Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen is een nieuwe affiliate cursus.
Is de affiliate marketing cursus waardevol en een toevoeging op al bestaande cursussen?
Jij wilt weten of deze cursus affiliate marketing interessant is voor jou om te volgen.
Ik heb de cursus zelf gevolgd en vertel je er meer over in deze Affiliate Marketing in 10 dagen review

leestijdLeestijd: ca 23 minuten
schrijvenGeschreven: 12-10-2020

Hoe lees je dit artikel en wat ga je leren in deze review

Deze review over Affiliate Marketing in 10 dagen is meer dan een gewone review en een opsomming van feiten. In deze review wil ik je echt meenemen in mijn verhaal en mijn ervaringen met deze affiliate marketing cursus. Daardoor lees je hier dingen die je in andere reviews niet leest.

Het artikel heeft een leestijd van ongeveer 23 minuten. Als je niet zoveel tijd hebt om het nu te lezen bookmark het dan om op een later tijdstip te lezen. Of ga direct naar de paragraaf die jouw interesse heeft en lees alleen dat. Vergeet vooral ook niet te checken welke bonus ik je geef als je via mijn affiliate link deze cursus koopt 😉

In deze review ga je het volgende lezen:
– Mijn verhaal over affiliate marketing en hoe ik in aanraking ben gekomen met deze cursus.
– Waarom de Affiliate Marketing in 10 dagen gemaakt is en welke twijfels Paco Vermeulen had over het maken van deze cursus.
– Uit welke 4 eenvoudige stappen Paco’s strategie bestaat en hoe de lessen van deze affiliate cursus daar bij passen.
– Wat ik heb geleerd van de Affiliate Marketing in 10 dagen en welke lessen ik het meest waardevol vind.
– Voor wie deze training geschikt is.
– Je leert wat algemene feitjes over Paco Vermeulen en ik vertel je meer over hoe het contact met Paco verlopen is.
– Je gaat ook zien of ik de enige ben die zo enthousiast is over deze cursus of  dat er meer mensen zijn
– Ik vertel je wat ik de pluspunten vind van deze cursus
– Maar ik wil ook eerlijk zijn over de minpunten, want niks is perfect.
– En dan deel ik mijn conclusie en daarbij de verrassingsbonus die je krijgt als je via mijn affiliate link deze cursus koopt.
– Helemaal onderaan staan nog veel gestelde vragen die ik niet kwijt kon in deze review, maar wat wel belangrijk is om te weten.

Als je nu ca 23 minuten de tijd hebt begin dan lekker met lezen. Heb je dat niet bookmark dan dit artikel om het later makkelijk terug te kunnen vinden. Scrol nu snel naar de hoofdstukken die jij graag wilt lezen. En check de bonus onderaan.

Bekijk je deze review liever als video, dan kan dat hieronder.

 

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet betaal je niet meer, maar ik ontvang een kleine commissie. Ik promoot alleen dingen waar ik zelf achter sta of ervaring mee heb.

 

 

In 2017 begon mijn affiliate marketing avontuur

Toen volgde ik de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Mijn allereerste kennismaking met affiliate marketing. Destijds vond ik deze manier van geld verdienen al super interessant klinken en wilde ik er graag meer over leren.

Ik zag het al helemaal voor me. Kunnen werken waar en wanneer ik wil. Zelf bepalen hoeveel ik wil werken. Met andere dingen bezig zijn en intussen ook geld verdienen. Ik had mezelf al helemaal rijk gerekend.

Alleen even de cursus volgen en aan de slag gaan en ik zou mijn dromen kunnen verwezenlijken. Maar dat bleek toch even een ander verhaal. Zo snel als ik gedacht had dat het allemaal zou gaan, ging het niet.

Ik kreeg last van SOS, het Shiny Object Syndrome. Misschien heb je er wel eens van gehoord en heb je er zelf ook last van. Het Shiny Object Syndrome is de neiging om steeds nieuwe dingen te willen doen. Steeds nieuwe plannen te maken. De focus op wat je aan het doen bent iedere keer te verliezen.

