

Het is eigenlijk gewoon een leven dat je voor jezelf creëert. Als je het niet erg vindt om te doen, dan ben je altijd en nooit aan het werk.

Wat heeft deze leefstijl en affiliate marketing je opgeleverd wat je anders niet zou hebben gehad?

Jacko: Heel veel vrijheid. Ik ben qua persoon ook echt heel erg gegroeid. Ik denk dat dat ook één van de belangrijkste dingen is als je een succesvolle ondernemer wil worden. Dan zal je echt moeten groeien als persoon.

De Jacko van 10 jaar geleden en de Jacko van nu is niet meer met elkaar te vergelijken. Ik ben een compleet ander persoon.

Het heeft echt heel veel vrijheid met zich mee gebracht. Ook financieel succes. Dat je niet op hoeft te letten wat je koopt bij de supermarkt. Dat je alles kan kopen wat je graag wil.

Ik ben ook bij 0 begonnen en dat is wat heel veel mensen vergeten. Ze zien alleen de successen en de 10K of meer per maand. Dat ik 3 maanden voor niks heb gewerkt, dat vergeten mensen.

Ik: Dat het in het begin ook niet meteen die 10K per maand was, dat je dat hebt moeten opbouwen dat vergeten ze snel. Mensen zien alleen de resultaten van nu.

Jacko: Ook dat je dingen moet opgeven. Dat je in het begin ook moet zeggen dat je een avond niet mee op stap gaat. Of dat je de tv weg doet. In plaats van voetbal kijken werk ik aan mijn business.

Dat zijn dingen die mensen niet zien in het begin. Dat zijn dingen die je moet opofferen voor je business vind ik.

Ik: Jij bent ook al 10 jaar bezig voordat je zulke mooie grote resultaten hebt.

Wat verdien jij nu per maand met affiliate marketing?

Ik: Jouw doel was 10 jaar geleden om met affiliate marketing €7500 per maand te verdienen. Ik heb wel eens ergens een opmerking van jou gelezen dat als je dat nu per maand zou verdienen dat je dan een slechte maand hebt.

Jacko: Dat klopt inderdaad, dan zou het nu echt een slechte maand zijn. Ik wil even oppassen met wat ik zeg, maar je kunt wel denken aan het tienvoudige wat ik nu verdien. Dat gaat hard.

Ik: Super tof dat je dat zelf hebt opgebouwd. Zelf allemaal bereikt hebt. Dat je alles jezelf hebt aangeleerd. Daar mag je trots op zijn.

Dat je een doorzetter bent geweest en dat je daar nu andere mensen mee helpt.

Jacko: Ik sprak onlangs iemand die nu 3 jaar met mijn coaching bezig is. Die zit nu aan de 14K per maand puur organisch. Puur door gratis zoekresultaten van Google. Dat is echt heel tof om te zien.

Hij is ook met 0 begonnen. Hij belde me huilend op om te zeggen dat het niet lukte en dat iedereen hem vertelde dat hij moest stoppen. Hij zat aan ongeveer €50 per maand. Hij heeft doorgezet en pakt nu 14K per maand. Het is heel tof om dat soort dingen te zien.

Ik: Heel veel mensen willen altijd alles zelf doen. Zelf uitzoeken. Zijn niet bereid om te investeren. Alleen als je ziet hoe veel sneller het met hulp gaat.

Jacko: Dat klopt, je weet dan gewoon wat je moet doen. En vooral ook wat je niet moet doen. Wat ik binnen mijn coaching ook zie is dat ik ideeën aandraag van wat ze zouden moeten doen en dat ze dat dan niet doen, omdat ze de dingen anders hebben geleerd en daar aan vast houden.

Het is heel grappig om te zien dat mensen toch hun ding doen ook al hebben ze voor coaching betaald. Dat mensen mijn ideeën toch niet willen opvolgen op de één of andere manier.

Onlangs lanceerde jij je boek De Laptop Lifestyle. Waarom wilde je graag een boek schrijven?

Jacko: Dat stond altijd al op mijn bucketlist om een boek te schrijven. Dat leek me gewoon super tof om te doen. Ik kan mezelf nu auteur noemen. Dat is heel gaaf.

Waarom zouden mensen De Laptop Lifestyle moeten lezen? 

