Wil jij een passief inkomen gaan verdienen? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn!

Droom jij ook van een passief inkomen?
Geld verdienen zonder dat je zelf aanwezig hoeft te zijn?
Dat het binnen blijft stromen zelfs terwijl je slaapt?
Als mama zelf kunnen doen wat jij belangrijk vindt?

Sorry, maar ik ga je direct uit de droom helpen. Een passief inkomen zonder echt iets te doen bestaat helaas niet. Jammer, maar je gaat geen geld verdienen door helemaal niks te doen! Dat zou wel heel mooi zijn, maar onmogelijk.

Maar welke mogelijkheden heb je dan wel om een passief inkomen te creëren? Zodat je niet zelf naar je werk hoeft te gaan. Niet voor een baas hoeft te werken. Dat jij je eigen tijd in kunt delen. Er kunt zijn voor je kinderen op de momenten dat zij je nodig hebben.

Wat is passief inkomen?

Veel mensen denken dat passief inkomen is dat je betaald wordt voor niks. Dat je slapend rijk wordt. Dat het geld binnen blijft stromen.

WAKKER WORDEN!!! Je bent aan het dromen! Dit bestaat niet!

Wat is passief inkomen dan wel? Passief inkomen betekent dat je iets creëert met heel veel waarde waar je steeds weer voor betaald kunt. Wat je steeds weer kunt verkopen. Waarbij je zelf niet lijfelijk aanwezig hoeft te zijn. Waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je werkt en hoeveel je werkt.

Er gaat in het begin heel veel tijd in zitten. Je moet echt iets creëren van waarde. Dat kan je alleen maar doen door er heel veel tijd in te stoppen. Dat gebeurd niet zomaar. Je moet er in investeren. Tijd, geld, en energie. 

Je kunt niet zomaar even iets in elkaar flansen en verwachten dat andere mensen je daarvoor betalen. Denk jij dat onbekenden mensen je daar zomaar voor gaan betalen? Zou jij dat zelf doen?

Nee is het antwoord. Natuurlijk niet! Waarom zou je?

Passief inkomen kost tijd

Er gaat heel veel tijd zitten om de basis te leggen voor een passief inkomen. Echt heel veel. Realiseer je dat goed. Maar het betekent niet dat je geen passief inkomen op kunt zetten.

Ik vraag me serieus af waarom niet meer mensen hun tijd steken in het opzetten van een passief inkomen in plaats van werken voor een baas. Waarom weten we eigenlijk zo weinig over het creëren van een passief inkomen?

Want zodra je de basis hebt gelegd. Iets echt waardevols hebt gecreëerd dan begint het feestje van jouw passieve inkomen. Dan kun je er de vruchten van gaan plukken. Daar kan jaren overheen gaan voor je zover bent. Maar als het moment dan daar is, dan is dat toch heel fijn!

Als jij mensen iets super waardevols geeft. Wat ze altijd kunnen kopen en altijd kunnen doen. Zonder dat jij daarvoor nodig bent. Dan kun je geld verdienen terwijl je slaapt. Start jouw passieve inkomen.

Want die gene die jouw waarde ziet die is misschien daar wel naar op zoek terwijl jij iets leuks aan het doen bent of aan het slapen bent. Heb je de volgende ochtend ineens meer geld op je rekening staan dan de avond ervoor. Zonder dat je daar op dat moment iets voor gedaan hebt. Zonder dat jullie echt contact hebben gehad.

Dat is dus passief inkomen!

familie tijd samen

Welke mogelijkheden heb je om passief inkomen te gaan verdienen?

Je moet iets van waarde gaan creëren waar mensen je voor willen betalen. Op een manier dat je het proces volledig automatisch kan laten lopen.

Hoe doe je dat? Door middel van het internet. Daar kunnen mensen je vinden. Daar kun je zorgen voor een automatisch proces zodat alles vanzelf gaat en jij uit eindelijk weinig hoeft te doen.

Je kunt dit allemaal zelf op gaan zetten. Schrijf een goed e-boek. Maak een online cursus die superveel waarde biedt.
Alles gericht op dat gene waar jij heel veel vanaf weet. Waar jouw passie ligt. Waar jij mensen echt bij kunt helpen. Dan gaat dit het makkelijkste.

Maar als je zelf geen e-boeken kunnen of willen schrijven? Die niet weten hoe ze een online training moeten opzetten? Zijn daarvoor helemaal geen mogelijkheden?

Gelukkig wel! Je hebt 2 mogelijkheden. Je laat het voor je doen. Je betaald iemand anders er voor die het wel kan.

Of je kunt ook gebruik maken van affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing verdien je geld door middel van commissie over de producten van anderen die via jou verkocht worden. Je hoeft dus zelf geen e-boek te maken. Zelf geen online training in elkaar te zetten. Dit is allemaal al voor je gedaan!

Het enige wat jij moet doen is zorgen dat jij mensen bereikt die dat product willen kopen. Als dat via jou gegaan is ontvang jij de commissie.

