Is de Affiliate Marketing Revolutie echt zijn geld waard?
Kun je hiermee online geld verdienen?
Als affiliate zelf bepalen waar en wanneer je werkt?
In deze review geef ik je mijn eerlijke mening!

Iedere mama droomt wel eens van een baan dat je ideaal kunt combineren met je kinderen. Dat je kunt werken tijdens hun schooltijden. Dat je je werk zelf kunt inplannen. Maar bestaat dat wel? Is er een manier om geld te verdienen waar je maar wilt en wanneer je maar wilt?

Ik ben zelf in aanraking gekomen met online affiliate marketing toen we onze reisplannen gingen maken. Toen we dit besloten was ik nog gewoon in loondienst. Geen idee hoe ik ervoor kon zorgen dat ook ik onderweg geld zou gaan verdienen. Dat is ook best een moeilijk iets om op te zetten.

Don’t put all your eggs in one basket

Ik ben gaan zoeken en heb een cursus voor virtual assistant gedaan. Heb een leuke kleine opdracht gehad voor een hele toffe onderneemster en binnenkort volgt een volgende supertoffe opdracht voor een andere hele leuke onderneemster.

Ik had het gevoel dat ik nog iets miste naast het werken als VA. Het verstandig is om niet al je inkomsten uit 1 bron te halen. Mocht er iets weg vallen heb je in ieder geval nog wat anders achter de hand.

Ik wilde ook niet de hele tijd afhankelijk zijn van andere mensen. Op zoek moeten gaan naar opdrachtgevers. Als er iets leuks op mijn pad komt zoals nu ben ik daar super dankbaar voor!

Ik wil er ook voor zorgen dat ik een inkomensbron heb waar ik volledig zelf voor zorg. Niet afhankelijk ben van opdrachtgevers. Zelf bepaal hoeveel uur ik eraan wil werken. Wanneer ik dat wil doen. Er dan ook nog een leuk inkomen aan over houden.

Lees ook Online geld verdienen? Met deze 6 mogelijkheden lukt jou dat!

Geld verdienen als affiliate partner

In het boek Handboek voor Wereldburgers van Esther Jacobs las ik de ervaringen en tips van André Gussekloo.

Hij laat internationale e-boeken schrijven en uitgeven.
Via Fiverr.com vindt je schrijvers die voor een klein bedrag een boek schrijven. Deze kun je via Kindle dan weer verkopen.
Ik ben er even mee bezig geweest om te kijken of dat wat voor mij zou zijn. Maar heb dit aan de kant geschoven. Voor nu even niet iets waar ik mee bezig wilde. Wie weet dat ik er in de toekomst nog eens naar kijk.

Daarnaast las ik ook nog wat over tax liens in het handboek voor wereldburgers. In Amerika investeren in belastingcertificaten van huizenbezitters die hun onroerend goed belasting niet betaald hebben. Als zij het bedrag betalen krijg je je geld terug plus rente. Wederom niks voor mij.

Ik heb me verdiept in beleggen en ben bezig geweest met een oefenaccount. Ook leuk om te doen, maar je moet er echt bovenop zitten wat mij niet lukt met 3 kinderen om me heen.

Ik had al wel eens gehoord van affiliate marketing. Iemand met een blog vertelde mij dat zij op haar site af en toe gebruik maakt van affiliate linkjes en hier wat geld mee verdient. Maar dat ging niet om hele grote bedragen. Niet iets wat leek op een volwaardig inkomen.

Op zoek naar een passief inkomen

Tijdens een podcast wat ik uit schreef voor mijn VA werk kwam het onderwerp passief inkomen, waar ik al eerder wel wat over gelezen en gehoord had, weer ter sprake. Er wordt ook even kort aandacht aan affiliate besteed.

Het begon bij mij weer te kriebelen. Dat was wat ik wilde. Een inkomen gaan verdienen wat niet afhankelijk was van mij. Waarbij ik niet zelf mensen hoefde te helpen en te woord staan. Niet zelf voor een product hoefde te zorgen. Niet veel hoefde te investeren qua geld. Geen eigen voorraad hoefde te hebben. Dat ook inkomen op zou leveren op het moment dat ik niet aan het werk zou zijn of zelfs tijdens mijn slaap. Waarbij ik zelf kan beslissen hoeveel tijd ik erin stop.

Zo kwam ik toch weer uit bij affiliate marketing. Maar ik wist weinig van het zelf bouwen van sites en had ook nog niet eerder teksten zelfgeschreven. Ik had geen idee waar ik zou moeten beginnen. Via Google ging ik op zoek en kwam uit op de site van de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is een cursus affiliate marketing.

Wil jij met affiliate marketing beginnen? Lees dan deze affiliate marketing revolutie review!

Lees ook Wel eens nagedacht over passief inkomen? Ik vertel je alles wat je wil weten over passief inkomen

Door wie is dit affiliate programma opgezet?

De oprichter van de affiliate marketing revolutie is Jacko Meijaard. Hij is eigenaar van internet succes gids waar deze affiliate marketing cursus onder valt. Hij studeerde journalistiek en internationale communicatie, maar heeft deze opleiding niet afgerond en verdient nu toch meer geld dan zijn toenmalige studiegenoten. 