Jacko: Heel veel informatie. Het is mijn verhaal hoe ik begonnen ben. En ook een stap voor stap stappenplan hoe je een succesvolle affiliate website opbouwt van 0 naar alles.

Alles komt aan bod. Het begin, het einde en een stuk mindset. Het is een heel compleet boek voor mensen die willen beginnen met geld verdienen op het internet.

Ik: Ik heb het boek zelf gelezen. Ik vond het heel fijn, het leest heel makkelijk weg. Ik vind mindset altijd heel tof om daar over te leren. Het komt altijd op hetzelfde neer, maar iedereen verwoordt het weer anders waardoor er net weer andere kwartjes vallen.

Je deelt ook mooie voorbeelden en casestudy’s in je boek.

Jacko: Casestudy’s is iets wat ik online in het ledengedeelte niet heel veel deel. In het boek geef ik heel veel voorbeelden.

Ik: Het einde van het boek heb ik zelf ook weer heel veel uit gehaald over dingen meten en aanpassen. Het is een boek die je als beginner al zou moeten lezen, maar ook als je al bezig bent met affiliate marketing haal je er van alles uit.

Jacko: Dat klopt. Het is echt voor zowel beginners als mensen die al bezig zijn met affiliate marketing geschreven.

 

 

Is de Affiliate Marketing Revolutie een cursus voor beginnende affiliates die willen starten met het opzetten van hun eerste affiliate website?

Jacko: Het is wel ingezet voor mensen die willen starten met affiliate marketing. Ook mensen die al wat verder zijn halen er wel veel informatie uit vind ik.

Al is het misschien niet uit de video’s, dan is het wel uit de community (het Internet Succes Gids Forum) die erbij hoort. Daar delen mensen die ook 10K per maand verdienen heel veel waardevolle informatie. Je omringt jezelf dan met succesvolle mensen.

Binnenkort neem ik de Affiliate Marketing Revolutie weer helemaal opnieuw op. Dan gaan we ook meer de verdieping in.

Normaal gesproken zijn er ook events en borrels voor leden, maar dat is nu door Corona niet te doen.

Het is wel een heel waardevol ledengedeelte.

Ik: Dat krijg je er gewoon bij als je de cursus koopt. Je cursus die kost €47 en dan krijg je de video training en een hele community met like-minded mensen om je heen.

Jacko: Dat klopt, je krijgt dan levenslang toegang.

De video’s van de Affiliate Marketing Revolutie zijn ingestoken voor beginners. Ik krijg ook regelmatig mailtjes van mensen die al geld verdienen met affiliate marketing en toch uit bepaalde video’s weer nieuwe informatie gehaald hebben. 

Alleen al het Internet Succes Gids forum vind ik zelf heel waardevol.

Waarom heb jij gekozen voor zo’n lage prijs voor de Affiliate Marketing Revolutie?

Ik: Dat is iets wat mensen zich afvragen. Normaal als je zo’n soort cursus volgt van dat niveau, dan betaal je een heel stuk meer.

Jacko: Om zoveel mogelijk mensen te willen helpen. Er moet wel een prijskaartje aan zitten. Anders geldt: If you don’t pay, you don’t pay attention.

Om zoveel mogelijk mensen te helpen houd ik de prijs bewust laag.

Ik: Mooi dat je ervoor kiest om zoveel mogelijk mensen wil helpen in plaats van meer vragen en minder mensen helpen.

Aan de andere kant denk ik dat je het succes percentage van de mensen die slaagt met affiliate marketing dankzij jouw cursus omlaag haalt. Je geeft wel iedereen een kans.

Jacko: Dat klopt. Omdat de instap zo laag is krijg je af en toe ook wel heel raar publiek wat er tussen zit. Dat hoort er bij.

Door deze lage instap prijs kunnen mensen ook kijken of het wat voor ze is. Niet iedereen is geschikt voor affiliate marketing. Je moet heel graag willen. Je moet er ook van houden om achter de computer te zitten, zeker in het begin.

Met zo’n lage instap kijk je makkelijk of het wat voor je is. Met een prijs van €1000 werkt dat toch anders.

Je hebt dan meer serieuze mensen erin. De instap is dan wel een heel stuk hoger waardoor het niet voor iedereen is weggelegd.

Ik: Het is een mooie manier om mensen zo een kans te geven om kennis te maken met affiliate marketing. Kijk of het wat voor je is.

Wat wil jij nog bereiken met jouw onderneming?