Dat was waar ik last van had in de afgelopen 3 jaar na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie en het aan de slag gaan met affiliate marketing. Het ging niet zo snel als ik gedacht had en iedere keer kwamen er andere dingen op mijn pad die mijn aandacht trokken. Dingen waarvan ik dacht dat ik op die manier veel sneller online geld zou kunnen verdienen. Uiteindelijk was ik niet meer bezig met affiliate marketing en mijn doel om daarmee geld te verdienen. Deed ik nog weinig met mijn website mamametvrijheid.nl.

Een nieuw inzicht door Corona en terug naar affiliate marketing

Totdat daar het moment was dat Corona om de hoekkwam kijken. We kwamen thuis te zitten met de kinderen. Een tijd van rust en bezinning. Van alle rollen nog beter moeten combineren. Opnieuw ontdekte ik dat ik affiliate marketing toch echt wel het ideale verdienmodel vind. Je hoeft zelf geen eigen product of dienst te hebben. Zelf heb je geen voorraad en hoef je geen dingen op te sturen. Je hoeft geen klantenservice te doen.  Als affiliate loop je heel weinig risico. En je hebt echt de mogelijkheid om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Ik was bijna vergeten waarom ik in 2017 affiliate marketing als het ideale verdienmodel zag. Maar door de Corona kwam ik hier toch weer bij terug. Dankjewel voor dit mooie inzicht in deze tijd!

Inmiddels stond ik wel op een heel ander punt dan 3 jaar geleden. Ondanks dat ik mijn focus op mijn website de laatste tijd een beetje verloren had trok hij maandelijks nog steeds meer dan 10.000 bezoekers.

Een ander startpunt om affiliate marketing te gaan oppakken.

Dit is een heel ander beginpunt dan als je nog geen website hebt en nog niet weet hoe dat allemaal werkt. Op dit punt ben je op zoek naar andere hulpmiddelen en andere inzichten. Naar een dieper niveau op zoek naar nieuwe inzichten en ideeën om affiliate marketing goed aan te gaan pakken.

En daar was het dan voor mij: de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus!

Ik geloof heel erg in de Wet van Aantrekking die ervoor zorgt dat de juiste dingen op het juiste moment op je pad komen. En zo was het voor mij nu ook met deze affiliate marketing cursus van Paco Vermeulen. Het grappige is dat ik Paco al “kende” van zijn online piano lessen. Een paar jaar geleden kochten we een oude piano en was ik online op zoek naar piano lessen en zo kwam ik uit bij de website pianolesonline.com en PianolesOnlineTV op YouTube van Paco.

De filmpjes van zijn online pianolessen zijn super waardevol en heel makkelijk te volgen zijn. Hij kan goed uitleggen en goed dingen voor doen. Zou dat bij deze Affiliate Marketing in 10 dagen ook zo zijn? Mijn vertrouwen in Paco was al gewekt en ik besloot deze affiliate cursus te volgen om me opnieuw te verdiepen in het onderwerp affiliate marketing.

Waarom is de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus gemaakt?

Waarom nog een cursus over online geld verdienen en affiliate marketing zal je je wellicht afvragen. Is deze cursus wel van toegevoegde waarde?

Een van de bekendste affiliate marketing cursussen is de Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids. Is de Affiliate Marketing in 10 dagen echt anders?

Paco heeft zichzelf ook afgevraagd of hij deze cursus wel zou moeten maken, omdat de markt van online geld verdienen een vervuilde markt is. Heel veel coaches verkopen dromen zoals slapend rijk worden, veel geld verdienen vanuit je hangmat en maar 1 uurtje per dag werken en rijk worden.

Ik wil niet zeggen dat niemand op deze manier leeft, maar realiseer je wel dat om iets op te bouwen en geld te verdienen je er tijd en moeite in moet stoppen. Dat niks helemaal vanzelf komt.