Hij verdient per maand minimaal €7500. In de eerste helft van juli (2017) heeft hij zelfs meer dan €10.000 verdient.

Allemaal door zichzelf verdiept te hebben in online geld verdienen met affiliate marketing en zijn eigen methode helemaal uitgewerkt te hebben. Zonder van tevoren enige technische kennis te hebben.

Jacko Meijaard heeft van zijn methode een affiliate marketing cursus gemaakt zodat je kunt leren hoe je dit ook op kunt zetten. Via een aantal video’s laat Jacko je exact zien wat je moet doen. Je kunt mee kijken op zijn scherm en het precies na doen. Zonder enige technische kennis kan je hieraan beginnen.

Wat leer je tijdens de Affiliate Marketing Revolutie?

De affiliate marketing revolutie bestaat uit 7 modules, 6 instructie filmpjes en nog een extra filmpje over het uitbesteden van teksten schrijven.

De modules en instructie filmpjes bevatten weer meerdere filmpjes die precies uitleggen wat je moet doen.

Stap voor stap ga je leren waar je je moet aanmelden voor affiliate programma’s.
Hoe je je affiliate website kunt maken.
Leer je over hoe je hoog gaat scoren in Google.
Hoe je geld kunt verdienen met het versturen van e-mails.
Echt alles wat je nodig hebt om geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

Lees ook Geld verdienen met affiliate marketing. Alles wat je moet weten om het te laten slagen!

Een uniek concept

Het is echt een uniek concept. Je kunt echt stap voor stap mee kijken op het computerscherm van Jacko en exact na doen wat hij doet.

Zo kun je echt zonder enige technische kennis aan de slag gaan. Gaandeweg leer je precies wat nodig is.

Mocht je ergens toch vastlopen kun je altijd hulp inschakelen. Je kunt Jacko zelf een mailtje sturen waar je snel een reactie op krijgt.

Ook is er een heel forum waar je terecht kunt met al je vragen en waar andere affiliates (inmiddels 3000 leden) je helpen met je probleem.

Bonussen en extra’s

Als je nu de Affiliate Marketing Revolutie besteld krijg je er 4 bonussen bij.

#1 Facebook Cash Methode twv €67.
Je gaat in deze bonus leren hoe je veel geld kunt verdienen met Facebook.

#2 Email Cash Tornado twv €97. 
Deze bonus leert je hoe je geld kunt verdienen uit je mailinglijst.

#3 Meer Cash met minder doen – onschatbare waarde.
Jacko deelt een geheim met je zodat je geld kunt verdienen terwijl jij zelf helemaal niks doet.

#4 is een geheim twv €147.
Deze bonus zie je pas als je bent ingelogd in het ledengedeelte.

Mijn ervaring met deze affiliate marketing cursus

Zoals je uit dit artikel wellicht al opgemaakt hebt ben ik zelf heel enthousiast over de affiliate marketing revolutie. Ik snap werkelijk niet dat het zo onbekend is en er nog zo relatief weinig mensen zijn die op deze manier hun inkomen verdienen.

Daarom wil ik mijn ervaring zo graag met je delen. Want wat is er nou mooier dan op deze manier geld te gaan verdienen.

Dat je zelf kunt bepalen wat je doet, hoeveel je doet en toch een heel goed inkomen kunt verdienen. Zodat je echt kunt werken onder schooltijd van de kinderen. Ze iedere dag zelf weg kunt brengen en zelf op kunt halen.

Ik kan er echt volledig achter staan om jou dit aan te raden! Ik heb er heel veel van geleerd. Het is het beste affiliate programma van Nederland.

Prijs van de Affiliate Marketing Revolutie

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is ook nog eens heel fijn. Je betaalt nu €47 inclusief alle bonussen.

Het is een meer dan compleet programma. Die je exact na kan doen. Waar vind je dit nou nog meer voor dit geld?

Voor dit kleine bedrag kun jij ook leren om maandelijks een heel goed inkomen te gaan verdienen!

30 dagen niet goed geld terug garantie.

Jacko biedt ook nog eens een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Je kunt de affiliate marketing revolutie dus gewoon 30 dagen zonder risico proberen. Mocht je het toch niks vinden dan kun je je geld terugkrijgen. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop en hebt helemaal niks te verliezen!

Affiliate Marketing Revolutie kopen (+ kortingslink!)

Ik ben zelf erg tevreden over mijn aankoop en hard aan het werk met het opbouwen van mijn eigen affiliate inkomen. Waarbij ik veel gebruik maak van de dingen die ik geleerd heb bij de affiliate marketing revolutie.

€47 is geen geld als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt!

Dankzij de 30 dagen niet goed geld terug garantie loop je ook nog eens geen enkel risico en heb je helemaal niks te verliezen. Je hebt alleen maar te winnen. Je krijgt er een superfijn leven vol vrijheid voor terug.

Bekijk hieronder de video waarin Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie zijn strategie onthult