Image

Ontdekken wat je diep in je hart het allerliefste wil doen.
Waar jij blij van wordt.
Welke eerste stap jij nu al kunt zetten
op weg naar jouw droomleven vol vrijheid.
En wie je daarbij kan helpen.
Deze visualisatie gaat jou daarbij helpen!

 
 

Ik heb iets super tofs en waardevols voor je. En ik vind het zo leuk om dit met je te kunnen delen!

Vorige maand ging ik met een aantal super toffe ondernemers op coliving. Dat was echt zo leuk en inspirerend. Ik leerde daar hele leuke meiden kennen.

Een aantal meiden gaven een workshop. Zo onder andere Manon van Innermissie. We deden een visualisatie van haar en gingen flow schrijven. Een hele mooie ervaring. Zo bijzonder om te doen. Om te voelen wat het deed en te zien wat er op papier kwam. Om te schrijven vanuit je hart en niet vanuit je gedachten.

En deze ervaring heb ik nu ook voor jou! 
Ik heb Manon gevraagd een visualisatie te maken. Een korte visualisatie waarbij jij op ontdekkingsreis gaat naar jouw droomleven. Waarbij jij intuïtief gaat flow schrijven vanuit je hart. 

Ik ben ook bezig met het maken van een waardevol online programma Een leven vol vrijheid waarvoor Manon ook een lange visualisatie heeft gemaakt. Dit wordt zo super waardevol. Wauw!
Zo tof deze samenwerking!

Na deze visualisatie

Heb je diep in je hart gekeken. Ben je diep in je hart opzoek gegaan jouw leven vol vrijheid. Ontdek je welke stap je nu al kunt zetten om jouw leven vol vrijheid te gaan leven. En wie jou daarbij kan helpen.

Gun jij jezelf de tijd om dit te gaan ontdekken?

Schrijf je in en ontvang direct de visualisatie

Create a