Affiliate marketing in 10 dagen mail paco vermeulen

Paco Vermeulen heeft besloten om zich toch op deze markt te richten

Hij gelooft dat er steeds meer behoefte is aan online business skills. Voor zichzelf heeft hij een manier heeft gevonden om iedere maand veel affiliate commissies binnen te halen. Hij heeft een stappenplan ontdekt voor zichzelf dat werkt en dat hij iedere keer weer kan herhalen om meer te verdienen.

Gelukkig heeft Paco besloten zich wel op deze markt te richten en de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus beschikbaar te stellen. Om zijn eigen stappenplan waarmee hij geld verdient te delen met anderen. Het is namelijk een affiliate marketing cursus die een heel andere invalshoek op dingen geeft dan dat ik eerder geleerd heb.

En zo voegt hij zelf mooi nog een manier van (bijna) passief inkomen toe aan zijn verschillende inkomstenbronnen 😉

Paco geeft op zijn website in10dagen.nl heel mooi aan dat affiliate marketing niet zijn droombaan is en niet het meest vervullende werk dat er is. Maar dat het nu met zijn 12 jaar ervaring wel absoluut een droom-verdienmodel is.

Dat je na een korte periode tijd en energie investeren er daarna iedere maand de vruchten van kunt plukken. Zelfs tijdens het weekend, je vakantie of als je slaapt. Passief dus. Zo’n passieve manier van inkomsten geeft rust in je hoofd. Als je maar weet wat je moet doen en het goed aan pakt.

Deze kijkwijze op affiliate marketing past helemaal bij hoe ik er tegenaan kijk. Bij mijn definitie van passief inkomen. Je moet er wel voor werken. Er wel tijd en energie in steken om iets waardevols te creëren, maar als je dat dan eenmaal gedaan hebt kun je er verder de vruchten van blijven plukken.

Het maakt dan niet uit of je wilt werken vanuit het buitenland of dat je gewoon hier in Nederland blijft. De inkomsten uit affiliate marketing geven je een stabiele basis en vrijheid. Waar je ook bent en wat voor leven je ook van droomt.

 

Wat leer je tijdens deze affiliate marketing cursus?

Paco onthult dat zijn strategie eigenlijk heel eenvoudig is en uit 4 stappen bestaat.

 1. Zorg dat je goed begrijpt hoe affiliate marketing werkt en waar de lekken voor jou als affiliate zitten.
 2. Zorg dat jouw mindset beter is dan die van het merendeel van je concurrenten. Die inspiratieloze content schrijven zonder enige echte waarde toe te voegen.
 3. Zorg dat je een product promoot die bij jou past en waarop je iets kunt verdienen. Maak vooraf een objectieve analyse van je concurrenten om te bepalen of het jouw tijd en energie waard is.
 4. Zorg dat je gerichte content maakt waarmee je organische bezoekers via Google krijgt die graag via jouw affiliate link willen kopen.

Zo makkelijk kan het zijn. Dit kun je ook iedere keer weer herhalen. Het mooie is dat de cursus Affiliate Marketing in 10 dagen hier ook precies op aansluit.

De eerste 4 lessen van de cursus gaan dieper in op stap 1 en leren je alles om een goede basis neer te zetten.

affiliate marketing in 10 dagen eerste 4 lessen

De volgende 3 lessen gaan dieper in op stap 2 en leren je de winnende affiliate marketing strategie van Paco.

affiliate marketing in 10 dagen 3 lessen stap 2

De 2 lessen die daarna volgen gaan dieper in op stap 3 en zorgen ervoor dat jij het perfecte product voor jezelf gaat vinden om te promoten.

affiliate marketing in 10 dagen 2 lessen stap 3

Dan de laatste les die ingaat op stap 4 die ervoor gaat zorgen dat jij waardevolle content gaat creëren en verkopen gaat binnen halen.

affiliate marketing in 10 dagen laatste les stap 4

Dat is het. Hier ga je in 10 dagen mee aan het werk.

Mijn ervaring met Affiliate Marketing in 10 dagen

Zoals je eerder in dit artikel al hebt kunnen lezen ben ik in 2017 al in aanraking gekomen met affiliate marketing, maar heb ik de afgelopen jaren een beetje rondgedwaald in de hele online ondernemen wereld en kwam ik weer terug bij affiliate marketing als verdienmodel.

