Is de Affiliate Marketing Revolutie echt zijn geld waard?
Is dit de beste cursus voor affiliate marketing van Nederland?
Wie is Jacko Meijaard?
Wat is Internet Succes gids?
In deze affiliate marketing revolutie review deel ik mijn eerlijke ervaringen graag met je!
Op een andere manier dan anderen doen

leestijdGemiddelde leestijd: ca 25 minuten                 
updateUpdate: 22-10-2020

Jij bent op zoek naar informatie over de Affiliate Marketing Revolutie of Jacko Meijaard. Anders was je vast niet op deze pagina terecht gekomen.

Zie jij het al voor je?
Dat je de vrijheid hebt om te werken waar en wanneer jij wilt?
Dat je geld verdient terwijl je op dat moment met hele andere dingen bezig bent?
En dat je zelf kunt bepalen hoeveel je werkt?

Het klinkt als een droom. Maar het is écht mogelijk! En dat weet jij. Nu alleen nog aan de slag gaan om deze droom waar te maken. Daarvoor ben je op zoek naar informatie over de Affiliate Marketing Revolutie en Internet Succesgids. Je wilt weten wie Jacko Meijaard is en of hij je echt kan helpen met het opzetten van een goede affiliate website.

En je bent niet de enige die dit wilt weten. De affiliate marketing revolutie is ontzettend populair!
Iedere maand zoeken er meer dan 3000 mensen naar ervaringen en reviews over de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard.

In 2017 stond ik zelf op het punt dat ik meer wilde weten over affiliate marketing.

Ik las over mogelijkheden van geld verdienen op het internet. Mooie verhalen van mensen die konden werken waar en wanneer zij wilden. Die vrijheid hadden.

Wauw, dat leek mij ook helemaal geweldig! Ik wilde ook mijn eigen baas zijn en zelf over mijn leven bepalen. Als moeder is het ideaal als je zelf je werktijden kunt bepalen. En het idee dat je geld kon verdienen terwijl ik met mijn gezin andere dingen aan het doen was, dat leek me geweldig!

Zo ging ik op onderzoek uit naar mogelijkheden om online geld te verdienen

Ik heb een paar opdrachten als VA gehad, maar dat was het niet. Ik wilde niet uurtje factuurtje werken en afhankelijk zijn van anderen.

Na een tijd las ik wat over affiliate marketing en mijn interesse voor deze manier van geld verdienen was gewekt. Hier wilde ik meer over leren.

Ik verdiepte me er verder in en kwam uit bij de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing Revolutie. Daar zegt Jacko: Hoe ik met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdien. Wauw, dat klonk goed. En ook het feit dat Jacko zegt dat je vooraf geen technische kennis nodig hebt was precies wat ik nodig had.

Want een website opzetten, daar had ik op dat moment nog geen kaas van gegeten.

Voor de prijs hoefde ik het ook niet te laten, want €47 is niks voor de beloftes die gedaan worden.
Ik investeerde dit bedrag en ging aan de slag met de Affiliate Marketing Revolutie.

Hoe dat is verlopen, wat je allemaal leert en wat de minpunten zijn van de Affiliate Marketing Revolutie vertel ik je in deze review.


Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet betaal je niet meer, maar ik ontvang een kleine commissie. Ik promoot alleen dingen waar ik zelf achter sta of ervaring mee heb.

 

 

Hoe lees je dit artikel en wat ga je leren in deze review

Dit is een hele uitgebreide review over de Afiliate Marketing Revolutie, afgekort AMR, met niet alleen algemene feiten, maar ik vertel je veel over mijn eigen ervaring met deze affiliate cursus en het contact met Jacko Meijaard.

Het artikel heeft een leestijd van ca 25 minuten. Als je nu niet zoveel tijd hebt om het te lezen bookmark het dan voor later of lees alleen de hoofdstukken met informatie waar jij naar op zoek bent. Vergeet vooral ook de bonussen niet te checken 😉

In deze review ga je het volgende lezen:
– Je leest ervaringen van anderen met de AMR en mijn eigen ervaringen met deze affiliate cursus.
– Hoe ik persoonlijk het contact met Jacko Meijaard ervaren heb,
– Alle pluspunten van de Affiliate Marketing Revolutie
– De prijs en de bonussen
– De minpunten van deze affiliate marketing training.
– De reden waarom veel mensen niet succesvol worden met affiliate marketing en hoe jij dat wel kunt worden