Ik vind dit een enorm mooi concept! Ben er zelf enthousiast over. Vandaar dat ik het graag met je deel! Lees ook meer in deze blog over geld verdienen met affiliate marketing.

Het idee is simpel. Je maakt een website. Promoot een product van een ander wat bij jou past en waar je wat vanaf weet. Je schrijft hier artikelen over.

Hoe meer waardevolle artikelen, hoe hoger je komt in Google.
Hoe hoger je in Google staat, hoe beter je gevonden wordt.
Hoe beter je gevonden wordt door de juiste mensen hoe meer verkopen je kunt realiseren.

Voordelen van affiliate marketing

Voordelen:
Je hoeft zelf niks te maken.
Je hoeft geen klantenservice te hebben.
Je hoeft niks op voorraad te hebben.

Als je eenmaal hoog staat in Google begint het passieve gedeelte van je inkomen. Je verdient geld zonder dat je daar op dat moment iets voor hoeft te doen.

Maar voordat het zo ver is, gaat er veel werk en tijd aan vooraf. Je staat niet zomaar ineens hoog in Google. Daar gaat veel schrijven aan vooraf. Waarde delen met anderen. Het is niet iets wat je zomaar even doet. Wat je als je dit vandaag leest het morgen voor elkaar hebt.

Kies daarom iets uit wat bij jou past. Wat bij jouw passie past. Waar jij enthousiast van wordt. Zodat je er makkelijk over kunt schrijven. Je kennis er over kunt delen. Of over kunt laten schrijven als je dit wil uitbesteden.

laptop prachtig uitzicht

De beste Affiliate Marketing cursus?

Zelf heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving en een forum waar je al je vragen kunt stellen. In de online leeromgeving heb je verschillende modules die allemaal weer bestaan uit verschillende video’s. Die video’s kun je echt stap voor stap volgen. Exact na doen.

Je leert dan echt alles wat nodig is om je eigen affiliate website op te zetten. Zodat jij kunt gaan bouwen aan je eigen passieve inkomen.

Jacko Meijaard is de oprichter van de affiliate marketing revolutie en verdient zelf maandelijks minimaal €7500 per maand. In de eerste helft van juli 2017 was dat zelfs meer dan €10.000. Jacko is ook nog eens heel toegankelijk via mail of op zijn forum.

Dat is toch nog eens een lekker inkomen!

Ik heb een review geschreven over de affiliate marketing revolutie. Die lees je hier.

Wil jij geld verdienen met affiliate marketing?

Dat verdien je niet zomaar. Daar moet je bereid zijn om veel tijd in te stoppen. Energie in te steken. In te investeren.
Eerst helemaal niks er aan verdienen.
Toch door te gaan.
Niet op te geven.

Zodat je je eigen passieve inkomen gaat verdienen. Geld verdient terwijl jij doet wat jij belangrijk vindt. Terwijl je je slaapt.  Niet alleen maar hele dagen hoeft te werken, maar ook kunt genieten van je kinderen en er voor ze kunt zijn als ze jou nodig hebben.

Dus als dit je wat lijkt begin dan vandaag nog met affiliate marketing. Hoe eerder je begint, hoe eerder je de vruchten kunt plukken van jouw passieve inkomen.

Ikzelf maak op deze pagina ook gebruik van affiliate marketing. Ik promoot daar producten die ik waardevol vind. Die mij echt iets gebracht hebben. Waarvan ik hoop dat het jou net zoveel kan brengen als het mij gebracht heeft. Kijk eens op mijn cursus pagina!

Als jij er dan van overtuigd bent dat het jou ook veel kan brengen in jouw leven ben ik natuurlijk ook blij als ik commissie krijg 😉. Het kost jou niks extra’s en zorgt er voor mij voor dat ik steeds verder kan met mijn passieve inkomen en mijn weg naar financiële onafhankelijkheid.

Maar boven het geld gaat het mij veel meer om wat jij er aan kunt hebben! Want mijn missie is om mama’s te helpen naar een leven vol vrijheid. En daarbij kan een passief inkomen je goed helpen. (Net zoals de andere cursussen je kunnen helpen op andere gebieden.)

Begin jij ook met affiliate marketing? (+ gratis maand op proef)

Wil jij ook een passief inkomen en financieel onafhankelijk worden?

Via onderstaande link kun je de Affiliate Marketing Revolutie volgen. Je hebt zelfs een proefperiode van een maand. Kun je uitproberen of het bij je past! Of je net zo enthousiast bent als ik

Je kunt eerst ook een gratis webinar volgen van Jacko Meijaard. Klik daarvoor hier.


Laat je het h
ieronder weten als jij ook begint? Als jouw product iets voor mij is koop ik het via jouw link.

Wil jij ook aan de slag met het opbouwen van een passief inkomen? Dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn! Al meer dan 3.000 mensen gingen je voor