Past de Agency Masterclass bij jou?
Is Mitchell Weijerman te vertrouwen?
Kun je zo echt online geld verdienen?
In deze review ontdek je of de digital agency masterclass iets voor jou is!

Jij droomt van je eigen online business. Van geld verdienen waar en wanneer jij wilt. Zodat jij jouw droomleven kunt leven.

Maar het draait niet alleen om wat jij wilt. Jij wilt ook van waarde zijn voor anderen.

Jij bent op zoek naar een manier die daarbij past. Een manier zodat jij online een goed inkomen kunt verdienen en je van waarde bent voor andere bedrijven.

Dit heb je gevonden in de Agency Masterclass. Maar nu wil je weten of deze cursus zijn geld waard is. Of je door deze cursus echt leert om een winstgevende social media agency op te zetten. En of Mitchell Weijerman wel betrouwbaar is of dat het allemaal oplichting is. Je leest het in deze review!

Wie is Mitchell Weijerman

Mitchell Weijerman is samen met Jia Ruan en Virgil Brewster CEO van Unstoppable Lifestyle. Hij is één van de mensen van Team Unstoppable.

Mitchell is de facebook advertentie expert van het team.

Alle advertenties die jij voorbij ziet komen over de Agency Masterclass en over de Bol Masterclass zijn gemaakt door Mitchell.

Lees hier de review van de Bol Masterclass van Jia Ruan

Hij zorgt ervoor dat er iedere dag vele nieuwe klanten bereikt worden via Facebook. Dat Unstoppable Lifestyle zo hard gegroeid is in het afgelopen jaar.

mitchell weijerman

Mitchell had het allemaal. Hij heeft gestudeerd op een van de beste universiteiten in Londen. Hij werd de beste van zijn klas.

Hij kreeg een baan aangeboden in Amerika, Sillicon Valley, bij de concurrent voor Google. Hij werkte zich omhoog naar program manager van een project met een budget van zo’n 400 miljoen dollar. Hij had een huis met een zwembad en jacuzzi. Hij had een sportauto van de zaak. En leefde op één van de mooiste plekken van de wereld.

Toch was hij niet gelukkig. Na een gesprek met een bevriende digital nomad liet hem dat niet meer los. Hij wilde ook zo’n leven. Online geld verdienen en de wereld over kunnen reizen.

En zo is Mitchell Weijerman uiteindelijk terecht gekomen bij Team Unstoppable. Wil je het hele verhaal van Mitchell horen? Je hoort het hier

 

Agency Masterclass review

Unstoppable Lifestyle is bij veel mensen al bekend van Jia Ruan en zijn Bol Masterclass. Maar nu is er een nieuwe cursus, de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman.

De digital Agency Masterclass is een online videotraining die je leert om je eigen social media agency op te zetten. Een online training waarin jij leert hoe je bedrijven kunt helpen aan meer klanten door het adverteren op social media.

Team Unstoppable wil mensen laten inzien dat er meer mogelijk is dan een baan in loondienst. Dat het mogelijk is om te zorgen voor en goed inkomen zodat jij jouw droomleven kunt leven.

De Agency Masterclass gaat je daarbij helpen. Het gaat je helpen jouw eigen online business op te bouwen en van waarde te zijn voor andere bedrijven.

Wat leer je tijdens de online Agency Masterclass?

In meer dan 30 uur aan video’s leer jij alles over het opzetten van een goede facebook campagne. Je leert hoe je voor andere bedrijven goed lopende advertenties gaat plaatsen op Facebook.

Je krijgt kant-en-klare scripts en templates voor het maken van winstgevende advertenties. Daarom wordt er ook gepromoot met het feit dat je zelf geen kennis en ervaring nodig hebt.

Je leert in deze training alles wat je moet weten en de kant-en-klare templates maken het super makkelijk om in de praktijk toe te kunnen passen.

Deze training is een combinatie tussen mindset en praktische video’s. In het ledengedeelte vind je 7 modules met totaal 44 lessen.

agency masterclasss ledengedeelte

Module 1 & 2 gaan over mindset

Ik geloof erin dat je succes voor 89% afhangt van je mindset en voor 20% van je skills. Heel fijn dat de Agency Masterclass hier aandacht aan besteedt. In deze 2 modules leer je hoe je succesvol kunt zijn en de geheimen van rijke internet ondernemers.