Daarna ga ik je meer algemene informatie vertellen. 
Je leest dan:
– Wie Jacko Meijaard is
– Wat Internet Succes gids is
– Meer over het Internet Succes Gids forum

Onderaan lees je mijn conclusie en de 2 verrassingsbonussen die je krijgt als je de Affiliate Marketing Revolutie koopt via mijn affiliate link.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Ik schrijf deze review, omdat ik zelf heel enthousiast ben over affiliate marketing en de affiliate marketing revolutie. Zo enthousiast dat ik hoop dat veel meer mensen aan de slag gaan met affiliate marketing. Zodat je ook bouwt aan je eigen passieve inkomen die altijd door lopen.

Daarom wil ik mijn ervaring en de ervaring van anderen graag met je delen. Want wat is er nou mooier dan op deze manier geld te gaan verdienen. Dat jij de vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je werkt en wanneer je werkt. Je zelf kunt bepalen wat je doet, hoeveel je doet en toch een heel goed inkomen kunt verdienen.

En er zijn ook vele andere enthousiaste leden te vinden op het Internet Succes Forum. Leden die al langer bezig zijn en veel geld verdienen en mensen die net starten en helemaal in de begin fase zitten.

affiliate marketing revolutie ervaringen

Mijn eigen successen na het volgende van de Affiliate Marketing Revolutie

Ik vind het mooi deze successen van andere te lezen. Maar ik zal ook mijn successen met je delen.

In 2017 volgde ik zelf de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. En het was eind 2017 dat ik mijn eerste commissie van €27 verdiende. Dat gevoel van die eerste commissie is onvergetelijk. Het gevoel van: “Wauw, dit kan gewoon echt! En als het 1 keer kan, dan kan het ook vaker.”

Ik werkte verder aan mijn droom en in 2018 behaalde ik via PayPro 10 commissies en een paar euro via bol.com.

Heel eerlijk moet ik bekennen dat ik echt wel meer verwacht had. Dat werd nergens genoemd bij het verkopen van de training. De tijd die er in gaat zitten en dat je echt wel geduld moet hebben.

Ik ging mezelf vergelijken met anderen, wat sowieso al een slecht idee is. Iedereen bewandelt zijn eigen pad. Ik ga misschien niet zo snel als een ander. En niet om daarvoor allerlei excuses te verzinnen, maar ik heb ook nog een baan en 3 kinderen die de nodige aandacht vragen. De uurtjes die over blijven om in mijn website te stoppen zijn er vaak niet zoveel. Misschien is mijn valkuil dan ook nog eens dat ik het zelf wil doen en niet wil uitbesteden. Maar deze resultaten zorgden er wel voor dat ik op dat moment ging twijfelen aan affiliate marketing en of het voor mij wel zo ideaal was.

Ik verloor mijn focus en besloot om andere dingen te gaan doen met mijn website Mama met Vrijheid. Zo heb ik een coliving georganiseerd voor andere ondernemende moeders met een eigen bedrijf. Zette ik een succesvolle Facebook community op waar ik honderden van deze ondernemende moeders bij elkaar bracht en testte ik of het bij mij paste om 1-op-1 coaching te geven aan anderen over het veranderen van je mindset en de Wet van Aantrekking.

Ik liet affiliate marketing versloffen en deed er even niet zoveel mee. Maar af en toe bleven er nog steeds wel commissies binnen komen en iedere keer als ik een mailtje kreeg maakte mijn hart een sprongetje. Kwam dat gevoel terug van “Zie je wel, het kan wel!”

Zo haalde ik in 2019 toch 35 commissies binnen via PayPro. Ik meldde me nog aan voor de 10K Club van Jacko die ik wel volgde, maar was eigenlijk ondertussen met hele andere dingen bezig dan affiliate marketing.

paypro eigen commissies

Het eerste gedeelte van 2020 heeft Affiliate Marketing ook nog niet mijn prioriteit gehad. Maar tijdens de Corona crisis met de kinderen thuis om mij heen merkte ik dat ik tijd stoppen in 1-op-1 coaching nu helemaal niet ideaal vond.

Ik wilde weer terug naar het passieve inkomen en zelf kunnen bepalen wanneer ik werk zonder allerlei afspraken te hebben staan. Terug naar de website van Internet Succes gids en de cursus van Jacko Meijaard.

