1-op-1 Brainstorm sessie over jouw leven en jouw verlangens

Ben jij een mama die zichzelf is kwijtgeraakt? Weet jij niet meer wat jij zelf wil en wat je belangrijk vindt? Stroomt jouw agenda over met verplichtingen?

Denk jij, net als veel andere mama’s wel eens: Wat vind ik nou eigenlijk belangrijk? Hoe krijg ik mijn energie weer terug? Wat wil ik nou het allerliefste doen? Hoe krijg ik weer controle over mijn leven?

Ik wil met jou samen brainstormen in een online 1-op-1 sessie zodat jij voor jezelf antwoord op deze vragen krijgt!

Je hoeft het namelijk niet allemaal alleen te doen. Samen gaan we uitzoeken wat jij het allerliefste wil. Wat jij belangrijk vindt. Uitzoeken waar jij energie van krijgt. Hoe jij jouw leven weer onder controle krijgt.

Via Skype gaan we samen aan de slag. Aan de hand van vragen die ik je stel gaan we samen brainstormen over jouw leven en over jouw verlangens.

Aan het einde heb jij:

  • Een andere kijk op jouw leven
  • Weet jij waar je energie van krijgt
  • Is duidelijk wat jij belangrijk vindt
  • Weet jij hoe je zelf weer controle kunt nemen over jouw leven

Wat is jouw investering?
Deze 1-op-1 brainstorm sessie  kost je €34,95 en een half uurtje van je tijd.

Mijn naam is Henla en ik ben mama van 3 kinderen.
Na de geboorte van de kinderen cijferde ik mezelf helemaal weg. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik leuk vond.Ik had veel last van stress en probeerde alle ballen hoog te houden.Ik heb mijn leven veranderd en leef nu in vrijheid.
Nu help ik andere mama’s om dit ook te bereiken.