Dat was het moment waarop ook deze affiliate marketing training op mijn pad kwam en ik met Paco Vermeulen in contact kwam.
Het moment waarop ik zelf deze cursus ben gaan volgen.

Hierboven heb je alle lessen van de cursus kunnen zien. En als ik je nu zou moeten vertellen welke les ik het meest waardevol vond, dan kan ik je dat echt niet vertellen. Ik heb zoveel nieuwe inzichten op gedaan!

Ik was me namelijk helemaal niet bewust van de geldlekken van affiliate marketing. Had nog nooit gehoord van link cloacking en wist niet hoe ik zelf inzicht kan krijgen in mijn eigen resultaten.

Het 10X principe van top affiliates heeft mij ook hele mooie waardevolle inzichten gegeven over wat ik anders kan doen dan ik tot op dat moment deed. Hoe ik ervoor kan zorgen dat het veel waardevoller wordt. Deze les kun je ook als gratis proefles bekijken. Klik hier en meld je via deze pagina aan voor deze gratis proefles die sowieso al super waardevol is. Zoek op de salespage even onderstaande stuk op om je aan te kunnen melden voor de proefles

affiliate marketing in 10 dagen gratis proefles
De les De oerkracht van story-selling heeft ervoor gezorgd dat ik mijn artikelen heel anders ben gaan schrijven.

De les Het perfecte product om te promoten heeft ervoor gezorgd dat ik nu op een heel andere manier bepaal waarover ik wil schrijven en welke producten ik als affiliate wil promoten. Het voelt voor mij veel beter om het op de manier die Paco uitlegt te doen.

En vind jouw winnende product heeft me alles geleerd om mijn concurrenten te analyseren. Dat was iets dat ik nog nooit gedaan had.

Dan krijg je in de laatste les ook nog eens een heel concreet stappenplan om jouw content mee op te bouwen.

Alle lessen zijn voor mij super waardevol geweest en hebben mij weer nieuwe dingen geleerd. Terwijl ik dacht toch al wel het een en ander te weten van affiliate marketing. Boy, was I wrong!

Voor wie is deze affiliate marketing training geschikt?

Je vraagt je wellicht af of deze training geschikt is voor jou. Paco is heel duidelijk voor wie deze training wel en niet geschikt is en na het volgen van de training kan ik beamen dat het klopt wat hij hierover zegt.

Deze cursus is geschikt voor jou als:

 • Je al bezig bent met affiliate marketing, maar het nog niet echt iets oplevert. Als jij je om die reden verder wilt verdiepen in affiliate marketing is dit een goede cursus voor jou.
 • Als jij een extra bron van (passief) inkomen wilt creëren naast je onderneming, baan of opleiding.
 • Als jij al een eigen website of blog hebt en als jij met affiliate marketing meer aan je site wilt verdienen.
 • Als jij 2 à 3 maanden geduld hebt voordat jouw nieuwe content gaat ranken in Google.

Deze cursus is niet geschikt voor jou als:

 • Je nog geen website hebt en je wilt leren hoe je een website maakt. Paco gaat je niet leren hoe je een website opbouwt en content online zet. Met een volledig nieuwe website duurt het ook 6 tot 12 maanden voordat je gaat ranken in Google.
 • Als je op zoek bent naar een get rich quick methode waarmee je slapend rijk wilt worden. Met de methode van Paco zal je aan het werk moeten gaan. Er tijd en energie in moeten stoppen, om er daarna de vruchten van te kunnen plukken.

 

Lees ook: Affiliate website maken in 8 simpele stappen

Wie is Paco Vermeulen

Ongetwijfeld ben je nu ook wel benieuwd wie Paco Vermeulen is en waar hij zijn kennis vandaan haalt.