Ik dook opnieuw in sommige gedeeltes van de Affiliate Marketing Revolutie en ging opnieuw aan de slag met deze kennis. Ik deed zelfs nog een andere cursus over Affiliate Marketing om me er nog verder in te verdiepen. Ik houd van zoveel mogelijk leren over dingen en mijn kennis verder verrijken.

Kan ik er zelf op dit moment al van leven? Nee, nog niet.
Geloof ik dat dit mogelijk is? Ja zeker weten.

Dat is waar ik aan werk en wat gaat lukken met de juiste mindset. Ik laat me daarbij ook graag inspireren door het verhaal van Jacko, zijn resultaten en wat hij heeft bereikt in 10 jaar tijd.

Contact opnemen met Jacko Meijaard? – Hij is super snel en persoonlijk

Mijn ervaring met Jacko als persoon zijn heel positief. Hij is zelf actief lid op zijn forum en reageert daar op de vragen die je stelt.

Ook is hij per mail makkelijk te bereiken en reageert hij meestal heel snel. Zo stuurde ik hem onlangs nog een mailtje en kreeg ik diezelfde dag nog antwoord. Dat is niet bij iedere ondernemer zo.

Ik heb zelf de Affiliate Marketing Revolutie en de 10K Club van Jacko gevolgd en daardoor meerdere keren zowel per mail als telefonisch contact met hem gehad.

Jacko is altijd wanneer ik hem mail of spreek enorm behulpzaam en bereidt om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Het is ook leuk dat je ook echt vaak Jacko zelf spreekt. Met de clarity call voor zijn 10K Club heb ik iemand anders gesproken, maar verder nog iedere keer Jacko zelf.

Wil je zelf contact met Jacko om hem een vraag te stellen, dan is dat heel eenvoudig via het forum of via de mail.

Ik vind het altijd super fijn als iemand die een training verkoopt toegankelijk is en het contact persoonlijk is. Dat je het gevoel krijgt dat iemand echt even de tijd voor je neemt en dat je niet wordt behandeld als nummer zoveel in de rij.

jacko meijaard contact

Mijn mail contact met Jacko Meijaard

Alle pluspunten van de Affiliate Marketing Revolutie op een rij

Zoals je misschien al gemerkt hebt ben ik zelf enthousiast over deze cursus. Het heeft mij heel erg geholpen toen ik aan de slag ging met affiliate marketing om de basis te leren. Ik was al een beetje bekend met het maken van een website en het schrijven van een blog, maar dan vooral hobbymatig om andere mensen op de hoogte te houden van onze reisavonturen.

Maar hoe je een affiliate website opzet, zoekwoordenonderzoek doet of goede artikelen schrijft daar had ik nog geen kaas van gegeten.

Dat is wat ik geleerd hebt van de Affiliate Marketing Revolutie.

Ik zal de pluspunten van de affiliate marketing revolutie hieronder voor je op een rijtje zetten:

 • Het is een makkelijk te volgen videocursus. De affiliate marketing revolutie bestaat in uit 7 modules, 6 instructie blokken, een module vol met inspiratie en motivatie en een module die je vertelt hoe je het beste het schrijven van teksten kunt uitbesteden als je dat wilt. De training bestaat uit totaal maar liefst 40 video’s die jou verder helpen op weg naar geld verdienen met affiliate marketing.

  Simpel opgezet, maar effectief.

  affiliate marketing revolutie

 • Zonder technische kennis kun je aan de slag. Als je de affiliate marketing revolutie volgt, dan leer je stap voor stap hoe je een affiliate website opzet. Je begint bij nul en aan het einde heb je je eigen website met de eerste content staan.

  Je wordt aan de hand mee genomen en door middel van alle video’s leer jij precies in de juiste volgorde alles wat nodig is.

 • Je kunt leren van een van de besten en precies nadoen wat Jacko doet. Hij heeft inmiddels 10 jaar ervaring opgedaan en behaalt nu super goede resultaten van duizenden euro’s per dag. Jacko heeft zoveel geleerd en uitgeprobeerd dat hij je nu precies kan leren wat werkt.

  Als ik een cursus of training volg, dan wil ik persoonlijk altijd leren van iemand die één van de besten is op dat gebied. Die zelf ruime ervaring en goede resultaten haalt. Er zijn genoeg trainingen van mensen die zelf weinig ervaring hebben of geen resultaten hebben gehaald. Daar geef ik mijn geld liever niet aan uit.

