Bouwen aan je droomleven – Aan de keukentafel

Ik houd ervan om dingen samen te doen. Vind het heerlijk om gelijkgestemde mensen om me heen te verzamelen. Het leven te delen.

Het is zo fijn om dingen om dingen niet alleen te hoeven doen. Om lekker met andere mensen te kunnen praten over onderwerpen die je samen bezig houden, maar ook gewoon simpel lekker bij elkaar zijn. Het gezellig te hebben.

Want dingen samen doen maakt het zoveel leuker en makkelijker. Je hebt zoveel aan de visie van een ander. Je kan er zoveel van leren.

Dat is precies wat ik wil doen

De connectie aangaan met andere mama’s. Met mama’s die ook een droom hebben om te kunnen kiezen voor wat ze belangrijk vinden. Voor wat ze het allerliefste doen.

Ik wil hen leren kennen en samen brengen. Zodat we samen mooie dingen kunnen delen.

Want niks is fijner dan je netwerk verder uitbreiden! Niks is fijner dan het leven met elkaar te delen.

We gaan samen bouwen aan ons droomleven

Als dat is wat jij ook wil. Wat jij diep van binnen voelt. Waarvan je het vlammetje binnen in je voelt gaan branden. Dan wil ik je graag uitnodigen bij mij thuis.

Dan gaan we het gezellig maken. Wat lekkers eten. Samen kletsen. Bouwen aan ons droomleven. Creatief bezig zijn.

Gewoon bij mij thuis aan de keukentafel. Lekker informeel als een groep vriendinnen.

Wat gaan we doen en wanneer?

Je bent 29 oktober vanaf 9:15u tot ongeveer 12:15u van harte welkom bij mij in Deventer aan mijn keukentafel.
Hoe ik het voor me zie? Er is plek voor minimaal 4 en maximaal 6 personen.

We beginnen met koffie en thee met wat lekkers erbij. Gezellig even kennismaken met z’n allen.

Daarna gaan we met z’n allen een visualisatie doen en flow schrijven. Ontdekken waar je echt van droomt. Wat je het allerliefste wilt. Wat jouw stip op de horizon is waar je naar toe wilt gaan.

Vervolgens gaan we hier op een creatieve manier mee bezig. Ga je aan de slag met het creëren van jouw droomleven. Je gaat je creativiteit de vrije loop laten gaan om je dromen op papier te zetten. Zodat je er elke dag naar kunt kijken, inspiratie uit kunt halen en weet waar je het allemaal voor doet.

Jouw investering

Als je mee wilt doen dan zal je moeten investeren. Ik vraag een 100% commitment van je om aan de slag te gaan. Om je droomleven te gaan ontdekken.

Ik vraag je tijd van je. Deze ochtend zal ongeveer 3 uur duren. Drie gezellige uren waarin je leuke nieuwe mensen leert kennen. Waarin je precies een beeld krijgt van je droomleven.

De kosten zijn €39,95

Voor wie is dit?

Dit is alleen voor mama’s die zich volledig willen inzetten. Die er van overtuigd zijn dat zij een leven kunnen creëren met de vrijheid die zij voor ogen hebben. Als je echt klaar bent met een leven vol stress.

Maar ook als je graag wil delen. De mooie dingen van het leven graag wil delen met anderen. Als je je netwerk wil uitbreiden met andere mama’s die hetzelfde willen als jij.

Herken je jezelf hierin? Maar weet je nog niet hoe je dit kunt bereiken? Vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten? Dan ben je van harte welkom aan mijn keukentafel!