Hier wat algemene feitjes over Paco:
– Paco Vermeulen, 33 jaar oud.
– Geboren in Brazilië, opgegroeid in Boskoop.
– Getrouwd en vader van 2 kinderen (eind dit jaar 3).
– Oprichter van pianolesonline.com (grootste piano-site van Nederland & België met +25.000 leden).
– Oprichter van interestexplorer.io (software voor Facebook adverteerders met +7000 gebruikers).
– Affiliate marketeer met +€10.000 per maand winst uit affiliate promoties.

Paco Vermeulen

Super leuk vond ik om een cursus te volgen van een ondernemende vader die weet hoe het is om en ondernemer te zijn en dit te combineren met de zorg voor je kinderen. Dat heeft trouwens niks met de cursus te maken, maar is meer mijn gevoel. Andere succesvolle ondernemers met kinderen leren kennen in dezelfde branche.

Interview met Paco Vermeulen

Ik ben in juli 2019 mijn eigen podcast begonnen met interviews met andere ondernemers. Daarna ben ik overgaan op het delen van mijn eigen mening en visie op deze podcast. 

Het leek me heel leuk om Paco beter te leren kennen en meer te weten te komen over hem. Over hoe hij aan kijkt tegen affiliate marketing, tegen vrijheid in je leven en je dromen waar maken.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en Paco te mailen met de vraag of hij mee wilde werken aan een interview. En hij zei ja 🎉

Dus hieronder kun je het interview bekijken met Paco Vermeulen waarin we het gaan hebben over zijn start als online ondernemer. Over zijn cursus Affiliate Marketing in 10 dagen en waarom deze anders is dan andere cursussen. Paco deelt wat vrijheid voor hem betekent. En hoe hij ondernemerschap en ouderschap combineert. Aan het einde geeft hij zijn beste tips voor affiliates.

 

Waar en van wie heeft Paco zijn skills geleerd?

Paco is online marketeer geweest bij de NS. Affiliate marketing was onderdeel van de marketing strategie van NS International, het bedrijfsonderdeel waar Paco werkte. Ze werkten samen met affiliates.

Verder heeft Paco alles wat hij doet geleerd van andere online marketeers die verder waren dan hij.

Vooral Amerikanen, zoals Pat Flynn (affiliate marketing), Ramit Sethi (online cursussen), Brian Dean (SEO) en Derek Halpern (copywriting). Door deze succesvolle mensen te bestuderen leerde Paco hoe hij dat na kon doen.

Paco weet waar hij het over heeft. Hij is inmiddels 12 jaar bezig en heeft heel veel dingen geprobeerd. Van bloggen, tot online cursussen maken, software ontwikkelen, websites maken, affiliate zijn en bedrukte t-shirts verkopen.

Paco doet online meerdere dingen om zijn pijlen niet op 1 paard te richten. Hij is affiliate, de website van zijn online piano lessen loopt nog steeds en hij is oprichter van software voor Facebook adverteerders,

Het geld dat hij met deze cursus verdient, vormt ook weer een extra (grotendeels passieve) inkomstenbron.

Mijn ervaring met het contact met Paco Vermeulen

Ik vind het heel fijn om contact te hebben met degene waarvan ik de producten promoot. Dat dit fijn en soepel verloopt. Ik niet behandeld word als één of ander nummertje.

De afgelopen tijd heb ik regelmatig contact gehad met Paco. Hij reageert super snel en is heel vriendelijk en behulpzaam.
Het is fijn als je iemand waarvan je de training volgt vragen kunt stellen en dan snel en uitgebreid antwoord krijgt.

Dus mocht je de cursus gaan volgen en heb je vragen of opmerkingen, dan staat Paco voor je klaar.

affiliate marketing in 10 dagen mailcontact met Paco Vermeulen

Wat zeggen anderen over Affiliate Marketing in 10 dagen?

Misschien vraag je je nu af of er meer mensen enthousiast zijn over deze affiliate cursus of dat ik één van de weinigen ben.

Ik kan je vertellen dat ik niet de enige ben die blij is met deze affiliate marketing cursus 😄
Hieronder deel ik een aantal reacties van anderen over deze cursus met je.

Pluspunten van deze affiliate marketing cursus?