Jacko: Ik heb pas mijn lijstje gemaakt met veel doelen erop. Dat zijn onder andere financiële doelen en business doelen.

Onlangs kreeg ik een tip dat heel veel mensen bezig zijn met zoekwoord onderzoek, met content schrijven en met het uitbesteden van teksten schrijven. Dat daar eigenlijk niet een goed iets voor is. De vraag was waarom ik dat niet zelf begon aan de hand van Internet Succes Gids.

Ik denk dat het heel waardevol is om een contentbureau te beginnen met allemaal goede tekstschrijvers die aan de hand van de Affiliate Marketing Revolutie, de 10K Club en Internet Succes Gids teksten schrijven die echt goed zijn. Want het is heel lastig om goede tekstschrijvers te vinden.

Ik denk dat daar heel veel mogelijkheden liggen op business gebied. Dat dit voor Internet Succes Gids een hele grote stap kan zijn.

Op financieel gebied zou ik bijvoorbeeld graag het vastgoed in willen.

Qua leden zou ik het nog wel verder door willen laten groeien. Het gaat goed en er zit voor mij geen plafond aan tot hoever Internet Succes Gids door kan groeien. Ik wil gewoon lekker door blijven gaan. De kwaliteit telkens blijven verbeteren. Steeds waardevoller blijven zijn. Dat zijn dingen die constant gebeuren.

Wat is jouw grootste droom voor de aankomende tijd?

Jacko: Dat is vrij blijven. Zolang ik vrij kan blijven vind ik dat goed.

Voor de rest ben ik daar heel nuchter in. Ik hoop dat het goed blijft gaan. Ik weet ook dat het zo anders kan zijn. Er hoeft iets te gebeuren en je bent niks meer.

Zolang ik kan blijven leven zoals ik dat nu doe, vind ik het goed.

Je vertelde al eerder in het interview dat de Jacko van nu niet meer dezelfde Jacko is dan die van 10 jaar geleden. Hoe heb jij jezelf als persoon ontwikkeld en wat doe je daar voor?

Jacko: Ik lees heel erg veel boeken. Ik spreek ook met mede-ondernemers die op hetzelfde niveau zitten. Daar leer ik ook heel erg veel van.

Vroeger had ik totaal geen geduld. Nu is het mijn motto om geduld te hebben.

Ik ben nu heel rustig. Ik denk heel erg lange termijn. Dat is een heel groot verschil ten opzichte van 10 jaar geleden. De dingen die ik toen was ben ik nu totaal niet meer en andersom.

Ik: Dat lange termijn denken is iets wat heel veel mensen niet kunnen en wat in deze maatschappij niet gewoon is. Het moet allemaal snel en op korte termijn. Nu plezier hebben en wat er in de toekomst gebeurt, dat zien we dan wel weer.

Jacko: Dat klopt en dat is heel zonde. Want op korte termijn is er niet heel veel mogelijk of je moet echt geluk hebben en iets doen wat heel snel geld oplevert. Dat kan. Ik geloof echt in de kracht van lange termijn denken.

Als ik kijk waar ik 10 jaar geleden stond en waar ik nu sta dan is er heel veel mogelijk. Ik doe niet heel veel bijzonders. Ik blijf elke dag een klein beetje bouwen. Dan is er gewoon heel veel mogelijk.

Dat is voor mij de kracht van consistentie. Ik heb ook wel het geluk dat ik jong was toen ik hier mee begon. Ik had ook alle tijd nog.

Toen ik 5 jaar bezig was begon ik al wel hele mooie successen te krijgen. Als je ziet wat er in 5 jaar mogelijk is, dan kan het best wel heel hard gaan.

Ik: 5 jaar klinkt misschien heel lang voor veel mensen, maar wat is nou 5 jaar op je leven als je dan het leven leeft wat je graag wil.

Jacko: Mensen wachten af en doen niks. Ze vinden het wel oké om 5 jaar lang voor een baas te werken, maar niet om 5 jaar lang je dromen achterna te gaan. En inderdaad wat is nou 5 jaar lang op je leven als je daarna je droomleven leeft. Dat is toch niks.

Meer mensen zouden lange termijn moeten denken.

Wat is jouw beste tip voor beginnende affiliates?

Ik: Mijn laatste vraag is of jij jouw beste tips voor beginnende affiliates zou willen delen.