Modules 3 t/m 5 zijn de praktische Facebook modules

Hierin leer je alles over het opzetten van goede advertenties. Over marketing en sales. Het schrijven van goede verkoopteksten voor je advertenties.

Hoe het Facebook Ad Platform werkt en over de Facebook Pixel.

En hoe je je niet alleen kunt richten op nieuwe klanten voor bedrijven, maar hoe zij ook meer waarde kunnen halen uit hun bestaande klanten. Hoe je hiervoor een goede salesfunnel kunt opbouwen.

Module 6 en 7 gaan over het binnen halen van klanten en het opschalen van je business

Met super interessante lessen over hoe je klanten binnen kunt halen. Over hoe je omgaat met weerstand.

En over hoe je je business kunt opschalen. Welke keuzes je kunt maken om meer tijd over te houden en meer te verdienen.

Bonussen en extra’s

– Kant-en-klare- marketingcampagnes met een waarde van 1.997
– Wekelijks groepscoaching met een waarde van 1.997
– Lifetime toegang tot de exclusieve Facebookgroep ter waarde van 997

– 30 dagen klanten-challenge ter waarde van 997
– Het perfecte sales script ter waarde van 497
– KvK Succes Checklist ter waarde van 47

Dit is meer dan €6500 aan bonussen en extra’s

Prijs van de Agency Masterclass

Voor de Agency Masterclass betaal je €997.

Team Unstoppable kiest bewust om hogere prijzen voor hun cursussen te vragen. Zij willen dat je een commitment aan jezelf maakt. En alleen de beste deelnemers voor hun cursussen.

Door de hoge prijs wil je alles uit de cursus halen en ga je echt aan de slag. Waardoor je de beste resultaten eruit zult halen.

Wat krijg je voor deze prijs?

De Agency Masterclass leert jouw stap-voor-stap alles wat jij moet weten om jouw succesvolle advertentie business kunt opzetten.

Je krijgt toegang tot:
– Online video cursus (30+ uur)
– Checklists, scripts en veel meer
– Wekelijkse groepscoaching
– 24/7 support community
– Meer dan €4000 aan bonussen

14 dagen niet goed geld terug garantie

Mitchell biedt ook nog eens een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Dit betekent dat je de Agency Masterclass dus 14 dagen lang zonder risico kunt proberen. Mocht je het niks vinden dan kun je gewoon je geld terug krijgen.

Hierdoor loop je eigenlijk geen enkele risico op een miskoop!

Mitchell Weijerman – Is hij betrouwbaar of is het oplichting?

Ik volg Unstoppable Lifestyle al een tijd en weet uit ervaring dat zij super veel waardevolle kennis met je delen.

De cursussen zijn goed en professioneel opgezet en vertellen je stap voor stap wat je moet doen.

Mitchell heeft heel veel kennis over adverteren op social media. Hij kan je alles leren over het opzetten van je eigen social media agency.

Maar vergis je niet. Jij hebt het heft in handen. Jij moet zelf aan de slag gaan en alles wat je leert toepassen in de praktijk.

En dat is waar het vaak mis gaat. Mensen willen graag veel geld verdienen, maar er het liefste niks voor doen.

Als dat is waar jij naar op zoek bent, dan is deze training niks voor jou.

Maar ben jij bereidt om echt in actie te komen, de dingen die je leert toe te passen en dingen te doen die de meeste mensen niet doen?

Dan is dit programma zeker zijn geld waard voor jou! Er zijn veel deelnemers die binnen de kortste keren kun investering al hebben terugverdient.

Online Agency Masterclass ervaringen

Ben jij benieuwd wat andere deelnemers vinden van deze online training? Je leest het hieronder

ervaringen agency masterclass

Je eigen social media agency beginnen? – Meld je aan voor de gratis exclusieve training van Mitchell Weijerman (+kortingslink)

Zoals je kunt lezen ben ik enthousiast over de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman.

Ben jij benieuwd naar Mitchell Weijerman?

Klik hier en doe mee met zijn exclusieve gratis training: “Hoe jij een online social media marketing agency kunt starten zelfs ook al heb je nog geen kennis of ervaring”

Of klik hier en boek een gratis Agency Strategiegesprek om te ontdekken of de Agency Masterclass bij jou past.

Stel je eens voor hoe deze training jouw leven zou veranderen. Als je online geld gaat verdienen en van waarde kunt zijn voor andere ondernemers.

Wat zou jij dan doen? Welke dromen zou jij dan waar maken?

Zet vandaag nog de eerste stap en ga aan de slag!