 • Zoals ik hierboven al geschreven hebt verloopt het contact met Jacko Meijaard soepel, snel en persoonlijk.

  Je krijgt dezelfde dag vaak binnen een paar uur al reactie op je mail. Jacko is altijd heel behulpzaam en als je nog meer vragen hebt dan mag je ze altijd stellen.

 • Je wordt onderdeel van de Internet Succes Gids community met een forum waar je terecht kunt met al je vragen. Er zijn inmiddels meer dan 9000 leden. Het is een actief forum waarop je makkelijk toegang hebt tot kennis van andere mensen die ook bezig zijn met affiliate marketing.

  Als je ergens tegenaan loopt kun je hier je vraag stellen en krijg je snel reactie van een van de andere leden of van Jacko zelf
  Ook kun je over allerlei uiteenlopende zaken informatie vinden en je laten inspireren door de successen van anderen.

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

Een ongelofelijk groot pluspunt van de Affiliate Marketing Revolutie vind ik de prijs. De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is €47. Het is een meer dan complete cursus. Voor dit lage bedrag kun je alles leren over affiliate marketing en zelf van start gaan.

Dat was voor mij zeker één van de redenen om te beginnen aan de Affiliate Marketing Revolutie. Ik dacht voor dat bedrag kan ik het altijd uitproberen. Op dat moment was ik nog niet zo gewend om te investeren in mijzelf. En een paar tientjes, dat leek mij een prima idee.

Je krijgt er ook nog allerlei waardevolle bonussen bij die mij interessant leken.

Daarnaast biedt Jacko ook nog eens een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Je kunt de affiliate marketing revolutie dus gewoon 30 dagen uitproberen. Mijn gedachten waren: Als ik het niks vind, dan vraag ik mijn geld gewoon terug. Zo loop ik helemaal geen risico.

affiliate marketing revolutie aanmelden

Het vragen van zo’n lage prijs kan ook een risico met zich mee brengen dat mensen denken dat de cursus niet waardevol is. Dat je voor zo’n bedrag niet zoveel kunt verwachten.

Toch is de cursus van Jacko bewust zo goedkoop. Niet omdat hij veel mensen een site wil laten bouwen maar omdat hij op andere manieren nog geld aan je probeert te verdienen. Zo is er een 10K club upsell en hoopt hij dat mensen Marketheme en Enormail gaan gebruiken waar hij flink aan verdient als affiliate. 


Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet betaal je niet meer, maar ik ontvang een kleine commissie. Ik promoot alleen dingen waar ik zelf achter sta of ervaring mee heb.

 

 

Wat zijn de minpunten van deze affiliate marketing cursus?

Zijn er ook minpunten aan deze cursus? Ja, die zijn er ook. Ik zal je niet vertellen dat die er niet zijn, want niks is helemaal perfect.

De punten die ik minder goed vind zal ik hier ook met je delen.

– Ik wil graag beginnen met een minpunt die je al ziet voordat je begint aan de Affiliate Marketing Revolutie. Namelijk de claim op de homepage van internet succesgids: Hoe ik met 1 – 2 uur werk per dag minimaal 10K per maand verdien. Dit is voor Jacko waar, maar deze claim kan de suggestie wekken dat het super makkelijk is om snel veel geld te verdienen met affiliate marketing.

Dan blijkt het voor veel mensen toch tegen te vallen dat het niet snel gaat en het niet direct om zulke grote bedragen gaat Waardoor het op een teleurstelling uitloopt. Je zult in je achterhoofd moeten houden dat affiliate marketing geen quick fix is om super snel geld mee te verdienen.

Affiliate marketing is niet een manier om van de een op de andere dag direct rijk te worden. Je zult er tijd in moeten steken en geduld moeten hebben. Het begint met 1 commissie en dan moet je door blijven zetten. Zo wordt het langzaamaan steeds meer en meer.

Kijk maar eens naar de resultaten die Jacko Meijaard nu na 10 jaar heeft. Dan is het zeker de moeite waard om consistent door te blijven bouwen. Om die ene commissie er steeds meer te laten worden.