Jacko: De beste tip voor beginnende affiliates is om een niche uit te kiezen waar je gevoel mee hebt. Waar je graag mee bezig bent. Dat is iets wat ik heel vaak fout zie gaan.

Ik zie bijvoorbeeld mannen een website beginnen over vrouwen in de overgang. Daar word je niet een expert in. De meeste mensen beginnen ergens mee, omdat ze het zien in de video’s en dat het dan leuk lijkt.

Kiest echt een niche uit waarin jij heel veel plezier in hebt. Bouw daar een goede website van op.

Ik: De allerbeste tip is dus om een niche te kiezen die bij je past, waaraan je het leuk vind om te blijven werken en blijven bouwen. Dan is het niet moeilijk.

Jacko: Nee, dan zie je het ook niet als werk en is het ook niet moeilijk. Dan vind je het ook niet erg om er mee bezig te zijn. Zeker in het begin is dat heel belangrijk.

Je eerste project moet gewoon één zijn waar je gevoel mee hebt. Zie het vervolgens ook gewoon als een business en niet meer echt als iets persoonlijks. In het begin is het gewoon heel belangrijk om te zien dat het kan.

Omring je in het begin ook met mensen die snappen waar je mee bezig bent. Je ziet daardoor gewoon dat het kan. In je omgeving heb je niet veel mensen die met affiliate marketing bezig zijn. Zeker in het begin kan dat heel demotiverend zijn.

In het begin ben ik door familie en vrienden echt uitgelachen en dat soort dingen. Het is heel belangrijk om er dan in te blijven geloven en te zien dat het kan.

Ik: Dankjewel voor de tip en dankjewel voor het interview. Dat we kennis hebben mogen maken met wie jij bent, wat je doet en hoe je tegen affiliate marketing aan kijkt.

Jacko: Ik hoop dat mensen hier wat aan hebben en mee geholpen zijn.

 

Jacko Meijaard verdiende januari 2021 meer dan €100.000 met affiliate marketing

Eind januari 2021 stuurde Jacko een mail om zijn verdiensten van die maand te delen. Om te laten zien wat er allemaal mogelijk is wanneer je consistent door gaat met affiliate marketing. 

Alleen in de maand januari van 2021 verdiende Jacko meer dan €100.000 met affiliate marketing. Hieronder zie je een afbeelding van Jacko’s boekhoudprogramma waar je de grens doorbroken ziet worden

Resultaat Jacko Meijaard januari 2021

Afbeelding van het boekhoudprogramma van Jacko Meijaard

Je ziet dat hij alleen in januari al meer dan een ton heeft verdiend. 

Jacko schreef daarover het volgende in zijn mail:

Dit had ik toen ik tien jaar geleden met affiliate marketing begon echt NOOIT kunnen dromen en denken…

… en nu is dit gewoon KEIHARDE REALITEIT.

Het is echt bizar om te zien hoe hard mijn business in de afgelopen jaren is gegroeid, en zeker hoe het in de afgelopen twee jaar is gegroeid.

Ik ben letterlijk van 0 naar 100K+ per maand gegaan.

Mijn doel was ooit om 7500 euro per maand te verdienen.

Niemand had gedacht dat ik het zou realiseren. Iedereen zei dat ik beter mijn opleiding af kon maken.

Wat ben ik blij dat ik niet naar hun heb geluisterd, maar mijn eigen dromen en doelen achterna ben gegaan.

Het Internet Succes Gids Forum

Als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft word je automatisch lid van het Internet Succes Gids Forum. Er zitten inmiddels zo’n 12.000 leden op dit forum.

Je logt in op de Internet Succes Gids om bij je trainingen en het forum te komen. Op dit forum stel je al je vragen waar je tegen aan loopt en binnen no-time heb je reactie van Jacko of één van de andere leden.

Het forum is ideaal om je vragen te stellen, in contact te komen met andere mensen die ook bezig zijn met affiliate marketing en om succesverhalen van anderen te lezen waar je weer motivatie voor jezelf uit haalt.

Het is een heel actief forum wat een super waardevolle aanvulling is op de cursus. Ikzelf vind het leuk om af en toe de tijd te nemen om te successen van andere te lezen en als ik een vraag heb, dan stel ik hem hier.

