Is de Affiliate Marketing Revolutie echt zijn geld waard?
Is dit het beste affiliate programma van Nederland?
Wie is Jacko Meijaard?
In deze affiliate marketing review deel ik mijn ervaringen graag met je!

Jij bent op zoek naar informatie over de Affiliate Marketing Revolutie of Jacko Meijaard. Anders was je vast niet op deze pagina terecht gekomen.

Je bent op zoek naar ervaringen en reviews over de Affiliate Marketing Revolutie en Internet Succes Gids. Je wilt weten of Jacko Meijaard betrouwbaar is.

En je bent niet de enige die dit wilt weten. Iedere maand zoeken er meer dan 2500 mensen naar ervaringen en reviews over de Affiliate Marketing Revolutie en Jacko Meijaard.

Veel mensen vragen zich af of geld verdienen op internet betrouwbaar is. Zij zoeken naar ervaringen van anderen of zijn op zoek naar een affiliate cursus.

Ik heb zelf de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd en wil je graag mijn eerlijke mening geven, omdat ik enthousiast ben!

Lees ook: Geld verdienen met affiliate marketing. Alles wat je moet weten om het te laten slagen!

Wie is Jacko Meijaard

Jacko is eind 20 en woont in het Zeeuwse Yerseke. Hij is eigenaar Meijaard Media, van de website Internet Succesgids, de oprichter van de online cursus affiliate marketing revolutie en talloze affiliate sites.

Jacko studeerde journalistiek en internationale communicatie, maar al na het eerste jaar stopte hij hiermee om zich volledig te storten op affiliate marketing.

Een kantoorbaan met bijbehorende 9 tot 5 mentaliteit was niet wat Jacko wilde. Zijn streven was vrijheid door middel van een passief inkomen.

Inmiddels is hij zo’n 10 jaar bezig en verdient nu tienduizenden euro’s per maand door middel van affiliate marketing.

Hij heeft dit allemaal gerealiseerd door zichzelf helemaal te verdiepen in online geld verdienen met affiliate marketing. Is de beste affiliate van Nederland geworden. Zonder van tevoren enige technische kennis te hebben.

 

 

Internet Succes Gids – Affiliate Marketing Revolutie review

Jacko Meijaard heeft van zijn methode een affiliate marketing cursus gemaakt zodat ook jij kunt leren hoe je dit op kunt zetten.

In deze review vertel ik je meer over dit affiliate programma en mijn ervaring met Jacko Meijaard.

Hoe Jacko jou door tientallen video’s exact laat zien wat je moet doen. Doordat je precies mee kunt kijken op zijn scherm en direct na kunt doen wat hij doet.

Zonder enige technische kennis kan je hieraan beginnen!

Ik vond het heel fijn om stap voor stap aan de hand meegenomen te worden. Dat het wordt uitgelegd en voorgedaan op zo’n manier dat het super simpel is.

Wat leer je tijdens deze affiliate marketing cursus?

De affiliate marketing revolutie bestaat in totaal uit 55 video’s verdeelt in verschillende modules.

In deze verschillende modules leer je:

Stap voor stap waar je je moet aanmelden voor affiliate programma’s en hoe je paypro affiliate kunt worden.
Hoe je je affiliate website kunt maken.
Leer je over hoe je hoog gaat scoren in Google.
Hoe je geld kunt verdienen met het versturen van e-mails.
Echt alles wat je nodig hebt om geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

Affiliate Marketing Revolutie – Een uniek concept

Het is echt een uniek concept. Nog nooit eerder heb ik zo’n uitgebreide video cursus gezien die zo makkelijk te volgen is.

Je kunt echt stap voor stap mee kijken op het computerscherm van Jacko en exact na doen wat hij doet.

Zo kun je echt zonder enige technische kennis aan de slag gaan. Gaandeweg leer je precies wat nodig is.

Mocht je ergens toch vastlopen kun je altijd hulp inschakelen. Je kunt Jacko zelf een mailtje sturen waar je snel een reactie op krijgt.