Ik weet bijna niet waar ik moet beginnen met de pluspunten, omdat ik zoveel dingen goed vind aan deze affiliate marketing cursus.

Paco heeft een hele andere kijk op affiliate marketing dan ik gewend was en geleerd had. Ik vind het super fijn om het inzicht gekregen te hebben dat je als affiliate volledig transparant, echt en oprecht kunt zijn. Niks geen fake en niet onder een andere naam schrijven.

De video’s zijn zo waardevol en bomvol informatie. Terwijl ze tegelijkertijd direct toepasbaar en makkelijk te volgen zijn.

Hieronder alle pluspunten op een rij:

 • Hele duidelijke waardevolle lessen. Super uitgebreid en makkelijk toepasbaar.
 • Paco leert je eerlijk en transparant zijn. Dit vind ik super fijn. Je schrijft over dingen die bij je passen en waar je echt volledig achter kunt staan.
 • 10X methode om beter te worden dan de meeste affiliates. Je leert hoe je je concurrenten kunt analyseren en welke producten voor jou goed zijn om te promoten.
 • Goede opbouw van lessen. Wat heel erg fijn is.
 • Naast de videolessen kun je de lessen ook als PDF downloaden, waardoor je makkelijk dingen terug kunt zoeken
 • Paco is eerlijk en duidelijk. Zowel in het feit dat het geen get rich quick methode is als voor wie de cursus wel en niet geschikt is.
 • Paco geeft ook linkjes naar en uitleg over de tools die hij gebruikt. Zodat je dit niet zelf allemaal uit hoeft te zoeken.
 • In deze affiliate cursus geeft Paco veel diepgang over de onderwerpen die hij bespreekt
 • Onder iedere les kun je opmerkingen plaatsen en vragen stellen waarop Paco zelf reageert en antwoord geeft. Dit maakt de cursus heel persoonlijk en je kunt gelijk ook leren van de vragen van anderen.

Wat zijn de minpunten van Affiliate Marketing in 10 dagen?

Ondanks dat ik deze affiliate marketing training met heel veel plezier gevolgd hebt en er veel van geleerd hebt zijn er ook wat minpuntjes bij deze cursus.

Ook die wil ik je niet onthouden, zodat jij voor jezelf kunt bepalen of deze training geschikt is voor jou.

 • In 10 dagen klinkt namelijk heel leuk, maar voor mij was dat niet haalbaar. Naast een parttime baan, het huishouden en de kinderen lukte het me niet om het actieplan van Paco om deze cursus in 10 dagen te doorlopen en te implementeren.

  Als jij dagelijks een paar uurtjes de tijd hebt, dan is het prima te doen in 10 dagen. Moet je het met wat minder tijd per dag doen, dan is dat ook niet erg. Ik heb er zelf 2 weken voor uit getrokken om het op een iets langzamer tempo te volgen en te implementeren. Je kunt deze cursus gewoon in je eigen tempo volgen.

 • Via de mail heb ik het al met Paco gehad over het toevoegen van meer case studies. Af en toe geeft Paco wel een kijkje in zijn eigen werk, maar nog meer inzicht in zijn werk zou van toegevoegde waarde zijn.

  Ik vind het zelf altijd heel leerzaam om te zien hoe het in de praktijk wordt toegepast door de gene die de cursus verzorgd om meer een beeld te krijgen van hoe je bepaalde dingen toepast in je artikelen.

 • Wat ik gemist heb in deze affiliate marketing cursus is meer uitleg over hoe je goed zoekwoordonderzoek doet. Paco vertelt in de training wel over zijn 80/20 SEO basis principe. Maar verder is er weinig uitleg over het doen van goed zoekwoordonderzoek. Gelukkig heb ik zelf al veel geleerd over SEO en zoekwoordonderzoek waardoor ik dit prima kan uitvoeren voor mijn artikelen en ik een goede tool heb hiervoor om dit te doen.

affiliate marketing in 10 dagen seo principe

Verder vind ik het een super waardevolle cursus die mij veel geleerd heeft. Deze minpunten zijn goed te over komen en als je verder leest wat de bonus is ontdek je dat ik je verder ga helpen met de kennis die ik zelf afgelopen jaren heb opgedaan 😉

Affiliate Marketing in 10 dagen review conclusie + 2 VERRASSINGSBONUSSEN

Zoals je in deze review al meerdere keren hebt kunnen lezen ben ik zelf erg enthousiast over de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus van Paco Vermeulen.