 

 

Internet Succes Gids login

Wanneer je de cursus hebt gekocht log je bij de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is gelijk de login voor het Internet Succes Gids Forum. 

Hieronder laat ik je het login scherm zien en daarna waar je na het inloggen terecht komt.

Internet Succes Gids login

Inlogscherm van Internet Succes Gids

Affiliate marketing revolutie inloggen

In de blauwe balk bovenaan zie je trainingen staan. Daar vind je de Affiliate Marketing Revolutie. Of klik op de grijze button Start met de video’s.

Wanneer je bent ingelogd zie je ook direct alle borden van het Internet Succes Gids forum.

Internet Succes Gids blog

Jacko heeft ook een waardevolle blog waar hij heel veel artikelen heeft gepubliceerd boordevol waardevolle informatie. Je vindt er allerlei artikelen die te maken hebben met internet marketing.

De eerste blog die Jacko heeft gepubliceerd op zijn Internet Succes Gids blog dateert van 1 juli 2013. Inmiddels vind je er 55 pagina’s vol met artikelen. 

Eén van Jacko’s belangrijkste tips

Eén van de belangrijkste tips van Jacko die je steeds terug leest is om je in het begin vooral de focussen op organische bezoekers. Dit zijn gratis bezoekers die jij binnen krijgt op je website. 

Dit doe je door goede waardevolle content te schrijven en, zeker in het begin, consistent te publiceren. Door goed zoekwoord onderzoek te doen. Te kijken waar mensen naar op zoek zijn via Google. 

Of je te focussen op organische groei via Social Media. 

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je precies van Jacko wat je moet doen om organisch je website te laten groeien zonder dat je grote investeringen hoeft te doen aan advertenties.

Jacko Meijaard podcast

Jacko Meijaard heeft zijn eigen podcast die te luisteren is via Spotify, iTunes en Soundcloud. Hij heeft meer dan 200 afleveringen opgenomen. Het zijn veelal korte afleveringen waarin Jacko zijn visie of inzichten bespreekt. Of vragen die hij regelmatig gesteld krijgt beantwoord. Zelf luister ik met enige regelmaat een aflevering van de podcast van Jacko.

Onlangs is Jacko samen met Léon Gotje ook begonnen met het opnemen van Marketalk podcast afleveringen. Jacko en Léon hebben samen Marketheme opgericht. In de Marketalk afleveringen spreken zij samen over allerlei uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met affiliate marketing.

Hieronder luister je één van de afleveringen van de Jacko Meijaard podcast.

 

 

Affiliate Marketing Revolutie kopen of niet? Mijn conclusie van deze Affiliate Marketing Revolutie review + VERRASSINGSBONUSSEN!

Zoals je in mijn review hebt gelezen ben ik enorm enthousiast. Ik kan je alleen maar aanraden om deze cursus waarin je alles leert over het starten met affiliate marketing en een hele community erbij krijgt aan te schaffen voor deze super lage prijs.

Als jij aan het begin staat om te starten met affiliate marketing en het opzetten van je eigen affiliate website, dan is dit de cursus die je moet volgen om alles te leren. Dit is de beste cursus voor startende affiliates.

Jij hebt nu alle informatie om voor jezelf te bepalen of de Affiliate Marketing Revolutie bij jou past.

Vergeet niet om gelijk het boek De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard te lezen. Die bestel je hier.

Met de Affiliate Marketing Revolutie en het boek De Laptop Lifestyle samen heb je goud in handen om een succesvolle affiliate website te starten.

Heb jij al een website met bezoekers? Of heb je al ervaring met affiliate marketing en wil jij je er verder in verdiepen?

Dan zou je alsnog de Affiliate Marketing Revolutie kunnen kopen om toegang te krijgen tot het Internet Succes Gids Forum.

Om je verder te helpen succes te behalen met affiliate marketing heb ik een paar bonussen voor je gemaakt.

Als eerste een checklist gemaakt die je gebruikt als je een affiliate artikel schrijft zodat je niks vergeet. Want uit ervaring weet ik dat het in het begin best lastig is om alles te onthouden wat je moet doen en sla je wel eens een stap over wat later weer extra tijd kost om het weer te herstellen.

Het is een checklist met daarbij 7 pagina’s aan uitgebreide informatie.

Hierin vertel ik je ook meer over hoe je een analyse van je concurrenten maakt. Welke tools je daarbij gebruikt.