Resultaat Jacko Meijaard

– Daarnaast is bijna de hele cursus opgebouwd rond het WordPress systeem Marketheme. Een thema dat door Jacko samen met ElementMedia is ontwikkeld. Maar Marketheme is meer dan alleen een WordPress thema. Het is een systeem dat ook je hosting en back-ups verzorgt. Super handig als je dat zelf niet wilt regelen en jij je daar verder niet in wilt verdiepen.

Ikzelf gebruik Marketheme niet. Dan is het wel wat extra werk om met deze cursus aan de slag te gaan. Er zijn instructieblokken die je helpen je website op te zetten zonder Marketheme en je helpen om WordPress goed in te stellen. Zodat je geholpen wordt met het registreren van je domeinnaam en hosting. En met WordPress installeren.

Maar verder zijn alle modules gebaseerd op Marketheme.

Toch heb ik ervoor gekozen om geen Marketheme te gebruiken, omdat ik destijds zag dat veel van de websites die met Marketheme gemaakt waren heel erg op elkaar leken. Ik vond deze stijl en kleuren helemaal niet mooi.

En ik vind de kosten ook hoog. Je betaalt maandelijks €67 om gebruik te kunnen maken van Marketheme. Persoonlijk vind ik dat best veel geld en dan vind ik het thema ook nog eens niet mooi.

marketheme 2.0

Het WordPress thema dat ik zelf gebruik is Divi van Elegant themes. Dit is wereldwijd het meest gebruikte WordPress Thema. Divi heeft zoveel mogelijkheden om je website helemaal in jouw eigen stijl te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik ben zelf nog steeds meer aan het ontdekken en leren over Divi.

Maar Divi werkt ook heel simpel. Dat is wat mij aansprak. Je kunt super simpel aan de achterkant van je website werken en bouwen. Maar door de Visual Builder kun je ook heel simpel dingen aan de voorkant aanpassen waardoor je gelijk ziet hoe het er uit ziet als je dingen aan past.

En de kosten die ik heb voor Divi samen met de domeinnaam registratie en hosting via Versio zijn een stuk lager dan de €67 per maand die je betaalt voor Marketheme.

 

 

– Verder werkt Jacko in het instructieblok The mailing is in the list met het mailprogramma Enormail. Als je met een ander mailprogramma werkt, dan zul je voor je eigen mailprogramma moeten uitzoeken hoe dit werkt.

Ikzelf heb destijds voor een ander mailprogramma gekozen, namelijk MailBlue. Zij zijn de Nederlandse partner van het Amerikaanse ActiveCampaign. Destijds was Enormail nog een stukje duurder dan ze nu zijn en minder uitgebreid. Maar nu ik me weer hierin verdiep wordt het voor mij wellicht tijd om over te stappen naar Enormail. Ik zit nu bijna aan mijn contactlimiet bij MailBlue en zie dat Enormail enorme stappen gemaakt heeft en goedkoper geworden is.

– Een ander minpunt dat je kunt ervaren is de taalfoutjes die je in de Affiliate Marketing Revolutie kunt tegen kunt komen en misschien stoor je je aan het accent van Jacko. Ik persoonlijk stoor me daar niet aan. Ik weet van mezelf dat mijn Nederlands ook niet foutloos is. Ik vind dat het om de inhoud gaat en let dan niet zo op de foutjes die iemand maakt. Zolang de inhoud goed is en je kunt snappen wat iemand bedoeld stoor ik me niet aan taal of spellingfouten. Maar er zijn mensen die zich hier heel erg aan storen en de cursus dan niet meer serieus kunnen nemen.

– En wat ik mis bij deze cursus is een stuk informatie over hoe je onderzoek kunt doen naar je concurrenten. Welke concurrenten heb je? Hoe kun je ervoor zorgen dat je beter wordt dan dat zij zijn? Zodat bezoekers ook bij jou terecht komen en via jouw link gaan kopen.

Maar ook informatie over het meetbaar maken van de affiliate links die je hebt zodat je zelf ook de resultaten kunt bijhouden.

Moet je omwille van deze minpunten de Affiliate Marketing Revolutie niet volgen? Ik denk het niet. Ik ben nog steeds blij dat ik deze cursus gevolgd hebt, ook al zijn er een aantal dingen niet goed.

Als jij een doorzetter bent en wilt leren van een van de beste dan wordt de claim op de homepage voor jou wellicht ook werkelijkheid en dan kom je wel over de taal en spellingfoutjes heen.

