Als kind had je de grootste dromen.
Alles was mogelijk!
Hoe ouder je wordt hoe minder dromen je krijgt.
Durf jij te dromen?
Geloof jij nog dat alles mogelijk is?
Zonder dromen is er geen droomleven mogelijk!

In de wereld van je kinderen is alles nog mogelijk. Ze worden later zeemeermin. Of brandweerman Sam. Willen trouwen met papa of mama. Niks is te gek in hun wereld. Alles kan!

Hoe ouder je wordt hoe minder van dit soort dromen je krijgt. Je komt er achter dat zeemeermin worden toch een beetje lastig is. Dat trouwen met je papa of mama ook niet de bedoeling lijkt te zijn.

Veel van je dromen verdwijnen naar de achtergrond. Tegen de tijd dat je volwassen bent lijken dromen niet meer te bestaan. Geloof je er niet meer in dat alles mogelijk is. Oké die zeemeermin blijft misschien lastig, maar je snapt me vast 😉

De meeste dromen zijn bedrog

Marco Borsato zong er al over. De meeste dromen zijn bedrog. Zo wordt er door volwassenen vaak tegen dromen aan gekeken.

Het is allemaal bedrog. Te mooi om waar te kunnen zijn. Wat je droomt zal je nooit bereiken. Daarom is het een droom.

Je geloof in je dromen is totaal verdwenen.

Lees ook Leef jij jouw droom of droom jij jouw leven?

als het te mooi lijkt om waar te zijn

 

Als het te mooi lijkt om waar te zijn

De quote “Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk ook zo” is alleszeggend over de gedachten van mensen over dromen en mooie dingen.

Hoe vaak word jij wel niet gewaarschuwd met deze uitspraak? Door anderen als goed bedoeld advies? In sommige situaties misschien best verstandig om naar te luisteren.

Maar als het over jouw dromen gaat. Is het dan wel waar? Zijn jouw dromen echt te mooi om waar te zijn?

Nee natuurlijk niet! Je dromen zijn nooit te mooi om waar te zijn!

Geloof in jouw dromen!

Met de juiste mindset kun je alles waar maken. Als jij gelooft in jouw dromen dan doe je er alles aan om ze waar te maken. Weet jij precies welke keuzes je moet maken. Ga jij ook de moeilijke dingen niet uit de weg.

Alles in jouw leven verandert als jij je mindset gaat veranderen. Als jij weer gaat geloven in jouw dromen. Als jij er weer van overtuigd bent dat je alles kunt bereiken waar je over droomt.

Het stemmetje in jou zal je altijd proberen te vertellen dat het te mooi is om waar te zijn. De kritische mensen om je heen zullen je ook vertellen dat het te mooi is om waar te zijn. Maar houd je dromen niet voor jezelf. Deel ze met de mensen om je heen. Deel ze in de volle overtuiging dat jij ze waar gaat maken.

Lees ook Geloof jij in jouw droomleven? Ik wel!

Waar wacht je nog op?

Waar ben jij op aan het wachten? Wat denk je dat er gaat gebeuren als je niet beginnen? Niet durft te beginnen met dromen. Niet de eerste stappen gaat zetten.

Het juiste moment komt nooit. Er zal nooit zomaar het goede moment komen dat je de stap durft te wagen. Dat je je droomleven kant en klaar in je schoot geworpen krijgt. Dit gaat niet gebeuren.

“Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.” Je moet dingen gaan veranderen in je leven om je dromen waar te kunnen maken. Gaan geloven dat je alles kunt bereiken. Beginnen met het nemen van de eerste stap.

als je doet wat je altijd deed

Durf jij te dromen?

Durf jij weer te beginnen met dromen? Weer jezelf af te gaan vragen waar je echt gelukkig van wordt? De eerste stappen te gaan zetten?

Stel jezelf vragen. Wat doe je het allerliefste als je alle tijd van de wereld hebt? Wat zou je doen als geld er niet toe zou doen? Welke mensen wil je om je heen hebben? Hoe ziet jouw ideale dag eruit?

Begin weer met het dromen van je allermooiste droom. Geloof in deze droom. Geloof dat je kunt bereiken wat je wilt bereiken. Het is niet te mooi om waar te zijn.

Want wat als jij deze mooiste versie van je leven kunt gaan leven? Hoe zou je je dan voelen? Dat zou toch geweldig zijn!

Met alleen dromen kom je er niet

Maar wat nu? Je bent weer lekker aan het dromen geslagen. Maar er gebeurt helemaal niks….

Met alleen dromen kom je er niet. Het is niet zoals jij droomt en in je dromen gelooft dat ze vanzelf waar worden. Daar is toch wel wat meer voor nodig.

Het wordt tijd om de juiste stappen te gaan zetten. Je grootse droom kan je misschien overweldigen. Het is zo groot en heeft zo’n impact op je leven. Het voelt zo eng dat je je droom bijna weer in de ijskast stopt.

Maar deze grootse droom kun jij waar maken! Door gewoon te beginnen bij het begin. De eerste stappen te gaan zetten. Verander je droom in een project. Maak een concreet plan met stappen die je moet zetten om je droomleven waar te maken.

Een takenlijst waar je alle kleine stapjes naar jouw grote doel kunt afstrepen. Zo weet je precies wat je moet doen. Heb je alles concreet. Lijkt het een stuk minder eng om te beginnen.

Hier lees je hoe jij jouw doelen kunt gaan halen

Beginnen met je mindset veranderen?

Ik heb 10 superkrachtige verklaringen om je droomleven te gaan leven voor je gemaakt. De allereerste stap om je mindset te veranderen.

Je downloadt hem hier onder.

Print hem uit. Hang hem op op een plek dat je hem iedere dag ziet. Zeg deze verklaringen tegen jezelf. Met je hand op je hart. Zo voel je de energie door je lichaam stromen.

Alles wat met mindset en verklaringen te maken heeft klinkt misschien een beetje “zweverig”. Voelt misschien heel raar om te doen voor je. Maar doe het toch! Dit is je eerste stap. Hier begin je om je mindset te veranderen. Van daaruit ga je verder alles concreet maken.