Ik geloof erin dat de wereld mooier wordt als wij moeders beter voor onszelf gaan zorgen

Als jij weer aan het roer gaat staan van je eigen leven. Gaat kiezen voor wat je leuk en belangrijk vindt.
I
k ben ervan overtuigd dat het voor iedere moeder het beste is om werk en gezin moeiteloos te kunnen combineren.
Dat je stopt met alle stress en je weer gaat vertrouwen op jezelf.
Dat wij moeders gaan inzien dat we kunnen kiezen voor vrijheid en geluk in ons eigen leven.
We ons weer gaan verbinden met onszelf en met elkaar. Dingen samen gaan doen. Lief zijn voor elkaar.

Op deze pagina vind je verschillende waardevolle cursussen die jou verder kunnen helpen naar een mooier leven.
Naar een gezond en gelukkig leven. Zonder stress en vol zelfvertrouwen. Een leven vol vrijheid. Kunnen werken waar en wanneer jij wilt.

Waardevolle cursussen:

Online geld verdienen
Affiliate Marketing revolutie

In jouw droomleven heb je alle tijd voor jezelf. Kun je zelf bepalen waar je werkt. Wanneer je werkt. Hoeveel je werkt.
Door te zorgen voor een online inkomen ben je niet gebonden aan een vaste plek om te werken. 
Door te kiezen voor jezelf aan de slag te gaan ben je van niemand afhankelijk. Kun je zelf bepalen wanneer je werkt en hoeveel je werkt.
Affiliate Marketing is mijn inziens een van de beste manieren om onafhankelijk van anderen een online inkomen op te bouwen.
Zodat je de vrijheid hebt waar je naar verlangt.
De beste cursus om echt alles te leren over affiliate marketing is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ik heb hem zelf gedaan. Geen seconden spijt gehad. Een onwijs goede investering.

Nooit meer zorgen of stress

Een droomleven is een leven zonder zorgen en stress. Mijn inziens een van de eerste zaken waar je vanaf moet komen om verder te kunnen bouwen aan je droomleven. Want zorgen en stress staan alle vervolgstappen in de weg. Als je daar niet mee af kunt rekenen dan kan je nog zo’n fijn leven hebben. Je zult het nooit waarderen. De zorgen en stress blijven opspelen.
Ik heb zelf onwijs veel gehad aan deze cursus. Ik kan het iedereen aanraden hiermee te starten als je op weg wil naar jouw droomleven!

Mindfulness voor het dagelijkse leven

Mindfulness zorgt ervoor dat je leeft in het hier en nu. Je leeft met volle aandacht voor de dingen om je heen.
Mindfulness zorgt ervoor dat je minder piekert, je minder stress ervaart, je lekkerder in je vel zit en je effectiever kunt werken. Je wordt er gelukkiger van. 

Mindfulness voor het dagelijkse leven is een 8 weekse online cursus. De cursus is een dagelijks stappenplan voor als je aan de slag wil met mindfulness. Zodat je meer rust kunt ervaren en minder stress. 

Practice van Happy with Yoga

Heb jij wel eens nagedacht om met yoga te beginnen? Maar komt het er steeds niet van, omdat je vaak niet de mogeljikheid ziet de deur uit te gaan. Daar is nu een oplossing voor: Practice van Happy with Yoga. Dit is dé Netflix van Yoga, een online platform, met honderden Yoga cursussen en lessen. Je kunt een abonnement nemen al vanaf €9,99 per maand. Nog minder dan een Yoga les bij een studio. 

Yoga zorgt ervoor dat je stress verdwijnt. Dat je je beter kunt focussen. Je hebt meer energie. Je voelt je gezonder en gelukkiger.

Blijvend zelfvertrouwen

Om je droomleven te kunnen leven moet je geloven in je eigen kunnen. Je zult moeten stoppen met twijfelen. Moeten uitgaan van je eigen kracht. Stoppen met zelfkritiek. 

Want als je daarmee door gaat ondermijn je je eigen zelfvertrouwen. Zul je nooit kunnen doorzetten als het tegen zit. Nooit je droomleven bereiken.

In deze cursus leer je het allemaal. Super waardevol!

Gelukkig zijn gelukkig blijven

Als je jouw droomleven leeft dan geniet je van je leven. Voel je je ontspannen. Zit je boordevol energie.
Je staat positief in het leven. Leeft in het nu. Je bent gelukkig!

Maar ben jij wel echt gelukkig met het leven wat je nu leeft? Hoe zou jij je voelen als je weer goed in je vel zit en je happy bent?

Heb je al zoveel geprobeerd, maar lukt het niet? Deze cursus is écht iets voor jou! Je krijgt het inzicht in jezelf wat je nodig hebt om jezelf gelukkig te kunnen voelen.