Dan lukt het jou ook de Affiliate Marketing Revolutie te volgen als je geen Marketheme of Enormail gebruikt. Wil je ook liever Divi gaan gebruiken? Check dan even mijn verrassingsbonussen 😉

En ook voor het analyseren van je concurrenten en het meetbaar maken van je affiliate links moet je bij mijn verrassingsbonussen zijn.

Wat is de reden waarom veel mensen niet succesvol worden na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie en hoe kun jij wel succesvol worden?

Één van de redenen is dat heel veel mensen verkeerde verwachtingen hebben van affiliate marketing. Mede ook door de gouden bergen die je vaak belooft worden. Zorg ervoor dat je reële verwachtingen hebt van affiliate marketing. Dat je weet dat het tijd en moeite kost. En dat het begint met 1 commissie, dat het er dan steeds meer worden waardoor het uiteindelijk een constante stroom aan passief inkomen gaat worden.

Want die tijd en energie die je er in moet steken, daar is waar het bij veel mensen mis gaat. Je moet echt een lange termijnvisie hebben als je aan de slag wilt met affiliate marketing. Veel mensen willen snel geld verdienen en rijk worden.

Ze beginnen vandaag en verwachten morgen, of misschien volgende week, al geld te verdienen. Zo werkt affiliate marketing niet. Het is, zoals ik al eerder schreef, geen quick fix methode.

Je moet bereid zijn er tijd (en geld) in te steken voordat je resultaat ziet en iets gaat verdienen. Want een goedlopende affiliate website opzetten kost tijd. Je moet tijd steken in het maken van goede waardevolle content.

Dat is het allerbelangrijkste. Je moet waarde bieden aan de bezoekers die op jouw website komen. Je moet boven andere affiliates uit stijgen. Lezers moeten bereid zijn om via jouw affiliate link het product of de dienst te kopen.

En het maken van die content en het scoren in Google nemen tijd in beslag. Tijd die je erin moet stoppen voordat het je wat oplevert.

Veel mensen verwachten in korte tijd veel te veel, waardoor het enorm tegen valt. Ze gooien de handdoek in de ring, terwijl dat heel zonde is.

Maar ook veel mensen kiezen een verkeerde niche of verkeerde producten uit. Dingen waar ze zelf geen feeling mee hebben en producten waar ze zelf geen ervaring mee hebben. Alles om te proberen geld te verdienen. Ik denk dat het heel moeilijk is om lange tijd te schrijven over een onderwerp waar je weinig tot niks mee hebt. Het helpt je om succes te hebben als je ergens plezier in hebt en er kennis over hebt. 

Is het al die tijd en moeite waard? Ik geloof zeker van wel! Het is in ieder geval de reden dat het mijn volledige focus weer heeft en ik resultaat hiervan begin te zien.

Als je dit weet en je hier van bewust bent, dan heb je al een enorme voorsprong om succesvol te worden met affiliate marketing. Om echt resultaat te halen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Geef niet te snel op. Blijf consistent bouwen aan je eigen website. Dan haal je wellicht ook uiteindelijk de resultaten die Jacko nu na 10 jaar haalt

Jacko Meijaard inkomsten PayPro

Jacko deelt zijn inkomsten van september 2020 in zijn Insta stories


Dan gaan we nu door naar meer algemene informatie over Jacko Meijaard en Internet Succes Gids

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is geboren in 1991 en woont in het Zeeuwse Yerseke. Hij is eigenaar Meijaard Media, van de website Internetsuccesgids.nl, de oprichter van de online cursus Affiliate Marketing Revolutie en talloze affiliate sites.

Jacko studeerde journalistiek en internationale communicatie, maar al na het eerste jaar stopte hij hiermee om zich volledig te storten op affiliate marketing.

Een kantoorbaan met bijbehorende 9 tot 5 mentaliteit was niet wat Jacko wilde. Zijn streven was vrijheid door middel van een passief inkomen. Zijn droom destijds was om passief €7500 per maand te verdienen.

jacko meijaard interview AD

Inmiddels is hij zo’n 10 jaar bezig en verdient nu tienduizenden euro’s per maand door middel van affiliate marketing. Op sommige dagen verdient hij de €7500, waar hij vroeger van droomde om per maand te verdienen, nu per dag.