Ook is er een heel internet succes gids forum waar je terecht kunt met al je vragen en waar andere affiliates (inmiddels meer dan 3000 leden) je helpen met je probleem.

Affiliate programma bonussen en extra’s

Als je de Affiliate Marketing Revolutie besteld krijg je er 4 bonussen bij.

#1 Facebook Cash Methode twv €67

Je gaat in deze bonus leren hoe je veel geld kunt verdienen met Facebook.

#2 Email Cash Tornado twv €97

Deze bonus leert je hoe je geld kunt verdienen uit je mailinglijst.

#3 Meer Cash met minder doen – onschatbare waarde

Jacko deelt een geheim met je zodat je geld kunt verdienen terwijl jij zelf helemaal niks doet.

#4 is een geheim twv €147

Deze bonus zie je pas als je bent ingelogd in het ledengedeelte.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Zoals je uit dit artikel wellicht al opgemaakt hebt ben ik zelf heel enthousiast over de affiliate marketing revolutie. Ik snap werkelijk niet dat geld verdienen met affiliate marketing nog zo onbekend is en er nog zo relatief weinig mensen zijn die op deze manier hun inkomen verdienen.

Daarom wil ik mijn ervaring zo graag met je delen. Want wat is er nou mooier dan op deze manier geld te gaan verdienen. Dat jij de vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je werkt en wanneer je werkt. Je zelf kunt bepalen wat je doet, hoeveel je doet en toch een heel goed inkomen kunt verdienen.

Zodat je echt kunt werken onder schooltijd van de kinderen. Ze iedere dag zelf weg kunt brengen en zelf op kunt halen. Werk en gezin moeiteloos kunt combineren.

Ik kan er echt volledig achter staan om jou dit aan te raden! Ik heb er heel veel van geleerd. Het is het beste affiliate programma van Nederland.

En met mij zijn er vele andere enthousiaste leden te vinden op het Internet Succes Forum. Leden die al langer bezig zijn en veel geld verdienen en mensen die net starten en helemaal in de begin fase zitten.

Ik vind het mooi om te zien hoe snel je vragen op het forum beantwoord worden.

Prijs van de Affiliate Marketing Revolutie

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is ook nog eens heel fijn. Je betaalt nu €47 inclusief alle bonussen.

Het is een meer dan compleet programma. Die je exact na kan doen. Waar vind je dit nou nog meer voor dit geld?

Voor dit kleine bedrag kun jij ook leren om maandelijks een heel goed inkomen te gaan verdienen!

30 dagen niet goed geld terug garantie

Jacko biedt ook nog eens een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Je kunt de affiliate marketing revolutie dus gewoon 30 dagen zonder risico proberen. Mocht je het toch niks vinden dan kun je je geld terugkrijgen. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop en hebt helemaal niks te verliezen!

Word je door Jacko Meijaard opgelicht of koop je het beste affiliate programma van Nederland?

Ik kan je oprecht zeggen dat je waar krijgt voor je geld. Dat Jacko Meijaard betrouwbaar is. Ik heb al een aantal keren contact met hem gehad via het forum en via de mail.

Ik heb zelfs zulke goede ervaringen met Jacko Meijaard dat ik onlangs besloten heb deel te nemen aan zijn 10K coach programma.

Maar wel een kleine waarschuwing. Verwacht niet dat het geld binnen gaat stromen zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Je zult er hard voor moeten werken en door moeten zetten op de momenten dat het moeilijk is.

Affiliate Marketing Revolutie kopen (+ kortingslink!)

Ik ben zelf erg tevreden over mijn aankoop en hard aan het werk met het opbouwen van mijn eigen affiliate inkomen. Waarbij ik veel gebruik maak van de dingen die ik geleerd heb bij de affiliate marketing revolutie.

€47 is geen geld als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt!

Dankzij de 30 dagen niet goed geld terug garantie loop je ook nog eens geen enkel risico en heb je helemaal niks te verliezen. Je hebt alleen maar te winnen. Je krijgt er een superfijn leven vol vrijheid voor terug.

 

Bekijk hieronder de video waarin Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie zijn strategie onthult