Droom jij ook van passief geld verdienen?
Geld verdienen zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn.
Dat het binnen blijft stromen zelfs terwijl je slaapt.
Als mama werken vanuit huis.

Sorry, maar ik ga je direct uit de droom helpen. Een passief inkomen online zonder echt iets te doen bestaat helaas niet. Jammer, maar je gaat niet snel geld verdienen door helemaal niks te doen! Dat zou wel heel mooi zijn, maar onmogelijk.

Maar welke mogelijkheden heb je dan wel om passief inkomen te creëren? Zodat je niet zelf naar je werk hoeft te gaan. Niet voor een baas hoeft te werken. Dat jij je eigen tijd in kunt delen. Er kunt zijn voor je kinderen op de momenten dat zij je nodig hebben. Je altijd geld verdient ook als je hele andere dingen aan het doen bent

Wat is passief inkomen?

Veel mensen denken dat passief geld verdienen is dat je betaald wordt voor niks. Dat je slapend rijk wordt. Dat het geld binnen blijft stromen.

WAKKER WORDEN!!! Je bent aan het dromen! Dit bestaat niet!

Wat is passief inkomen dan wel? Passief inkomen betekent dat je iets creëert met heel veel waarde waar je steeds weer voor betaald kunt. Wat je steeds weer kunt verkopen. Waarbij je zelf niet lijfelijk aanwezig hoeft te zijn. Waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je werkt en hoeveel je werkt.

Er gaat in het begin heel veel tijd in zitten. Je moet echt iets creëren van waarde. Dat kan je alleen maar doen door er heel veel tijd in te stoppen. Dat gebeurt niet zomaar. Je moet erin investeren. Tijd, geld, en energie. Het is niet direct een manier voor makkelijk geld verdienen.

Je kunt niet zomaar even iets in elkaar flansen en verwachten dat andere mensen je daarvoor betalen. Denk jij dat onbekenden mensen je daar zomaar voor gaan betalen? Zou jij dat zelf doen?

Nee is het antwoord. Natuurlijk niet! Waarom zou je?

Lees ook Online geld verdienen? Met deze 6 mogelijkheden lukt jou dat!

Passief inkomen creëren

Er gaat heel veel tijd zitten om de basis te leggen voor een passief inkomen. Echt heel veel. Realiseer je dat goed. Maar het betekent niet dat je geen passief inkomen kunt genereren.

Ik vraag me serieus af waarom niet meer mensen hun tijd steken in passief inkomen opbouwen in plaats van werken voor een baas. Waarom weten we eigenlijk zo weinig over het creëren van een passief inkomen?

Want zodra je de basis hebt gelegd. Iets echt waardevols hebt gecreëerd dan begint het feestje van jouw passieve inkomen. Dan kun je er de vruchten van gaan plukken. Daar kan jaren overheen gaan voor je zover bent. Maar als het moment dan daar is, dan is dat toch heel fijn!

Als jij mensen iets super waardevols geeft. Wat ze altijd kunnen kopen en altijd kunnen doen. Zonder dat jij daarvoor nodig bent. Dan kun je geld verdienen terwijl je slaapt. Start jouw passieve inkomen.

Want diegene die jouw waarde ziet die is misschien daar wel naar op zoek terwijl jij iets leuks aan het doen bent of aan het slapen bent. Heb je de volgende ochtend ineens meer geld op je rekening staan dan de avond ervoor. Zonder dat je daar op dat moment iets voor gedaan hebt. Zonder dat jullie echt contact hebben gehad.

Dat is dus passief inkomen!

Passief inkomen voorbeelden

Je moet iets van waarde gaan creëren waar mensen je voor willen betalen. Op een manier dat je het proces volledig automatisch kan laten lopen.

Hoe doe je dat? Door middel van het internet. Daar kunnen mensen je vinden. Daar kun je zorgen voor een automatisch proces zodat alles vanzelf gaat en jij uit eindelijk weinig hoeft te doen. Je kunt dit allemaal zelf op gaan zetten als je wilt.

Voorbeelden:
– Schrijf een goed e-boek.
– Maak een online cursus die superveel waarde biedt.
– Zorg voor een online dienst waarbij je mensen een abonnement aanbiedt. Zoals bijvoorbeeld een 
  online magazine.
– Maak een betaalde app.
– Ga leren beleggen.
– Begin een blog.
– Begin een webshop (met drop shipping)

Dit zijn een paar voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn. Ben je opzoek naar nog meer inspiratie? Op deze website over geld verdienen kun je nog veel meer mogelijkheden vinden om een passief inkomen te genereren. 

Je kunt van alles doen gericht op datgene waar jij heel veel vanaf weet. Waar jouw passie ligt. Waar jij mensen echt bij kunt helpen. Dan gaat dit het makkelijkste. Dit zijn een paar voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn.

Maar als je zelf geen e-boeken kunnen of willen schrijven? Je niet weet hoe ze een online training moeten opzetten? Zijn daarvoor helemaal geen mogelijkheden?

Gelukkig wel! Je hebt 2 mogelijkheden. Je laat het voor je doen. Je betaald iemand anders er voor die het wel kan.

Of je kunt ook gebruik maken van affiliate marketing. Dat is het verkopen van producten of diensten van andere ondernemers waarover jij commissie verdient.

Lees ook Geld verdienen met affiliate marketing. Alles wat je moet weten om het te laten slagen!

Wil jij een passief inkomen genereren?

Dat lukt je niet zomaar. Daar moet je bereid zijn om veel tijd in te stoppen. Energie in te steken. In te investeren.
Eerst helemaal niks eraan verdienen.
Toch door te gaan.
Niet op te geven.

Zodat je je eigen passieve inkomen gaat verdienen. Je uiteindelijk veel geld verdienen gaat terwijl jij doet wat jij belangrijk vindt. Terwijl je je slaapt.  Zodat je niet alleen maar hele dagen hoeft te werken, maar ook kunt genieten van je kinderen en er voor ze kunt zijn als ze jou nodig hebben.

Dus als dit je wat lijkt begin dan vandaag nog met nog met passief inkomen opbouwen. Hoe eerder je begint, hoe eerder je de vruchten ervan kunt plukken.

Ikzelf maak onder andere gebruik van affiliate marketing. Ik promoot daar producten die ik écht waardevol vind. Die mij iets gebracht hebben. Waarvan ik hoop dat het jou net zoveel kan brengen als het mij brengt.

Wil jij voor jezelf beginnen?

Wil jij ook een passief inkomen en financieel onafhankelijk worden? Zodat je meer vrijheid in je leven krijgt en je meer geld kunt gaan verdienen.

Ik ben ervan overtuigd dat het de tijd die je erin moet stoppen meer dan waard is. Dat het je leven uiteindelijk veel leuker maakt. Omdat je tijd hebt voor de dingen die je leuk en belangrijk vindt. Je je geen zorgen meer hoeft te maken.

Klik hier en lees direct meer info over de Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes gids. Je hebt een proefperiode van een maand. Kun je uitproberen of het bij je past! Of je net zo enthousiast bent als ik.

Hier lees je mijn review van de Affiliate Marketing Revolutie


Ben jij al bezig met het opbouwen van een passief inkomen? Op welke manier doe jij dat?

Bekijk hieronder de video waarin Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie zijn strategie onthult