Hij heeft dit allemaal gerealiseerd door zichzelf helemaal te verdiepen in online geld verdienen met affiliate marketing. Is een van de beste affiliates van Nederland geworden. Zonder van tevoren enige technische kennis te hebben.

Wat is Internet Succesgids?

Jacko Meijaard is in eerste instantie voor zichzelf begonnen met affiliate marketing. Hij had als jonge jongen de droom om €7500 per maand te verdienen op een passieve manier. Die droom voelde destijds als een bijna onhaalbaar iets. Maar het vlammetje in Jacko brandde om deze droom waar te gaan maken. En het lukte hem!

Jacko heeft van zijn methode een affiliate marketing cursus gemaakt zodat ook jij kunt leren hoe je een goede affiliate website op zet.

Dit deelt hij op zijn website internetsuccesgids.nl

De affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard heet de Affiliate Marketing Revolutie. Het is een online videotraining die je stap voor stap mee neemt in het proces van het opzetten van een goede affiliate website en hoe je ervoor zorgt dat je hiermee online geld gaat verdienen op een passieve manier.

In de video’s waaruit de training bestaat laat Jacko je exact zien wat je moet doen. Je kunt direct mee kunt kijken op zijn scherm en precies na doen wat hij doet.

Zonder enige technische kennis en verstand van het opzetten van een website kan je hier aan beginnen. En ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat dat echt waar is.

 

Internet Succes Gids Forum

Als je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft wordt je automatisch lid van het Internet Succes Gids Forum. Er zitten inmiddels zo’n 9.000 leden op dit forum.

Je kunt op de Internet Succes Gids inloggen om bij je trainingen te komen en op het forum. Op dit forum kun je al je vragen stellen waar je tegen aan loopt en binnen no-time heb je reactie van Jacko of een van de andere leden.

Het forum is ideaal om je vragen te kunnen stellen, maar er worden ook veel succesverhalen gedeeld waar je weer motivatie voor jezelf uit kunt halen.

Het is een heel actief forum wat een super waardevolle aanvulling is op de cursus. Ikzelf vind het leuk om af en toe de tijd te nemen om te successen van andere te lezen en als ik een vraag heb, dan stel ik hem hier.

internet succes gids forum

Conclusie van deze Affiliate Marketing Revolutie review + VERRASSINGSBONUSSEN!

Zoals je in mijn review hebt kunnen lezen ben ik enorm enthousiast. Ik kan je alleen maar aanraden om deze cursus waarin je alles leert over affiliate marketing en een hele community erbij krijgt aan te schaffen voor deze super lage prijs.

Als jij aan het begin staat om te starten met affiliate marketing en het opzetten van je eigen affiliate website, dan is dit de cursus die je moet volgen om alles te leren. Dit is de beste cursus voor startende affiliates.

Heb jij al een website met bezoekers? Of heb je al ervaring met affiliate marketing en wil jij je er verder in verdiepen? Dan zou ik mijn geld niet stoppen in de Affiliate Marketing revolutie, maar zou ik je aanraden om te kiezen voor Affiliate Marketing in 10 dagen. Lees hier mijn review over deze cursus.

Om je verder te helpen succesvol te worden met affiliate marketing heb ik een paar bonussen voor je gemaakt. Als eerste een checklist gemaakt die jij kunt gebruiken als je een affiliate artikel schrijft zodat je niks vergeet. Want uit ervaring weet ik dat het in het begin best lastig is om alles te onthouden wat je moet doen en sla je wel eens een stap over wat later weer extra tijd kost om het weer te herstellen.

Het is een checklist met daarbij 7 pagina’s aan uitgebreide informatie.

Hierin vertel ik je ook meer over hoe je een analyse van je concurrenten kunt maken. Welke tools je daarbij kunt gebruiken.
En ook hoe je jouw unieke affiliate links die je krijgt via de verkoper mooier en meetbaar kunt maken. Zodat je zelf inzicht kunt krijgen in je conversies en verkopen.

checklist voor het publiceren van een affiliate artikel

Daarnaast kun je kiezen uit één van de volgende handleidingen:

cover divi handboek of seo zoekwoorden onderzoek stappenplan

De eerste keuze is een Divi handleiding. Marketheme is een super handig WordPress systeem, maar weet ik dat er meer mensen zijn die het net als ik niet mooi en te duur vinden.