Hij geeft hele nieuwe inzichten over affiliate marketing. In de cursus zit heel veel diepgang. Paco is een fijn persoon om contact mee te hebben.

Ik kan je deze cursus zeker aanraden als:
– Je al bezig bent met affiliate marketing en je er verder in wilt verdiepen om meer te verdienen.
– Je al een eigen website of blog hebt en zoekt naar een manier om hier (meer) inkomen uit te halen.
– Als je bereid bent om tijd en energie te steken in affiliate marketing en als je geduld hebt, zodat je daarna de vruchten ervan kunt plukken.

Maar als jij nog geen eigen website hebt, je echt een starter bent met affiliate marketing en je precies wilt leren hoe je een affiliate website vanaf scratch maakt dan raad ik je aan eerst de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen. Dat is een cursus speciaal gericht op beginnende affiliates.

Daarna zou ik zeker direct door gaan met Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen om direct deze verdieping te maken en vanaf het begin ook zijn waardevolle tips mee te nemen. Zodat je direct een hele goede en waardevolle affiliate website op zet.

 

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Als je via een van deze links een aankoop doet betaal je niet meer, maar ik ontvang een kleine commissie. Ik promoot alleen dingen waar ik zelf achter sta of ervaring mee heb.

 

Dan is het nu tijd voor de bonussen die ik je erbij geef. Bij de minpunten heb ik je al aangegeven dat ik een les mis over zoekwoordonderzoek. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die struggelen met het doen van goed zoekwoordonderzoek en SEO. Hoe pak je dit goed aan en wat moet je ervoor doen. Paco neemt de basis van SEO mee in zijn training, maar ik denk dat het fijn is als je hier meer over leert.

Je wilt tenslotte zoveel mogelijk bezoekers naar je artikelen. Je wilt weten waarop zij zoeken via Google. Dat wil je verwerken in je artikel, zodat je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken.

Daarom krijg je, als je via één van de affiliate links in dit artikel, de Affiliate Marketing in 10 dagen cursus koopt van mij een SEO zoekwoordenonderzoek handleiding waarin je precies uitgelegd krijgt hoe je goed zoekwoordonderzoek doet. Ik vertel je in deze handleiding hoe je de juiste zoekwoorden vindt en welke tool ik hiervoor gebruik.

seo zoekwoord onderzoek handleiding

Daarnaast krijg je ook een checklist voor het publiceren van een affiliate artikel. Zodat je kunt afvinken of je alles gedaan hebt. Bij deze checklist krijg je 7 pagina’s met uitgebreide informatie per punt. Deze checklist kun je makkelijk en snel erbij zoeken om te controleren of je helemaal klaar bent. Het bevat een aantal stappen uit Affiliate Marketing in 10 dagen plus een paar toevoegingen om een goed affiliate artikel te publiceren.

checklist voor het publiceren van een affiliate artikel

Dit moet je doen om de gratis bonus te krijgen

Om aanspraak te maken op deze bonus, moet je ervoor zorgen dat je je aankoop van Affiliate Marketing in 10 dagen doet via één van de links op deze pagina. Alleen als een klik via mijn link de laatste was voor je aankoop, zal ik beloond worden met een affiliate commissie door Paco en ALLEEN dan zul je deze SEO zoekwoordonderzoek handleiding ontvangen.

Ik heb een kopie van je aankoopbevestiging / factuur (met zichtbare tijd van aankoop) nodig om je aankoop te bevestigen. Je kunt deze versturen naar info@mamametvrijheid.nl.