Hoe je jouw unieke affiliate links die je krijgt via de verkoper mooier en meetbaar maakt. Zodat je zelf inzicht krijgt in je conversies en verkopen.

checklist voor het publiceren van een affiliate artikel

Daarnaast krijg je de volgende handleiding

seo zoekwoorden onderzoek stappenplan

Deze handleiding is een SEO zoekwoorden onderzoek stappenplan. Je leert in 6 stappen hoe je goed en gratis zoekwoord onderzoek doet. En hoe je deze zoekwoorden daarna goed verwerkt in je artikel zodat deze SEO proof is.

Deze bonussen krijg je gratis en ik zal je hieronder uitleggen hoe.

Wil jij ook de Affiliate Marketing Revolutie kopen voor €47 en mijn gratis bonussen ontvangen? Klik dan hier!

 

Dit moet je doen om de gratis bonussen te krijgen

Om aanspraak te maken op deze bonus, moet je ervoor zorgen dat je je aankoop van de affiliate marketing revolutie doet via een van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie door Jacko en ALLEEN dan zul je deze checklist met uitgebreide informatie krijgen.

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je verstuurt deze naar info@mamametvrijheid.nl nadat de 30-dagen niet-goed-geld-terug periode van de Affiliate Marketing Revolutie is verlopen en je hebt besloten het product te behouden.

Als je er 100% zeker van wil zijn dat je de bonus zult krijgen volg dan de volgende stappen:

 • Open een nieuwe incognito browser tab.
 • Kopieer en plak deze link: https://mamametvrijheid.nl/go/affiliate-marketing-revolutie/
 • Koop de Affiliate Marketing Revolutie en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 30 dagen na je aankoopdatum, wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, zul je de checklist met uitgebreide informatie pas ontvangen 30 dagen nadat de aankoopdatum van de Affiliate Marketing Revolutie – wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Tijd om aan de slag te gaan en zelf te zorgen dat je geld gaat verdienen met affiliate marketing. Dat je voor jezelf de vrijheid creëert om te werken waar, wanneer en hoeveel jij wil. Zodat je niet meer je tijd ruilt voor geld en je geld verdient op de momenten dat jij met andere dingen bezig bent.

 

Veel gestelde vragen

Hieronder wil ik nog graag een aantal vragen met je door nemen die bij je kunnen spelen en die ik in deze review nog niet heb beantwoord. Deze vragen zal ik blijven updaten als ik vragen binnen krijg.

 

Ja, iedereen kan dit. Mensen die met pensioen zijn, nog nooit iets op het internet gedaan hebben en nu op zoek zijn naar een manier van passief inkomen naast hun AOW.

Maar ook jonge mensen die nog op school zitten en op zoek zijn naar een manier om via internet bij te verdienen. Als je een computer en internetverbinding hebt, dan kun je dit.

Nee, dat hoeft niet. Wel moet je eerst toestemming aan je ouders vragen of je hiermee mag beginnen.

Nee, ikzelf ben ook begonnen zonder enige technische kennis aan deze cursus. Het is zo makkelijk op gezet dat je dit zonder technische kennis volgt.

Dat ligt helemaal aan jezelf. Het ligt eraan hoeveel tijd en energie je er in steekt. Hier meer je er in steekt, hoe meer je verdient. Er zijn mensen die een paar honderd euro per maand verdienen. Er zijn ook mensen die een paar duizend euro per maand verdienen. Dat ligt helemaal aan jezelf en wat je wil.

Nee, dat is het mooie van affiliate marketing. Je begint al met een startkapitaal van ongeveer €100.

Onlangs deelde Jacko in zijn Insta stories dat hij zelf zo’n 25 sites heeft, maar zelf niks onderhoudt.

Hij geeft aan meer te zijn gaan verdienen. Steeds meer mensen shoppen online.

Je kunt zonder BTW en KvK nummer starten met affiliate marketing. Wanneer je begint met commissies verdienen en investeren in je bedrijf, dan is het aan te raden om je in te schrijven bij de KvK en een BTW nummer aan te vragen

Dat je te afhankelijk bent van 1 product. Verspreid je kansen

 

Heb je na het lezen van deze uitgebreide review nog vragen of twijfels deel ze gerust in de reacties onder dit artikelen.

Ik hoop dat je nu alles weet wat je wil weten, zodat je direct aan de slag kunt gaan.