Daarom heb ik een Divi handleiding voor je gemaakt waarin je in een paar simpele stappen leert hoe je met Divi een basis website kunt maken. Zodat je jouw website ook naar je eigen smaak kunt inrichten en de basis van Divi daarvoor kent.

De tweede keuze is een SEO zoekwoorden onderzoek stappenplan. Je leert in 6 stappen houd je goed en gratis zoekwoord onderzoek doet. En hoe je deze zoekwoorden daarna goed verwerkt in je artikel zodat deze SEO proof wordt.

Eén van deze twee handleidingen kun jij kiezen als bonus.
Deze bonussen kun je gratis krijgen en ik zal je hieronder uitleggen hoe.

 

Wil jij ook de Affiliate Marketing Revolutie kopen voor €47 en mijn gratis bonussen ontvangen? Klik dan hier!

Dit moet je doen om de gratis bonussen te krijgen

Om aanspraak te maken op deze bonus, moet je ervoor zorgen dat je je aankoop van de affiliate marketing revolutie doet via een van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie door Jacko en ALLEEN dan zul je deze checklist met uitgebreide informatie krijgen.

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je kunt deze versturen naar info@mamametvrijheid.nl nadat de 30-dagen niet-goed-geld-terug periode van de Affiliate Marketing Revolutie is verlopen en je hebt besloten het product te behouden.

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je de bonus zult krijgen volg dan de volgende stappen:

 • Open een nieuwe incognito browser tab.
 • Kopieer en plak deze link: https://mamametvrijheid.nl/go/affiliate-marketing-revolutie/
 • Koop de Affiliate Marketing Revolutie en stuur me een screenshot van je aankoopbevestiging e-mail en/of factuur 30 dagen na je aankoopdatum, wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

LET OP: Om misbruik van dit aanbod te voorkomen, zul je de checklist met uitgebreide informatie pas ontvangen 30 dagen nadat de aankoopdatum van de Affiliate Marketing Revolutie – wanneer de niet-goed-geld-terug periode is verlopen.

Tijd om aan de slag te gaan en zelf te zorgen dat je geld gaat verdienen met affiliate marketing. Dat je voor jezelf de vrijheid creëert dat je kunt werken waar, wanneer en hoeveel jij wit. En je niet meer je tijd ruilt voor geld, maar je ook geld verdient op de momenten dat jij met andere dingen bezig bent.

Veel gestelde vragen

Hier onder wil ik nog graag een aantal vragen met je door nemen die bij je kunnen spelen en die ik in deze review. Deze vragen zal ik blijven updaten als ik vragen binnen krijg.

Kan iedereen dit? 
Ja, iedereen kan dit. Mensen die met pensioen zijn, nog nooit iets op het internet gedaan hebben en nu op zoek zijn naar een manier van passief inkomen naast hun AOW. Maar ook jonge mensen die nog op school zitten en op zoek zijn naar een manier om via internet bij te verdienen. Als je een computer en internetverbinding hebt, dan kun je dit.

Moet je 18+ zijn?
Nee, dat hoeft niet. Wel moet je eerst toestemming aan je ouders vragen of je hiermee mag beginnen.

Heb je technische kennis nodig?
Nee, ikzelf ben ook begonnen zonder enige technische kennis. Het is zo makkelijk op gezet dat je dit zonder technische kennis kunt leren.

Hoeveel kan ik verdienen?
Dat ligt helemaal aan jezelf. Het ligt eraan hoeveel tijd en energie je er in steekt. Hier meer je er in steekt, hoe meer je kunt verdienen. Er zijn mensen die een paar honderd euro per maand verdienen. Er zijn ook mensen die een paar duizend euro per maand verdienen. Dat ligt helemaal aan jezelf en wat jij wilt.

Heb ik een groot startkapitaal nodig?
Nee, dat is het mooie van affiliate marketing. Je kunt al met een startkapitaal van €100 beginnen.

Hoeveel affiliate websites heeft Jacko?

Onlangs deelde Jacko in zijn Insta stories dat hij zelf zo’n 25 sites heeft, maar zelf niks onderhoudt.

Hoe lang duurde het bij Jacko voordat hij zijn eerste commissie verdiende?
Drie maanden

affiliate marketing revolutie eerste commissie jacko meijaard

Merkt Jacko dat het Corona virus invloed heeft op zijn verdiensten?
Hij geeft aan meer te zijn gaan verdienen. Steeds meer mensen shoppen online.