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat je de bonus zult krijgen volg dan de volgende stappen:

Tijd om aan de slag te gaan en zelf te zorgen dat je geld gaat verdienen met jouw eigen website. Dat jij gaat werken aan je eigen passieve inkomstenbron.

Veel gestelde vragen

Hieronder wil ik graag nog een aantal vragen met je delen de misschien bij je op komen en die ik in deze review nog niet behandeld heb. Ik zal deze vragen blijven updaten als ik vragen binnen krijg die hier nog niet bij staan.

Wat is de prijs van Affiliate Marketing in 10 dagen?

De prijs van deze affiliate cursus is €197.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Paco heeft een niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Alleen stelt hij hier wel een voorwaarde aan. Je krijgt alleen je geld terug als je niet meer dan 5 lessen hebt bekeken. Anders heb je al bijna de hele training gevolgd.

Kun je de cursus gratis uitproberen?

Nee, je kunt de cursus niet gratis uitproberen. Wel kun je hier via de homepage één van de lessen gratis als proefles ontvangen.

Hoe zeg je de Affiliate Marketing in 10 dagen op?

Je kunt binnen 14 dagen mailen naar support@in10dagen.nl om de cursus op te zeggen. Wanneer je niet meer dan 5 lessen hebt gevolgd krijg je het hele aankoopbedrag terug.

Is deze cursus geschikt voor beginnende affiliates die nog geen website hebben?

Paco gaat je niet leren hoe je vanaf scratch een affiliate website maakt. Hij gaat je niet leren hoe je berichten plaatst en hoe WordPress werkt. Als je dat wilt leren kan ik je aanraden eerst de Affiliate Marketing Revolutie te volgen en daarna deze affiliate cursus.

Krijg je bonussen bij deze cursus?

Paco heeft bij deze cursus geen bonussen om je over te halen de cursus te volgen. De cursus op zich is al waardevol genoeg en zo kun je het makkelijk allemaal in de 10 dagen die er voor staat implementeren.

Wel krijg je van mij, als je via mijn affiliate link besteld, een SEO zoekwoordonderzoek handleiding als bonus waarin je leert hoe je de juiste zoekwoorden kunt vinden en welke tool ik hiervoor gebruik.

Is Affiliate Marketing in 10 dagen te vergelijken met een andere cursus?

In Nederland zijn er naar mijn weten maar 2 goede affiliate marketing cursussen. Dat zijn de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard en deze cursus van Paco Vermeulen. Beide cursussen zijn totaal niet met elkaar te vergelijken. Jacko richt zich op startende affiliate marketeers en hoe zij een goede affiliate website kunnen opzetten. Paco richt zich op mensen die al bekend zijn met affiliate marketing en al een website hebben.

Beide cursussen behandelen hele andere onderwerpen en geven hele andere inzichten.

Moet je zelf heel veel gaan bloggen?

Wat Paco hierover aan geeft is dat dat niet hoeft. Kwaliteit boven kwantiteit. Niet iedere week een lullig blogje, maar af en toe super waardevolle content.

Kun je het schrijven uitbesteden?

 Ja, dat kan. Maar Paco raadt je aan om zelf te schrijven zodat je weet wat de kwaliteit van de artikelen is.

Moet ik onder een schuilnaam schrijven?

Met de manier die je in deze cursus leert is dat niet nodig en ook niet aan te raden. Je gaat leren om alleen producten te promoten waar je achter kunt staan. Zodat je volledig eerlijk en transparant kunt zijn. 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat van deze cursus ga zien?

Paco belooft je geen gouden bergen en is er heel eerlijk in dat je niet gelijk duizenden euro’s per maand gaat verdienen. Met een bestaande website duurt het 60-90 dagen voordat je nieuw gepubliceerde artikel gaat ranken in Google. Paco leert je wel een manier waarop je Google een handje kunt helpen. Heb je een hele nieuwe website dan duurt het 6 tot 12 maanden voordat je gaat ranken in Google.


Mocht jij nog vragen hebben laat het me weten in een reactie onder dit artikel of door te mailen naar
info@mamametvrijheid.nl