Het e-book wordt nu naar je mailbox verzonden!

 

Ik vind het onwijs tof dat jij je hebt aangemeld voor mijn e-book en dat jij je stress de baas wilt worden.
Lees daarom hieronder nog even verder!

 

 

 

 

 

Wil jij een leven zonder zorgen en stress?
Stoppen met piekeren?

Krijg de handvatten die jij nodig hebt voor een stressvrij leven voor slechts €59!

Misschien herken je het volgende

 • Je hebt een steeds aanhoudend gevoel van gespannen zijn

 • Je bent prikkelbaar en gefrustreerd en reageert je af op je omgeving

 • Je hebt last van vergeetachtigheid. Je raakt steeds alles kwijt

 • Je hebt last van concentratieproblemen waardoor je meer fouten maakt

 • Je hebt weinig zelfvertrouwen
 • Je piekert veel

 • Je hebt last van enorme vermoeidheid door de stress

 • Ondanks je vermoeidheid kun je niet slapen door de stress

 • Je hebt last van eetproblemen

 • Je isoleert je en spreekt niet meer af met familie of vrienden

 • Je geniet niet meer van het leven en de kleine dingen om je heen

 • Je hebt allerlei (vage) lichamelijke klachten

Kortom: Je hebt last van stress

En ergens weet je dat je aan de rem moet trekken en er wat aan moet doen.......

 

Maar wat ga je nu doen?
Hoe pak je je stress aan?
Of ga je gewoon zo door als je nu doet?
Ga je net zo lang door totdat het te laat is?

Nee, natuurlijk niet! Je gaat deze keer wel aan de slag.

De online cursus Nooit meer zorgen of stress gaat jou daarbij helpen!

Hoe zou je het vinden als je handvatten krijgt om je zorgen en stress los te laten? Als je technieken leert om je piekeren om te zetten in positieve gedachten?

 

Frank de Moei is een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie (ook wel Gelukskunde genoemd). Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Image

De online cursus duurt totaal 9 weken. Je ontvangt 19 lessen per e-mail met veel inzichten en handvatten om je zorgen los te laten.

 

Tevens krijg je ook vragen en opdrachten die ervoor zorgen dat je ook in de praktijk kunt oefenen zodat je gelijk resultaat merkt.

 

 

Dit is wat anderen zeggen over de online training Nooit meer zorgen of stress

Een gouden greep
Je cursus is super. Eindelijk een manier voor mij, van: Hoe doe ik dat nu? Die stress loslaten? Dit leer ik nu van jou. Steeds de focus eraf halen voor mij. Soms is het best zwaar. Maar ik heb nu wel het gevoel, dat het mij gaat lukken!

Deze cursus was een gouden greep. Jaren, jaren terug al 4x in therapie geweest, andere cursussen gevolgd. Ik heb nergens spijt van, maar niets bracht rust en ontspannen in mijn leven. Met jou is het mij gelukt. Mijn dank is heel heel groot. Ik ben er nog niet, maar dat is een kwestie van tijd.

Je brengt het zo eenvoudig en duidelijk. Het komt binnen wat je zegt. Wat ik geleerd heb is domweg mijn focus van zorgen afhalen. En vooral doorgaan, doorgaan, dat is het. Alles uit de cursus pas ik toe, vooral het ombuigen van zorgen en een positieve focus er voor in de plaats.

Ik zal je naam doorgeven aan anderen, heb ik ook al gedaan. Ook voor jou, heel veel succes in alle facetten van je leven. Een warme dankbare groet,
DD, vrouw

 

Goede cursus!
Beste Frank, ik vind het leuk om je cursus te volgen. Wat voor mij nuttig was, is je uitleg over overtuigingen en hoe ik die kan veranderen in overtuigingen die mij ondersteunen i.p.v beperken. Verder ben ik me bewust geworden dat ik nogal oplossingsgericht ben en mijn zorgen graag zo snel mogelijk oplos door actie te ondernemen. Zorgen waarop ik geen invloed heb geven me meer hoofdbrekens. Ik oefen nu om die bewust meer los te laten.

Ik vind je cursus goed! En het is zeker waar dat iedereen er zelf hard mee aan de slag moet om verandering aan te brengen in zijn/haar leven. Toch is een eerste stap bewustwording. Bij mensen die niet direct ermee aan de slag gaan, kan door alleen te lezen al een klein begin van een veranderingsproces in gang gezet worden.

Ik kan geen verbetering noemen qua inhoud van de cursus. De compactheid, het gedoseerde en regelmatige aanbod is juist ook een erg sterke kant. Bovendien komen er heel veel facetten die van invloed zijn op zorgen en stress aan bod en geef je veel handvatten om de aangeboden theorie direct in praktijk te brengen. Een ander pluspunt boven een boek is dat je mails de cursist het gevoel geven er niet helemaal alleen voor te staan, maar dat jij toch een bepaalde mate van begeleiding geeft bij de tekst.

NL, vrouw

Hartstikke tevreden
Ik kan je vertellen dat ik over de e-cursus heel tevreden ben.

Ik werd altijd een beetje kriebelig van dat positieve denken en als ik tegen mezelf zei dat ik positief moest denken, lukte het juist niet.

Ik was me er niet zo van bewust, maar ik was op een gegeven moment altijd negatieve scenario’s aan het uitdenken, waardoor ik een tobberig en angstig persoon aan het worden was en dus negatief.

Precies zoals je omschrijft in je cursus: ik was een kei geworden in rampscenario’s. Dat had ik alleen zelf niet in de gaten.

Jouw e-cursus vond ik zo duidelijk dat het kwartje ineens bij me viel.

Als ik jouw cursus lees dan denk ik: ‘Waarom heeft niemand dat eerder zo aan me uitgelegd?’ Ik denk dat iedereen gebaat is bij deze e-cursus.

Dank je wel dus daarvoor.

Ik ben hartstikke tevreden.
CS, vrouw

 

Start direct en voorkom dat je meer gaat betalen

 

De online cursus Nooit meer zorgen en stress zorgt ervoor dat jij jouw stress de baas wordt

 

Na aanmelding voor mijn e-book zijn je gegevens opgeslagen. Wij gaan zorgvuldig om met je gegeven. De privacy verklaring kun je hier lezen

 

Create a