Ontdek hoe jij als drukke en zorgzame moeder
leert
stoppen met jezelf wegcijferen
en meer tijd voor jezelf maakt,
zonder je schuldig te voelen naar je gezin
 

Mama Me Time

Mama Me Time all devices

Download deze gratis training en ontdek vandaag nog:

 

  • Hoe je ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel zit, zodat je beter voor je gezin kunt zorgen
  • Hoe je makkelijker tijd voor jezelf maakt, waardoor je een leukere moeder bent
  • Welke dingen jij op dagelijkse basis kunt doen, waardoor jij vaker kiest voor jezelf en stopt met jezelf wegcijferen
  • Hoe je je eigen keuzes maakt, waardoor je een voorbeeld bent voor je kinderen

 

700+ downloads

Henla heeft een fijne en rustige persoonlijkheid. De stappen die ik door haar heb gezet en de effecten die daarvan al merkbaar zijn!

Charlotte - Zevenaar

Het leuke aan Henla vind ik dat ze ongelooflijk goed weet waar het over gaat zonder daarbij zichzelf te verliezen.
Ze is een down to earth vriendelijke persoonlijkheid 

Claudia - Apeldoorn

Wat een mooie persoonlijkheid en een mooie en dapper verhaal om je leven drastisch te veranderen. 
Je inspireert me. Ik behoor tot de personen die hiervoor willen gaan. 

Ciske

 

Deze gratis training helpt jou om meer tijd voor jezelf te krijgen en te stoppen met jezelf wegcijferen

Als moeder is het zo makkelijk om jezelf weg te cijferen. De dagen vliegen voorbij!

En ondertussen doe je niks meer voor jezelf. Niks wat jou energie geeft.

Het is tijd om te stoppen met jezelf weg te cijferen en je eigen keuzes te maken.

Door het volgen van deze training zet je de eerste stap naar meer Me-Time.  

Over Henla van Mama met Vrijheid

Ook ik ben jaren geleden in deze valkuil gestapt om mezelf weg te cijferen, waardoor ik uiteindelijk niet meer was dan de labels moeder van, partner van en vriendin van. En oh ja, ik vergeet bijna nog werknemer van….

Antwoord op vragen zoals “Wie ben ik?, “Wat vind ik leuk?” en “Wat wil ik?” kon ik niet geven. Totdat ik daar zo klaar mee was en mezelf niet meer continue wilde wegcijferen en ik weer mijn eigen keuzes wilde maken. Dat was een reis die ik ben aangegaan met vallen en opstaan. Waarvan ik heel veel heb geleerd en ben gegroeid als persoon. 

Ik weet nu dat ik energie krijg van wandelen en daarmee mijn hoofd leeg kan maken. Dat ik hou van mezelf ontwikkelen als persoon en steeds meer te leren over het veranderen van je mindset en persoonlijke ontwikkeling. 

Ik heb meer zelfvertrouwen nu, heb meer energie en durf weer voor mezelf te kiezen. Waardoor ik ook een leukere moeder, partner en vriendin ben. Win – win dus 😉

Met deze gratis training is het mijn doel om ervoor te zorgen dat jij gaat stoppen met jezelf wegcijferen. Zodat je meer tijd voor jezelf maakt. Dit alles zonder daarbij jouw partner en kinderen tekort te doen!